Kategorier
Prisjakt

Seron

Medlem sen 2003-09-07
86
Bidrag
72
Hjälpsamröster
Electrolux EWM5000
1.5
(2)
6 år sedan*
Reglaget för effekt saknar funktion eftersom det t.o.m. på max inte blir tillräckligt varmt. Nästan 10 min/våffla är inte acceptabelt.
*Redigerades 6 år sedan
Asus RT-AC56U
3.6
(25)
6 år sedan*
Stabil och prisvärd. Jag har använt ytterligare två som accesspunkter. I regel brukar jag installera Tomato eller motsvarande men till denna installation har Asus egen firmware varit tillräcklig. Tre månaders drift hittills utan omstart.
*Redigerades 6 år sedan
Crabtree & Evelyn After Shave Balm 100ml
3
(1)
6 år sedan*
Doften är kryddig och påminner mig om Tabac som får mig att associera till gammal gubbe. Nu börjar jag dock själv bli till åren så nu tänker jag mer på den som "mogen man". :) Funkar nog bra om man ser väderbiten ut. Och den luktar faktiskt bättre än Tabac. Kombineras med fördel med andra produkter med mildare doft. Krämen är i övrigt utmärkt och mycket dryg. 3-4 tryck på pumpen finner jag lagom.
*Redigerades 6 år sedan
Proraso Refreshing & Toning Shaving Cream 150ml
3.5
(1)
28 kr
6 år sedan*
Mycket bra vardags-kräm. Gröna tuben luktar milt av eukalyptus. Ger bra lödder på ca en lillfingerleds-dutt. Bättre att börja med för lite vätska än för mycket. Borsten som behöver kunna hålla kvar en del vatten. Själv använder jag Edwin Jagger Super badger och är nöjd. Jag brukar börja med en halvt avskakad borste och försöka få in så mycket av av krämen som möjligt i den. Sedan vispar jag på. Ifall löddret verkar för torrt och inte vill utvecklas kan lite mer vatten hjälpa. Upprepa sedan proceduren.
*Redigerades 6 år sedan
Proraso Pre Shaving Refreshing & Toning Cream 100ml
3.8
(1)
57 kr
8 år sedan*
Jag har förmodligen ganska typisk medelhavshud och har använt denna kräm i kanske 10 år, efter rekommendation av en italiensk vän. En unik egenskap hos den gjorde att jag fastnade för den direkt och den har varit en konkurrenslös följeslagare sedan dess. Egenskapen, som endast fungerar när det är tillräckligt varmt ute, kanske 20°, är att den håller huden lika härligt och påtagligt fuktig hela dagen, från tidig morgon till sen kväll. Helt enastående och vida överlägset andra krämer. Krämen luktar upplever jag, förutom eukalyptus, en del kamfer och kanske är det det som ger den dess unika egenskap. Jag kan inte beskriva hur glad jag är för att ha upptäckt denna kräm. Inget annat jag provat är ens i närhet av den. Den är dessutom billig och dryg.
*Redigerades 6 år sedan
Deltaco ARM-178A
4.3
(6)
6 år sedan*
Det här visade sig vara ett mycket trevligt och prisvärt väggfäste. Jag monterade en LG 34UM95 34-tums UltraWide skärm på denna. Lederna har lagom motstånd till att för hand kunna justera både skärmens vertikala vinkel som pivot och få skärmen att förbli i läget. De två leder som finns innerst för horisontell justering fungerar också utan bekymmer. Värt att notera är att vinkeln mellan yttre och inre arm kan ställas till minimum ca 90°. Inre arm kan ställas närmast parallellt med väggen. Andra har nämnt att skruvar behöver spännas för att få skärmen att stå i önskat läge men detta visade sig alltså inte behövas i mitt fall. Jag räknar därför med att behöva göra detta i framtiden, men just nu fungerar det förnämligt och över förväntan. Rekommenderas!
*Redigerades 6 år sedan
Pandemic (Revised Edition)
4.1
(6)
349 kr
6 år sedan*
Det här är ofta ett mycket uppskattat och annorlunda spel. Ganska mycket regler att sätta sig in i början men efter ett par omgångar brukar det flyta på rätt bra. Stort plus för att alla alltid är delaktiga, dvs. inga tråkiga vänteperioder. Bra balans mellan slump och strategi. Man spelar alla mot spelet och det är inte alls självklart att man vinner. I dessa ebola-tider kan temat kanske vara lite motbjudande. Då kan kanske Forbidden Island vara ett alternativ. Samma upphovsman och sammarbetskrävande spel.
*Redigerades 6 år sedan
Carcassonne (2nd Edition)
4.2
(5)
249 kr
6 år sedan*
Spelet är bra, men jag tycker inte det är jättekul. Man är ganska sysslolös medan man väntar på sin tur eftersom ens strategi beror mycket på brickan man drar, och det drar ner nöjet lite.
*Redigerades 6 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Dålig
6 år sedan*
Betalningssidan är rörig och otydlig. Jag uppskattar inte att betalformen i utgångsläget är förvald till faktura och att betalalternativen är på en enda rad. Detta är lätt att missa och behöver vara tydligare. Upplägget får mig att tänka på Pixmanias illa dolda försök att lura på kunder tjänster man inte vill ha om man inte är uppmärksam.
*Redigerades 6 år sedan
Stadium webbshop
Dålig
(396)
OK
6 år sedan*
Bra att man kan hämta i butik och mycket lång öppet-köp-tid. Kortbetalning kräver tredjepartskakor vilka bl.a. ofta används för personkartläggning av reklambolag. Det vill man kanske inte alltid ha som standardinställning i sin webbläsare. Detta krav måste tas bort. Epost-adressen fylls inte i automatiskt fast den är sparad i profilen. Sajten är tidvis (ofta) mycket långsam. Mycket trevlig personal på Jägersro i Malmö.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 3