Unregisteredbb11a81e

75
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Batterikungen
Dålig
(65)
Bra
Redigerades 9 år sedan

Har beställt 2 batterier till min kamera samt 2 minnes kort. Samtidigt beställde jag min kamera samt batterigrepp från 2 separata butiker. Allt beställdes på en lördag. Tisdagen veckan därpå dök kameran samt batterigreppet två butiker. På onsdagen fick jag ett mail om att han har bokat frakten och att paketet skulle landa på torsdag. Det kom fram på fredag, 1 veckas leveranstid. Helt underkänt anser jag. Väljer att betala lite mer men få mina pryttlar levererade snabbt. Minneskorten är ok då de är av ett känt märke, men batterier som ersätter LP-E6. De får vi se hur länge de håller. Återkommer med detta.

Rajala Pro Shop
OK
(288)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Har absolut inget att klaga på. Snabb leverans och bra priser. Varan i detta fallet ett batterigrepp Canon BG-E14 kom bra packat. Kommer utan tveka att handla där fler gånger.

Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Snabb leverans och lätt att beställa. Dock så gillade jag inte paketeringen. Telefonen kom inlindad i bubbel plast och gråt papper runt om. Man kunde han packat ner det i en kartong. Även om det inte finns någon som passar just telefonens låda så är det inte svårt att mecka till en anpassad kartong.

Asus PadFone2 A68 2-in-1 32GB
Full Star 1
3.7
(29)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte denna till frugan för att underlätta i hennes studier samt bloggande. Har själv pillat lite på den och måste säga att jag är överraskad. Enormt lätt, smidig och snygg. Snabb men kamerans blixt kunde dock spridas lite mer än bara blaffa på i en punkt. Lätt att dock och smidigt när man kan ha två enheter i en.

Sony Vaio SVS1312R9E
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Efter det lilla som jag har testat så fungerar den grymt. Diggar omkopplaren från speed (högprestanda) till stamina (batterisparläge). Gillar Sonys uppdaterings program för drivrutiner Vaio Care då den dels hämtar hem alla nya drivrutiner men även plockar och installerar bios firmware. I övrigt så är den stilren, bakgrundsbelyst tangentbord och har inbyggd 3g modul. Då är man uppkopplad var än man är. Kommer också köpa en docka till den.

Winquist Data
0
Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Beställde lite kablage och nya fläktar till min server och kan varmt rekommendera företaget. Valde en snabbare leverans men denna blev försenad. Skickade ett mail till företaget men fick inget svar. 5:e arbetsdagen kom produkterna med DHL till utlämningsstället, allt var med, fint packat och tänkte inte mer på det. Efter någon dag fick jag en återbetalning på 36 kr och det är för frakten. Detta utan att jag påtalat den sena leveransen. Kommer definitivt att handla där fler gången. + Många produkter + Lågt pris + Bra betalalternativ + Genomtänkt webshop - Svarar inte på mail (skickat en klämdag) - Svarar inte på telefon (ringt en klämdag)

Samsung Galaxy Tab GT-P1000 16GB
Full Star 1
4.1
(27)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Grynt bra pad/lur =)

Telenor Sverige Aktiebolag
Dålig
(141)
Dålig
Redigerades 11 år sedan

Har aldrig gillat Telenor. För mycket lögner.

Sony HT-IS100
Full Star 1
3.8
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har inte hunnit spela så mycket men självklart var jag tvungen att köra Transformers via systemet och ljudet var väldigt imponerande för att komma från så små högtalare. Många anslutningsmöjligheter och har även uppskalning från s-video till hdmi. Ska bli väldigt roligt att se resultatet. Dock så sitter displayern på ovansidan av bas lådan och är riktad snett uppåt vilket gör att man inte se riktigt när man sitter i soffan så vill man se vad som händer där så får man resa på dig. Det är väll det ena negativa som jag har hittat hitintills . Film och musik fungerar den klockrent till har inte provat att köpa spel via det hur ljuder blir då.