Prisjakt

Karagoth

Medlem sen 2008-03-07
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Be Quiet! Pure Rock
Full Star 1
5
(21)
K
Karagoth
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

+ bra prestanda + vettigt pris - osorterade små-delar - otydlig manual - kräver avmontering av moderkort om chassi inte ger access Får -3 för monteringsprocessen var väldigt obekväm om man inte var förbered. Det första hindret är att skruvar och delar måste först sorteras ut baserat på hårdvara, vilket är något drygt när det är främst många små skruvar. Det andra hindret är att manualen är sparsam med sina beskrivningar och bilder, där den störa missen är att skruvarna med fyrkantigt huvud kan sättas in på en 45 graders vinkel där den kan glida runt, vilket är förvirrande. I övrigt är bilderna för små som ändå försöker visa mycket detaljer. Det krävs tillgång till moderkortets baksida vilket är ett automatiskt minus för mig, det komplicerar installationer även om man kan komma åt det genom hål i chassit.

Prey (PC)
Full Star 1
4.5
(6)
329 kr
K
Karagoth
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Väldigt underhållande spel. Roliga pussel, intressanta vapen och mycket bra level design. Storyn är intressant men väldigt basic. Svårighetsgraden är inte hög, eftersom när man dör får man skjuta lite drakar och sen återupplivas man utan några nackdelar. Allt som allt jag rekommenderar detta spel.

SilverStone Sugo SG03 (Svart)
Full Star 1
4
(1)
K
Karagoth
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Snyggt, lätt, litet. Bra kvalité (men inte utmärkt). Vibrationer märks inte över min bakgrundsnivå. Använder en Intel Q6600 tillsammans med en Zalman 8700 NT, får runt 65 grader max. Montering i chassit kräver god planering och tålamod, fläktgallret i synnerhet skulle behövas se över. Kabeldragning kan lätt bli irriterande speciellt med IDE kabel till CD-läsare, misstänker det är mer eller mindre omöjligt med IDE hårddiskar. Eftersom jag sällan kommer öppna upp chassit och byta ut saker så är det ovan något som händer sällan och därmed har det ingen större betydelse för min åsikt om chassit. För ett så litet chassi så är det uppenbarligen högt pris (1200kr).