Kategorier
Prisjakt

Unregistered04d02b36

35
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Motorola Moto X2 16GB
4.1
(13)
6 år sedan*
+ Byggkvalitén + moto display "rörelse igenkänning" + Bra prestanda, allt flyter så smidigt. + Ett "rent" OS utan bloatware + Bättre batteritid än vad jag hade förväntat mig, brukar ofta ligga runt ca 60% vid tolvsnåret på kvällen. (använder dock inte telefonen så frenetiskt). +Snabba uppdateringar - Kameran, den ger bra bilder men missar dock fokus lite för ofta, blixten är också något för svag. - Har ett litet brusljud innan ett samtal, försvinner dock när samtalet kopplas upp. Summering: Riktigt bra mobil för pengarna, den känns välbyggd och gedigen, söker du en telefon för en billig peng men inte vill tumma på prestanda och kvalité så är den ett perfekt köp
*Redigerades 6 år sedan
Sony STR-DN1040
3.7
(26)
6 år sedan*
Ett stort ljud för en liten peng! Jag lovade mig själv att aldrig köpa en Sony receiver i hela mitt liv efter rätt så usla erfarenheter (ljudmässigt). Men tillslut så var jag tvungen att bryta det efter alla omdömen jag hade läst om den. Ljudet är både stort och harmoniskt, luftig och detaljerat och den låter till och med bra i 2-kanal! Jag tror aldrig jag har stött på en hemmabio receiver under 5000:- som låter så här bra i 2-kanal. Sonyn är inte långt ifrån min 2-kanals Cambridge, kör bi-ampat 5.1 istället för 7.2 då mina fronthögtalare är ganska tungdrivna. I surroundläge låter den mycket bra, ljudet bara finns runtom och låter både avslappnat och detaljerat och levererar en rejäl bas. Enkla och överskådliga menyer, Det ända jag kan gnälla på är kanske inte själva receivern men wifi är lite sirap till och från.
*Redigerades 6 år sedan
LG 60PB560V
4.4
(18)
6 år sedan*
Har haft den i en månad och är än riktigt imponerad(för priset), svärtan är lite grådassig ur kartongen men ändras lätt genom att ändra gamma under inställningar osv. Jag tycker också att det är bara ett plus att slippa allt som heter "smart-tv" och 3D klarar jag mig utan till man slipper ha glasögon på sig... Det jag kan störa mig på är den glansiga bildytan som det tyvärr är på de flesta tv-skärmar nuförtiden.
*Redigerades 6 år sedan
WD My Book Live 2TB
3.1
(20)
1 345 kr
7 år sedan*
Köpte den för 799:- på Elgiganten och för det priset kan man knappast klaga. En enkel och smidig NAS för en vettig peng, väldigt lättanvänt webb UI, kanske lite för få inställningar. För mig var det verkligen plug n play, den uppdaterade firmware direkt jag startade upp den och startades om och allt fungerade som det ska. Dock så hade jag lite problem med att skicka över en större mängd data samtidigt men det löste sig genom att använda "mapping a network drive" till de olika resurser man skapar. Fungerar hur bra som helst som media server till min mobil, surfplatta och blu-ray. Sen måste jag kommentera några föregående kommentarer. Phoenician: På min WD MBL 2TB finns det inte någon SS-USB (USB 3) kontakt, det sitter endast en Ethernet-port... Ramlöss: Har du verkligen gjort en korrekt inställning för fjärråtkomst? läs port forwarding. Ger den än så länge 8 av 10 p.g.a priset och för den enkla installationen plus att den är lättanvänd.
*Redigerades 7 år sedan
Netgear WNDR3400
3.9
(3)
7 år sedan*
Hade en Netgear router före denna och den var så ostabil att man var tvungen att starta om den 5-7 ggr per vecka minst! Så jag sa åt mig själv aldrig mer Netgear! Men i paniken blev det en en Netgear WNDR 3400 (Cisco routern var slut i butiken då jag behövde en ny asap). Blev dock överraskad hur bra denna har fungerat, den är riktigt stabil och ger bra hastigheter plus att den är lätt att konfigurera. Kommer dock att byta denna inom kort då den saknar Gigabit Ethernet. Plus *Stabilt Wifi och även via TP-kabel, tror jag har startat om den 1-2 ggr på ett år. *Inbyggd NAS (dock har jag aldrig använt den) *300Mbit + 300Mbit Wifi (min blu-ray vill ha 144Mbit och det levereras med enkelhet fast den står några väggar imellan och 4-5 meter bort från routern) *Bra täckning fast jag bor i ett betong radhus =) *Bra UI Minus *Inget Gigabit Ethernet! *Den där blåa led-historien...
*Redigerades 7 år sedan
Philips SHP1900
3.3
(13)
149 kr
7 år sedan*
Köpte dom här lurarna på semestern då jag hade glömt mina lurar hemma. Lurarna sitter faktiskt ganska skönt och är lätta, ljudet är dock under medel vilket man kan förvänta sig för de priset. Det låter som om någon har stoppat bomull i högtalarna...platt och burkigt ljud (jämfört med Philips SHP8900 exempelvis). Funkade helt klart som en nödlösning på semestern med fördel att dom är slutna så slipper man höra allt oljud exempel i bilen. Hörlurarna får ändå 5 av 10 p.g.a priset.
*Redigerades 7 år sedan
OCZ Vertex 2 E Series SATA II 2.5" SSD 60GB
3.2
(42)
7 år sedan*
Den här SSD har varit min OS disk sedan 2010 och fungerar fortfarande kanonbra efter 4 år. Fick dock ett gäng BSoD (tror det var inom en 2 veckors period) efter 1~1,5 års hård användning. Men efter en uppdatering av firmware så har den rullat på utan några som helst problem.
*Redigerades 7 år sedan
Philips SHP8900
4.2
(29)
7 år sedan*
Har just spelat in dom ett par tusen timmar och dom låter fortfarande kanonbra. Skön djup bas med ett klart (lite åt det varmare hållet) mellan/diskant register. Man kan spela väldigt högt utan att det "distar". Har tappat dessa lurar ett flertal gånger i golvet och ena infästningen på bygeln har gått sönder men gick att reparera med epoxylim =). Sitter skönt på huvudet men man kan inte vara så aktiv (läs: springa/böja sig framåt/bakåt) för då trillar dom av ganska enkelt.
*Redigerades 7 år sedan
Macrom M-DVD7602
3
(1)
8 år sedan*
En riktigt trevlig 2-DIN stereo som har en del finesser fast den har några år på nacken. Skärmen är riktigt ljusstark och man har inte några problem att kunna urskilja texten på skärmen vid solljus. Blåtanden fungerar som man förväntar sig, kopplar ihop mobilen på någon sekund, sen är det bara och streama musik via mobilen eller använda enheten som handsfree. Var enkelt att installera backkameran och använda denna enhet som skärm. Ljudet är relativt bra från radio, cd/dvd och något sämre via USB och blåtand. Har ej testat SD läsaren ännu. Finns några negativa saker, när man streamar musik via blåtand så får man ingen meny på musiken man har på mobilen. Den inbyggda mikrofonen är tyvärr riktigt kass, det går att prata i nödfall men du får skrika dig hes... Jo en sak till, jag saknar ett USB-uttag bak på enheten (så man kan dra en förlängning till exempel handskfacket). Finns bara ett USB-uttag framtill. Men det finns i och för sig en lösning, man kan pula in ett SD minne om man vill slippa alla äckliga kablar =)
*Redigerades 8 år sedan
Epson EH-TW480
3.7
(2)
8 år sedan*
Köpte denna till jobbet och bilden är faktiskt bättre än förväntat p.g.a det låga priset, bra färgåtergivning, skarp och riktigt ljusstark. Svärtan kunde ha fått vara något bättre. Den är något högljudd på normal mode men kör man i eco mode vilket man kan med lätthet utan att tappa någon nämnvärd ljusstyrka, då blir projektorn något tystare. Ganska enkel (få alternativ) i menyn, tyvärr är det ingen lens shift heller men det var inga som helst problem då jag monterade den i ett tak-stativ. Den är också väldigt liten och nätt så den passar förmodligen utmärkt att ha med den på prestationer.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1