Kategorier
Prisjakt

Degpojken

Medlem sen 2008-02-09
163
Bidrag
18
Hjälpsamröster
Samsung QLED QE82Q60R
3.5
(1)
2 månader sedan
Bra wow-faktor! För mkt goda egenskaper för att lista så tar bara det negativa: Rätt dålig nyans i det svarta, saknar Dolby Vision.
Dynavoice Magic MW12
3.9
(3)
2 990 kr
2 månader sedan
Snygg och relativt välkonstruerad. Som vanligt med Dynavoice så får man väldigt mkt för pengarna men den saknar det där sista i snabbhet, nyans och djup vilket är mindre hörbart i film men väldigt uppenbart i musik. Men vad kan man begära för 1500 kr?
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan
Leverans direkt till dörr och J*vlar va fort paketet kom! Trevlig, kunnig och mycket förstående personal. HBB får mina varmaste rekommendationer.
Sony UBP-X700
4
(7)
1 988 kr
2 månader sedan
Oslagbar prestanda i ett plastigt format! Lyfte även ljudet och 4k uppskalningen är klokkers.
SVS SB-3000
3.7
(2)
14 990 kr
2 månader sedan
Riktigt bra bas med goda inställningsmöjligheter, ja to.m för många sådana, jag hade önskat lite mer "plug & play" Skillnaden mellan denna och min Dynavoice MW12 för 1500:- är dock inte så stor som jag hade önskat, visst går den lite djupare och lite mjukare återgivning men inte så mkt att priset är försvarbart. I USA säljer dessa för 1000usd och finns på Amazon för 850usd vilket gör att det svenska priset på 15k gör så att man inte riktigt känner att man får full "bang 4 buck"
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
10 månader sedan
Beställde en TV som redan efter 2 dagar var 3000:- billigare på Elgiganten men Komplett har ingen prisgaranti längre utan de matchar bara innan köp och förväntar sig att man ska samla information och e-posta dem med en prismatchning och vänta upp till 24h på att få en ev rabattkod för "privilegiet?" att få handla på just deras sida istället för att bara beställa från den billigare sidan. Riktigt dålig, kommer inte handla på komplett igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller. Och visst kunde man skicka tillbaka tv`n man knappt fick upp i lägenheten (82") men kartongen är designad så att den går i 2 bitar och storleken på kartongen gör den omöjlig att spara om man inte har ett garage.
XTZ Divine 100.33 LCR
3.8
(1)
ett år sedan
En recension är egentligen helt meningslös, vad kan man säga... WoW!? Jag köpte dem ohörda baserad på kärlek vid första ögonkastet och jösses vad de levererar, vid första tonen så förstår du att du klivit upp både 1 och 4 prisklasser. Har en liten loudness knapp på min ifi Zen dac och den ger högtalarna sån skjuts ner i frekvens att man kan svära på att man har aktiva subbar igång. Utplaceringarna är väldigt tydlig och du har en fantomcenter mitt mellan högtalarna som ger en rätt begränsad men fantastisk sweetspot. Svärtan och tyngden i basen jag har nu har jag aldrig upplevt förut, inte ens på mässor och att jag fått till sånt här ljud i hemma miljö känns smått overkligt. Stort tack till den trevliga och flexibla personalen på Fyndbörsen där kunden alltid har rätt.
iFi Audio Zen DAC
3.1
(4)
1 649 kr
ett år sedan
Vansinnigt nöjd med denna skönhet. Truebass knappen är det bästa som hänt mig, den får mina XTZ Divine Delta att låta som aktiva 12" basar, svärtan och tyngden i basen är otrolig. Använder den som rent försteg så hörlursfunktionen kan jag inte uttala mig om än. Jag drar av en stjärna för att det kan börja spraka i högtalarna om man byter källa och hoppar runt för mkt, vilket löser sig om man drar in och ur sladden samt avsaknaden av en fysisk fjärrkontroll.
XTZ EDGE A2-300
4.7
(21)
5 290 kr
ett år sedan
Full pott för denna guldklimp, jag får inte riktigt till samma tysthet och mörker som övriga recensenter men det låter endå såååå bra! Basen är något i hästväg och kontrollen är total. OBS at de 300w är uppmätta med 1% THD och den faktiska effekten är mindre en så men det är så mkt mer som spelar in såsom dämpfaktor et.c tveka ej löp å köp.
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Grymt snabb leverans och mkt trevlig och flexibel kundtjänst! Lade 2 separata ordrar och båda dök upp dagen efter, den ena saknade en detalj då kartongen varit öppnad men fick en mkt fin kompensation. Rekommenderar Inet starkt!
Sida 1