Prisjakt

7Cirf

Medlem sen 2008-02-21
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
JBL Charge 3 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.7
(34)
620 kr
7Cirf
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Okej ljud för att vara så liten. Blir lite mumligt orent dock. Funkar bra på låg volym i litet rum. Smidigt format, snygg och bra batteritid. Det som verkligen stör är startljudet som är väldigt högt. Och även ett stängljud. Vad ska det vara bra för? Jag vill lyssna på musik inte på JBL-jinglar. Och det går inte att stänga av, ändra eller sänka volymen på denna "feature". Tyvärr kom det inte med någon 3.5 mm sladd. Summering: Dyr minihögtalare med okej ljud som spelar egna ljud.

HTC 10 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.2
(29)
7Cirf
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Efter veckor och månader av sök efter en butik som faktiskt har en HTC 10 i lager lyckades jag köpa en på Webbhallen. Hade tidigare en HTC HD 2 från 2010. En utmärkt mobil som har gjort ett bra jobb i 6 år! Första omdömet: Bra tyngd och känsla men lite väl hal och vass i kanterna. Fin baksida men anonym och tråkig framsida. Försökte föra över lite mp3 till mobilen men den dök inte upp på min Macbook Air (2015). Lyckades peta i developer mode och USB-felsökning på mobilen. Startade om datorn men till ingen nytta. Kollade efter support på svenska HTC sidan men den verkar inte riktigt fungera som den ska. Felstavningar och menyer som inte funkar. En facebooksida som inte svarar på folks kommentarer och verkar automatgenererad. Vilket inte inger förtroende. Summa summarum: Ett dåligt första intryck. Ångrar mitt köp bittert. Men efter lite mer pulande kanske jag får detta att fungera. Återkommer med mer info.

Deltaco TB-602 (Nordisk)
Full Star 1
2.2
(5)
7Cirf
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Fint, litet tangentbord med sladd. Förutom att det som bord vara shift-tangenten på vänster sida är |-knappen. Man kan "mappa" om capslock till shift. Inte helt optimalt men möjligt. 75:- på Svanströms. Se http://johnhaller.com/useful-stuff/disable-caps-lock

Sony Vaio VPC-F11S1E
Full Star 1
4.8
(4)
7Cirf
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

+ Skön dator + Bra tangentbord + Snabb + Någorlunda bra ljud. + Utmärkt skärm - usb-kontakterna sitter på höger sida. OK om man är vänsterhänt. Nu sitter dom i vägen om man kör med mus. Även ljud in/ut sitter på högersida. illa! Letar desperat efter en USB-hubb med liten kontakt...någon? - Höga ljud från datorn av och till.

Samsung Ultra Touch GT-S8300
Full Star 1
3.3
(15)
7Cirf
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Snygg mobil med skön känsla och bra kamera.... Det var väl allt. Resten är halvgenomtänkta, ologiska och märkliga saker. Programmet (PC studio) som skickades med kunde inte installeras.. Laddade hem det senaste från Samsung som funkar till 80%. Inställningsmöjligheterna i telefonen är urusla. Skrollningen funkar lite hur som helst. "Manualen" som skickas med suger. Och att hitta info om detta fuskbygge är nästan omöjligt. Nästa telefon ska jag testköra ordentligt i butik. Och det blir ingen Samsung!