Kategorier
Prisjakt

jonas.76

Medlem sen 2008-02-17
10
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Sony SRS-XB41
4.4
(5)
2 030 kr
ett år sedan
Mycket nöjd med denna! Relativt liten högtalare med stort ljud. Går att få till ljudet bra efter lite pillande i inställningar samt i Spotify o EQn där. JBL extreme är köttigare, men denna är inte långt efter men i ett mycket smidigare format. Roligt med ljus (som är lätt att stänga av via app). Köpte denna för 1290:- och det är ett kap!
Mujjo Leather Case for iPhone X/XS
3.8
(1)
399 kr
2 år sedan
Mycket likt Apples egna läder-case. Bedömer att lädret på Mujjo är något mjukare än Apples. Bra kvalle mao. 👍
YI Technology Outdoor Security Camera 1080p
4.1
(3)
1 479 kr
2 år sedan*
Supernöjd! Bra app, väldigt enkel installation! Vill man lagra i molnet kostar det pengar. Appen heter Yi home, trodde först jag skulle kunna använda Xiaomi home appen men icke. För 1000-lappen är den helt klar värd 5 stjärnor!
*Redigerades 2 år sedan
Xiaomi Mi Smart Fan
4.4
(4)
2 år sedan
Väldigt nöjd! Snygg och andas kvalité jämfört med andra pelarfläktar! Tyst, enkel att styra och enkel att montera! Full pott!
JBL PlayList
3.7
(2)
990 kr
2 år sedan
För 899:- är detta ett bra köp! Bra ljud, kan spela högt utan större ansträngning. Tycker den är väl avvägd bas-mässigt. Lätt att ansluta och den funkar som jag förväntar mig :)
AL-KO Snowline 46E
4.2
(8)
1 574 kr
3 år sedan*
**Uppdatering 2019-02-03** Den höll i ett år (en halv vinter pluss en halv vinter till). Jag kanske körde den för hårt? Motorn går fortfarande, men skoveln driva ej. Det började lukta bränt och låta konstigt. Jag rekommenderar ändå denna maskin. Men kör den inte i allt för packad/hög snö. ************************************************************* Över förväntan! Klarar mer än vad jag trodde. 1.5 decimeter blötsnö fixade den utan problem. Slungan är lätt ca 15kg, vilket gör den extremt smidig. Den är lätt att lyfta i handtaget och vikten gör att man kan jobba snabb! Mkt snabbare än med min 50kg+ bensinslunga. Jag röjer vår uppfart som rymmer 4 bilar och lite till med denna slunga. Funkar klockrent. Sladden är ju ett minus, men efter lite tillvänjning går det bra. Köper man denna vet man ju att man måste ha den ansluten till ett vägguttag. Den saknar drivning, ingen nackdel enl mig. Det gör den mer snabb-jobbad då man slipper växla arbetsriktning osv.
*Redigerades 2 år sedan
Roborock S5
4.7
(149)
4 889 kr
3 år sedan
Väldigt nöjd än så länge, bara haft dammsugaren några dagar men är väldigt imponerad! Perfekt att kunna lägga in ”no go zon” och barriär-tejp i kartan. Även perfekt att kunna välja en zon som ska städas direkt på kartan i appen! Den låter ju en del, men absolut inte mer än en vanlig dammsugare. Finns även möjlighet att välja olika ljudnivåer (städnings alternativ).
Skullcandy Barricade
3
(1)
3 år sedan
Helt ok högtalare. Gav runt 400:- och för det priset känns den prisvärd. Helt ok ljud och smidig att para via BT. Passar pop bra, vid tung hiphop låter basen ansträngd. Det är ju iof en ganska liten högtalare så man kan kanske inte ha för höga krav. JBL flip 4 låter bättre, men kostar betydligt mer!
Lindahls Urmakeri
Usel
(5)
Utmärkt
9 år sedan*
Extremt snabba svar via mail, samma hastighet när ordern var lagd! Dagen efter hade jag klockan hos mig. Jag ångrade dock köpet (hade inget med Lindahls att göra), skickade tillbaka klockan och dagen efter då de mottagit returen annullerades köpet. Kan bara ge massor av +
*Redigerades 9 år sedan
LG KS20
3.7
(10)
13 år sedan*
Snygg telefon med stor skärm. Smidig sync. WM kan vara lite bökigt menysystem men det finns en mängd program att installera för att påverka utseende samt funktion. Sedan har LG egna menyer som känns som ett bra tillskott. Det vara delvis därför jag köpte telefonen, för att kunna påverka själv hur jag vill ha den. Rekomenderas om man behöver WM eller vill kunna påverka telefonen mjukvarumässigt!
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1