Prisjakt

adler

Medlem sen 2008-03-04
12
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Apple iPhone 12 5G Dual Sim 4GB RAM 128GB
Full Star 1
3.8
(5)
8 099 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 månader sedan

Massa lull-lull och bra prestanda. Betyget sätts utifrån mitt exemplar som uppenbarligen är ett s k måndagsex. Dessvärre har min problem med mikrofonen/mjukvara (oklart) som varken återförsäljare (Webhallen) eller Apple själva vill acceptera som en defekt trots dubbla serviceärenden, inspelade samtal/exempel och träffar med "genierna" på Apple Store. Tragiskt med en telefon för 10000 kr där det inte går att lita på att faktiskt kunna prata med folk utan att använda airpods. Förtroendet totalt borta för både webbis och Apple. Blir en gråimporterad kinatelefon nästa gång, samma kundupplevelse till en bråkdel av priset. Peace.

VidaXL
Dålig
(235)
Dålig
3 månader sedan*

Stort sortiment och ofta betydligt lägre pris på samma prylar som hos svenska återförsäljare. Snabb hemleverans med Bring också. So far so good.. MEN kvaliteten är inte tillräcklig. Köpte två sidobord där fästen för ben var förlimmade på glasskivan. Dessa fästen fungerar inte med de förborrade hålen som fanns på benen. Löstes genom att plocka fram borr och träskruv. Har INTE haft kontakt med kundservice så möjligt att de hade löst detta superbra. Med tanke på andras erfarenheter betvivlade jag det och la min energi på annat istället. Kommer inte att köpa något dyrare på VidaXL framöver. För mindre saker där det "inte är så noga", visst, då kan jag överväga det så länge jag har borr, såg och skruv tillgängligt. + Billigt + Snabb leverans - Undermålig kvalitet/kvalitetskontroll

*Redigerades 3 månader sedan
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 månader sedan*

Bra priser och leveransalternativ

*Redigerades 4 månader sedan
Intersport
Dålig
(189)
Utmärkt
3 år sedan

Snabb leverans och siten har fått ett rejält lyft i allmänhet.

Sony Xperia Z1 C6903
Full Star 1
3.7
(59)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Köpte en Z1 lite panikartat för ett år sedan som ersättare till en Galaxy S3 som totalhavererat. Jämfört med den tidigare telefonen är Z1:an givetvis en bjässe - större och tyngre. Nu är Z1:an föråldrad och det finns inget egentligt skäl att köpa en sådan idag men kan ändå passa på göra en kort pro/con-lista. Det positiva: + Prestandan var bra och jag har inte upplevt några problem med surf, spel etc. + Byggkvaliteten känns gedigen och det är ett plus att den är IP-certifierad. + Bra bilder från kameran i dagsljus. Det negativa: - Skärmen har tråkigt dålig betraktningsvinkel. Senare Xperia Z:or har bättre panel och det är tur det. - Följsamheten när det gäller touch är under all kritik. Detta problem har jag förstått att en del har och andra slipper. Ibland går den bort sig helt vid scroll och jag har aldrig förr klickat på så många annonser.. - Blixten till kameran medför störningar/artifakter i den tagna bilden (ljuset läcker till sensorn) vilket gör att blixten är oanvändbar. - Repkänslig plastfilm på skärmen. Denna går säkerligen att plocka bort/ersätta men det har jag inte gjort. - Bakgrundsbrusreduceringen vid samtal plockar ofta bort min egen röst när jag håller telefonen mellan öra och axel (fattigmans handsfree) vilket är enerverande när man behöver två händer och inte har en riktig handsfree/headset tillgängligt. Kort och gott: ett mindre lyckat köp som jag överlever och får stå ut med ett tag till.. Efter att ha klämt och känt på Z2/Z3/Z3c så kan jag säga att jag inte är avskräckt från Xperia-serien.

*Redigerades 7 år sedan
Lekmer
Bra
(500+)
Dålig
8 år sedan*

Snabb leverans. Dåliga produktbeskrivningar. Kass kundtjänst.

*Redigerades 8 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*

Bra priser, snabb leverans. Hanteringen av returer sköts snyggt och snabbt. Rekommenderas!

*Redigerades 10 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
12 år sedan*

Bra priser, bra utbud och snabb leverans! Har aldrig haft något strul med Inet.

*Redigerades 12 år sedan
Corsair HX620 620W
Full Star 1
4.5
(37)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
12 år sedan*

Inget att klaga på.. Tyst och modulärt nätagg som tickat på bra i snart tre år.

*Redigerades 12 år sedan
Sony Ericsson G502
Full Star 1
2.1
(32)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*

En smidig mobiltelefon som ersatte min skadade K610i utan problem. I stort sett samma specs som nämnda telefon, med de största skillnaderna i att G502 har större skärm och radiomottagare. Något långsamt gränssnitt, och vid viss interaktion "byter" knappar innebörd, vilket drar ner användarvänligheten något, dock mest en vanesak. Telefonen ger ett robust intryck och designen är klanderfri. Den uppfyller alla krav jag har på en mobiltelefon, och ger i mitt tycke mycket för pengarna.

*Redigerades 13 år sedan
Sida 1