Kategorier
Prisjakt

Jeff

Medlem sen 2020-05-15
2
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(98)
Utmärkt
3 månader sedan
Beställt ssd's från amazon, leverans inom 3 dagar (från centrallager i polen) och mellan dessutom till 50-70% av priset på helt nya saker (just ssd's är enkla att kolla om de är begagnade). La en beställning vid samma tidpunkt från komplett och den kom en dag tidigare samt direkta och tydliga svar från kundtjänstens chatt (på engelska). Har samma erfarenhet av amazon.de. Svenska affärer får äntligen lite välbehövd konkurrens :)
ComputerSalg SE
Bra
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Ser en hel del negativa omdömen vilket är konstigt. Dessutom något genus-skitsnack som omdöme på en affär? Sjukt. Handlat en hel del från computersalg själv, såväl gigabytes nvme som fläkt-kit utan problem ö.h.t. (varken med garanti-ärende, leverans eller kontakt). I våras var senaste inköpet, och medans de inte är de absolut bästa inom alla områden är de faktiskt i klass med, eller bättre, än många svenska affärer. Med andra ord ett fullt realistiskt och billigt alternativ för svenskar.
G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600MHz 2x16GB (F4-3600C16D-32GTZNC)
3.9
(5)
2 343 kr
4 månader sedan
Kört sedan runt mellandagarna/nyåret med en 3800x & x570 aorus master. 3733Mhz 16-19-19-38 och 1-1 med infinity fabric gav bäst resultat (går nog att tighta till ännu mer för den som inte blir galen av att pilla med sånt) Dugligt för priset m.a.o. men hade kanske sneglat på den "riktiga" cl16 versionen för lite mer om jag siktade på att köpa en zen3 nu när de släpps (läs: jag funderar på just det själv för lite mer gusto) Egna mjukvaran för ARGB lämnade rätt mycket att önska till en start (vissa leds "frös fast" o.s.v.) men det har flutit på felfritt sen en uppdatering vid skiftet vår/sommar i år.
Myls
Utmärkt
(3)
Utmärkt
8 månader sedan*
Otroligt bra kundservice vilket är uppfriskande. Snabb leverans med, beställde på helgen och på tisdagen hade jag paketet. Svarade snabbt i telefon och åtgärdade en felsändning direkt (inom 2 dygn hade jag rätt produkt i brevlådan) och på bästa möjliga sätt, oväntat bra! Jag var skeptisk då jag inte såg några omdömen alls men efter detta så kommer jag titta hitåt först utifall att det är något dom har inne, en återkommande kund garanterad. Bra priser dessutom! Tillägg; jag skriver normalt inte omdömen, men detta var så pass bra att jag fick lov att lägga ner energin.
*Redigerades 8 månader sedan