Prisjakt

cyponodo

Medlem sen 2008-04-05
29
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Balders Hage Diversehandel
Bra
(1)
Bra
6 månader sedan
Snabb leverans: ordern skickades någon timme efter att beställningen lagts. Allt mycket omsorgsfullt paketerat. Litet minus för att frakten är i dyraste laget.
Outdoor Xtrem Örebro
Utmärkt
(2)
Utmärkt
6 månader sedan
Snabb leverans (beställningen skickades på dagen) och bra priser. Ett fel av mig vid beställningen åtgärdades snabbt och hjälpsamt av kundtjänst. Minus för en lite primitiv e-handelslösning: betalning är via Swish och man får manuellt fylla i mottagare, belopp och orderreferens.
Avloppscenter
Bra
(7)
Utmärkt
9 månader sedan
Stort sortiment och bra priser. Vad som särskilt utmärker butiken är dock dess utmärkta kundtjänst: alltför sent insåg jag att jag råkat beställa fel varor, vilket butiken löste på ett vänligt och generöst sätt.
Ullareds Lantmän
Bra
(6)
Utmärkt
9 månader sedan
Bra priser och min beställning skickades direkt. Etikett för gratis retur medföljde i paketet.
Bolist
Bra
(276)
Bra
ett år sedan
Beställde tidigt på morgonen två varor som fanns i lager. Varorna skickades senare på förmiddagen och kunde hämtas hos ombud dagen efter. Webbsidan kunde förbättras när det gäller vissa varor, till exempel göra det möjligt att filtrera skruvar baserat på dimension.
Elgruvan.se
Utmärkt
(379)
Utmärkt
ett år sedan
Bra priser och snabb leverans, ordern packades direkt och anlände dagen efter beställning! Köpte Apple-tillbehör, vilka som sig bör kom i obruten originalförpackning. Litet minus för en halvrörig kassalösning, till exempel leder ”snabbcheckout” till att man pådyvlas ett oönskat konto på deras sida. I sig fungerar dock Svea Ekonomis utcheckning problemfritt, och uppskattat att personnummer inte krävs vid kortbetalning. Ytterligare litet minus för att det skickas väldigt många mejl för ett inköp, närmare bestämt hela 9 stycken hittills.
Apoteket
OK
(48)
Bra
ett år sedan
Snabb leverans. Lite spretiga priser: vissa varor är billiga, andra har höga priser.
Gasoltuben.se
Bra
(4)
Bra
2 år sedan
Snabb leverans: varorna skickades samma dag som jag beställde. Klart lägsta priset på produkten jag köpte.
Delitea
Utmärkt
(138)
OK
3 år sedan*
Bra sortiment och okej priser men på sistone väldigt slöa när det gäller leverans. Efter att tidigare alltid ha skickat beställningar samma dag har de under de senaste månaderna dröjt 3-4 arbetsdagar med att skicka beställningen. Frågar man kundtjänst varför leveransen dröjt får man bara intetsägande svar tillbaks. ”Fri frakt” är lite missvisande då detta endast utlovas för de första inköpen man gör. En besynnerlig klausul i köpvillkoren ger nämligen Delitea rätt att ta ut en godtycklig administrativ avgift samt fraktkostnad ifall man under en livstid beställt mer än 80 kg varor. Minus också för att endast Klarna tillåts som betalningsalternativ.
*Redigerades 3 år sedan
Ljus & Miljö
Utmärkt
(27)
Bra
3 år sedan
Bra pris på varan jag beställde och leverans efter två arbetsdagar. Positivt att förbetald retursedel medföljde, även om jag inte hade anledning att använda den.
Sida 1