Kategorier
Prisjakt

snakesandroses

Medlem sen 2008-03-29
6
Bidrag
56
Hjälpsamröster
Xiaomi Redmi Note 8T 64GB
4.1
(8)
2 329 kr
7 månader sedan
bra telefon! lite slö autofokus bara men det kan jag leva med.läste att ngn hade svårigheter med att den inte hade inbyggd mailklient o det fick mig att dra på smilbanden. sen irriterade jag mig på de vattenstämplade redmitexterna på desktop och fotona men det var enkelt att ta bort.reklamen som ligger o kör i bakgrunden likaså men då det var borttaget blev jag helnöjd, bra köp!
Apple iPhone 7 32GB
3.4
(68)
1 690 kr
5 år sedan*
Har testat denna telefon och jag är inte imponerad! Kameran är bra men inte bäst och verkligen inte i mörker. Ljudet hör jag ingen skillnad på mot analoga telefonhögtalare. Upplösningen är ett skämt men det duger för vissa människor. kan inte använda headset och ladda samtidigt (mycket störande problem). Samma tråkiga desigt i stort sett som iphone 6. Galet låst operativsystem, har aldrig använt en telefon så lite som med IOS. Kan lida av "touch disease (som gör att touchscreenen slutar att fungera vilket apple vägrar erkänna och istället ersätter skärmen med en gammal (som man givetvis får betala mycket för) och därför inte löser själva tillverkningsfelet). För stora bezels. För dyr. Annars är det en bra telefon som jag för halva priset hade gett en 8a i betyg.
*Redigerades 5 år sedan
Samsung Galaxy Note 7 SM-N930F 64GB
3.8
(7)
5 år sedan*
Riktigt bra telefon! Bästa skärmupplevelsen på marknaden, löjligt snabb (förutom när det gäller att ladda spel som är optimerade för andra märken), tar bäst foton hittills, snygg, stor bildskärm med små yttermått, gorilla glass 5 (som är det bästa o starkaste glaset hittills), vattenskyddad, 3.5 mm-ingång och bra batteritid, (synd det blev så fel med batterierna från början men nu har ju samsung ordnat det). Samsung kan man lita på när det gäller att erkänna och åtgärda fel till skillnad från vissa andra.... Rekommenderas!
*Redigerades 5 år sedan
Corsair CX400 400W
4.3
(20)
12 år sedan*
bra fläkt,effekt, tyst jättenöjd! är kräsen med surrande, resonans osv men bra köp. genomströmmningen av luft i htpc blev så bra så trots ingen fläkt på grafikkort kunde jag koppla ur 2 st chassifläktar o den går som en klocka dygnet runt utan problem. haft den sen i maj.
*Redigerades 12 år sedan
Dell S2409W
4
(4)
12 år sedan*
perfekt att ha denna som skärm för surfing på nätet o kolla lågupplöst(även högupplöst såklart)film o serier man inte vill se på projektor. svärtan är bra för en lcd-skärm, stilren är den också, jag gillar den skarpt såhär efter 2 veckor genom hdmi enda minuset är att jag fick jobba mycket för att få den kompatibel i 1920/1080upplösning medan min projektor som är kopplad till samma htpc i 1280/720 monitorn gick i power save mode titt som tätt men löst nu så nu är man nöjd,inga döda pixlar eller speciellt mycket ljusläckage i yttermåtten för övrigt. kom på en sak till som jag ej gillar men det har ej så mycket med själva monitorn att göra, o de är varför man ej kan skruva fast hdmi-kontakten som med andra kontakter den glappar då man flyttar monitorn jaja klaga på ngt kan man ju alltid men jag skulle iaf rekommendera denna skärm för tv film och surfande, köpte den från dustin för 2495kr o kör med trådlöst tangentbord o mus.
*Redigerades 12 år sedan
AKG K518 DJ
4.1
(87)
13 år sedan*
helnöjd är jag med dessa som anv till film-lyssning, min mp3 orkade inte driva dem, men det spelar ingen roll då jag har andra som funkar fint.mycket bas! riktigt fula, perfekt att ha till film
*Redigerades 13 år sedan