Prisjakt

LowLife

Medlem sen 2008-02-24
227
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Sony PlayStation 3 (PS3) Slim 160GB
Full Star 1
4.4
(100)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

har haft lådan nu nästan 2 år och är inte lika lätt som dom andra. lådan började hänga allt för ofta nu på senare tid och sökte rätt på felet, det visar sig att felet ligger hos fläktarna och att jag inte var ensam om detta. sen hade jag hoppas på att det skulle komma fler appar som t ex skype och facebook, men dom lyser med frånvaro, ingen mångsidig masikin som man hade kunnat vänta sig av sony. plusset är dock att det finns duglig webläsare och att dom äntligen har börjat släppt vissa saker gratis för att locka fler användare, men tyvärr så är priset fortfarande för högt.

*Redigerades 9 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
14 år sedan*

Jag har nu get Net On Net EN TILL chans som nätbutik men leveransen tar FORTFARANDE upp till 1 vecka att få, sorry jag menade att SKICKA! Detta är mitt andra och sista nät köp hos Net On Net, ALDRIG MER! Beställ hellre i från dom andra mer etablerade nätbutikerna i stället.

*Redigerades 9 år sedan
Beautystore
OK
(97)
Utmärkt
9 år sedan*

Snabb leverans, väldig bra priser och brett utbud. Plus igen för den otroligt snabba leveransen (1-2 dagar efter beställningen var lagd, i december månad då det lackar mot jul)

*Redigerades 9 år sedan
BitFenix Outlaw (Svart)
Full Star 1
3.9
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Har haft chassit nu i 1 månad och det håller måttet ganska bra. Några trevliga detaljer är fronten som är "mjuk", det är som ett tunt gummimaterial (softtouch) som inte lämnar kvar några feta fingeravtryck vilket är ett stort plus, sen finns USB-portar i fronten (3 stycken) som inte var något krångel med att koppla in, sen är jag lite förtjust i on/off-knappen som man inte behöver trycka in för kung och fosterland samt en trevlig men dock lite för liten reset knapp. Tyvärr tycker jag att den "läcker" lite väl mycket ljud men det beror nog på antalet fläktplatser som tyvärr saknar dammfilter (speciellt i toppen). Jag skulle nog rekommendera att man sätter i ett modulärt PSU i detta chassit då kabeldragningen inte är den bästa. + Antalet fläkt platser (upp till 7 stycken) + Softtouch beläggningen i fronten + Robust och välbyggt + Tumskruvar (inga verktyg behövs) + Snygg design + gummiupphäningen till hårddisk/en/arna + Generöst tilltaget med skruvar + Billig kvalité låda - Snålt med medföljande dammfilter (dvs inga) - Inga ordentliga utrymmen/kanaler för kablarna - Bökig montering av fläkt i fronten (120 mm)

*Redigerades 9 år sedan
CDON
OK
(500+)
Usel
14 år sedan*

Efter att ha beställt med jämna mellanrum så blev det för mycket denna gången, exakt HUR hade dom tänkte sig att man ska komma i kontakt med dom? finns ju inga telefonnummer att tillgå och nu sitter jag med en produkt som INTE funkar vad det tilltänkt för. SJUKT DÅLIGT! kommer INTE att rekommendera cdon till någon!

*Redigerades 9 år sedan
AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3,4GHz Socket AM3 125W Box
Full Star 1
4.5
(29)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 år sedan*

Bra processor på alla sett och vis, men varför måste dom ha en sån dålig kylare till? redan efter 2 gångers användande så lät det som ett flygplan (dvs som dom gamla AMD maskinerna kan låta). Så här i 2010-talet så skulle man kunna förvänta sig en hyfsat tyst kylare men icke. Det som drar ner betyget är den kassa kylaren, till den som vill ha en tystare och effektivare på sin burk så rekommenderas starkt att du sneglar åt en annan kylare än originalet. I övrigt så är det en mycket trevlig processor utan några större problem.

*Redigerades 10 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Bra
14 år sedan*

Jag har bestället flera olika gånger i från denna butik och har varit väldigt nöjd med både bemötandet från kundtjänst som produkterna, produktsortimentet samt den snabba frakten men det enda som jag inte riktigt är nöjd med är den höga fraktavgift som dom har vilket drar ner betyget en aning

*Redigerades 10 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Bra
10 år sedan*

dyr frakt jämfört mot andra webbutiker

*Redigerades 10 år sedan
Logitech Wireless Desktop MK250 (SV)
Full Star 1
3
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*

Fyller dom flesta bas behoven som t ex. surfa på internet, skriva e-mail, leta filmer och bilder på HTPC:n men räckvidden är lite klen och ojämn.

*Redigerades 10 år sedan
Sida 1