Prisjakt

c3p0

Medlem sen 2008-02-28
20
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Logitech Combo Touch For iPad Pro 11 (Nordisk)
Full Star 1
4.5
(2)
1 979 kr
c
c3p0
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Mycket smidigt tangentbord med bra känsla. Har jämfört med Magic Keyboard och detta vinner helt klart. Magic Keyboard är snyggt och har bra känsla, men designen är inte alls lika mångsidig som den hos Combo Touch. Fördelar med Logitech Combo Touch vs Magic Keyboard: + Går att plock av tangentbordet + Ger skydd även när inte tangentbordet används + Ger möjlighet att ställa iPaden upp även när tangentbordet inte används. + Kostar i skrivande stund 1600 kr mindre än Magic Keyboard. + Tåligare konstruktion - Magic Keyboard använder samma skitmaterial som Apples tidigare tangentbord. Detta gäller framför allt den tunna rundningen runt "laddcylindern" där kablage för tangentbordet går upp till Smart connector. Denna kommer gå sönder, det är bara en fråga om när. Förhoppningsvis sker det innan garantin har gått ut. Har haft ett Logitech Combo Touch (som jag fick efter att mitt Apple Smart Keyboard gått sönder) för min gamla iPad i en bra bit över ett år utan att det visat några tecken på att försämras. - Något sämre känsla i tangenterna, men detta är verkligen en smaksak. - Tar lite större plats på bordet eftersom iPaden inte "svävar" över tangentbordet på samma sätt. - Tangentbordet är lite mindre styvt än Magic Keyboard - detta gör det lite mindre stabilt när det används i knät. - Det är fortfarande svindyrt med 2000kr för ett tangentbord.

Apple iPad Pro 11" 128GB M1 2021 (3rd Generation)
Full Star 1
3.8
(5)
7 990 kr
c
c3p0
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Superbra! Fick den för 5090kr på rea, och det var den helt klart värd. Mer tveksamt om den är värd drygt 9000kr som den verkar kosta i vanliga fall. Det känns som att M1 kommer gör att den håller hastigheten ett bra tag framöver. Annars är det väl främst för att de blir sega som jag behövt byta min iPads tidigare. Batteriet blir ju kass efter ett tag också, men det går ju att byta.

Bagaren och kocken
Utmärkt
(500+)
c
c3p0
20 omdömen
Usel3 år sedan

Ta bort ordrar utan att meddela varför. För lågt pris? Ingen vet…

Apple AirPods Max Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(45)
6 390 kr
c
c3p0
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Otroligt bra ljud för trådlösa lurar. Kanske inte kan mäta sig med ett par öppna lurar drivna av en Chord Mojo eller dyl, men AirPodsen är ju så mycket smidigare. Och de låter verkligen tillräckligt bra. Brusreduceringen är brutalt bra. Transparensläget funkar också fint.

Helly Hansen Duffle Bag 2 50L
Full Star 1
3
(1)
806 kr
c
c3p0
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Bra med sidoficka på utsidan och att bärremmarna kan tas av enkelt. Tyvärr är dragkedjan på huvudfacket väldigt klen. Det är en mycket kraftigare dragkedja på den lilla fickan utanpå vilket känns felprioriterat.

Mi Store
Bra
(202)
c
c3p0
20 omdömen
Usel5 år sedan

Den här skrivningen på deras hemsida bådar inte gott för dem som vill göra en retur efter att ha testat en produkt. Skrivningen är inte heller förenlig med konsumentköplagen. "Om varan eller tjänsten har nyttjats, inkopplats eller installerats upphör ångerrätten." Jag kommer undvika dem tills detta åtgärdas.

Apple Smart Keyboard iPad Pro 10.5" (SV)
Full Star 1
2
(5)
c
c3p0
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Gör iPaden otroligt mycket mer användbar för olika typer av arbete. Efter en invänjningsperiod funkar det riktigt bra att skriva på. Men jag är frågande till kvaliteten. Efter c:a ett år får jag ganska ofta koppla loss tangentbordet och återansluta det för att "få kontakt". Det verkar som att den böjliga skarven på tangentbordet inte är så hållbar. Med tanke på priset är det helt oförsvarligt om tangentbordet bara håller ett år.

Creative Sound Blaster E5
Full Star 1
2.7
(3)
c
c3p0
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Helt ok för pengarna. Nu har jag jämfört den med en Chord Mojo, och insåg ganska snart vad som saknas. T.ex. ordentligt med tryck i basen och icke-påträngande diskant. Men utan jämförelsen så låter den bra :) Testad med Hifiman 400i.

Audeze Sine On-ear
Full Star 1
4
(4)
c
c3p0
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Dessa lurar låter riktigt bra. Har jämfört med Oppo PM-3 vilka ligger i ungefär samma prisklass (något lägre om man beställer från Storbritannien), men jag tycker att dessa låter klart bättre. Framförallt har Sine ett ordentligt driv vilket gör musiken riktigt rolig att lyssna på. PM-3 å andra sidan kändes tråkigare, och lite slö (om än fortfarande mycket bra). Den stora nackdelen med Sine är att de sitter på öronen och att de trycker åt ganska hårt. Även om de inte är uppenbart obekväma, så känns det inte som att man kommer vilja sitta med dem på flera timmar i sträck. Oavsett bristen på komfort så blir jag glad varje gång jag får på Sine, de låter helt enkelt fantastiskt. Jag har jämfört med: Sennheiser Momentum 2 Wireless - Ok lur, men inget särskilt och ger dessutom huvudvärk p.g.a brusreducering. B&O Beoplay H7 - Dessa låter mycket bra, och är dessutom trådlösa och bekväma. Blåtand är dock inget för dem som vill ha bra ljud (brusnivån är väldigt påtaglig i tysta partier t.ex). Sony MDR-1A - Jämfört med Sine är dessa rent ut sagt astråkiga. Kraftig bas som tar överhanden över andra register. Men de är mycket bekväma och kostar bara 1/5 av vad Sine kostar.

Google Chromecast Audio
Full Star 1
4.3
(76)
c
c3p0
20 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag kanske har fått två måndagsexemplar, men för mig fungerar det uselt. Ibland kommer enheterna upp i Spotify, men ofta inte. Även när de väl syns går det ofta inte att spela upp ljud genom dem. Det kom en uppdatering som skulle lösa alla problem, men den gör ingen större skillnad (kanske syns de lite oftare). Säga vad man vill om Sonos usla app och dåliga stöd för Spotify, men själva uppspelningen fungerade alltid.