Prisjakt

divingbell

Medlem sen 2008-02-09
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Panasonic HDC-SD90
Full Star 1
5
(4)
d
divingbell
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Använt ca en månad och jag blir mer och mer nöjd. Tänkte först köpa den billigare Sony Handycam HDR-CX130E men jag är glad att frugan övertalade mig att lägga på en tusenlapp. För detta fick jag bla bättre sensor och fotolampa som kommer väl till pass under den mörka årstiden. Känns också vettigt att kunna ansluta en extern mikrofon. Angående bildkvaliten på stillbilder så är det OK även om det självklart inte är jämförbart med vad man får från tex en SLR. För att spara plats filmar jag oftast inte i 1080p-läget utan i 1080i. 1080P-läget tycker jag är att jämföra med RAW på en systemkamera, något jag tar till i extrema lägen. En annan kul funktion är PRE-REC som jag inte vet om fler kameror har. Vad är då dåligt? Jo skärmen känns inte helt hundra och symbolerna är inte intuitiva. Men som sagt, jag rekommenderar denna videokamera varmt. Tillägg angående programvara: Jag använder HD Writer AE endast till att föra över filmer och bilder till datorn. Redigerar gör jag med Premiere Elements 10, vilket funkar mycket bra med AVCHD även om min dator har några år på nacken.

Gigaset S685 IP
Full Star 1
2.7
(7)
d
divingbell
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Jag är förhållandevis nöjd. Efter en vecka har jag inget särskilt att anmärka på. Den gör jobbet. Men man undrar varför trådlösa telefoner ligger ljusår efter mobiler?

Cisco WIP310
Full Star 1
1
(1)
d
divingbell
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Den snyggaste VOIP-luren men tyvärr helt kass. Den går ner i någon slags dvala (för att spara batteri?) där den inte tar emot samtal. Kanske ordnar sig med en framtida uppdatering. Andra har problem med åter-registrering. Kolla www.myciscocommunity.com. En annan irriterande sak är att den visar bara "Display Name" för den som ringer vilket innebär telefonnumret om det är från en vanlig telefon. Även om det finns i adressboken. En bra sak är att man kan styra SYSLOG/DEBUG meddelanden till en annan burk. Det är ju tufft med WIFI - man slipper en extra enhet. Men det drar mer ström, strålar mer samt känns mer shaky än DECT. Kan tyvärr inte rekommendera denna.

Sony Bravia KDL-40W3000
Full Star 1
4.6
(16)
d
divingbell
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Har haft den i 2 månader nu och är supernöjd. Faktiskt inget att klaga på alls. Digitalt och speciellt HD med inbyggda boxen är en fröjd för ögat.