Kategorier
Prisjakt

Seron

Medlem sen 2003-09-07
86
Bidrag
72
Hjälpsamröster
Bosch AHS 55-16
2
(1)
833 kr
ett år sedan
Funkar bra så länge den fungerar. När den går sönder är den näst intill omöjlig att reparera. Särskilda skruvar hindrar den intresserade från att öppna höljet. När den väl är öppnad är den nästs intill omöjlig att montera ihop. Knappast värd pengarna eller besväret att lämna in för reparation. Jag är inte intresserad av sådant här skit som man bara kan kasta när den väl behöver repareras.
Toshiba FlashAir IV SDHC Class 10 UHS-I U3 32GB
1.5
(1)
ett år sedan*
Jag köpte två av dessa. Båda uppvisade samma problem. - Ständig förlust av WiFi-anslutning till kortet, eller så försvinner WiFi-punkten efter en kort tid (ca 1 min), oavsett inställd stand-by tid. - App fungerar inte alls i iOS 13. Kortet känns inte igen, trots anslutning till kortets WiFi. - Omöjligt att visa filer i Windows 10 Utforskare, trots anslutning till kortets WiFi. Toshiba borde betala sina kunder och inte omvänt, för det här var en helt oanvändbar produkt och endast frustrerande.
*Redigerades ett år sedan
CooperVision Biomedics 1 Day Extra (30-pack)
2.9
(3)
84 kr
2 år sedan*
Inga problem med torrhet för min del med denna lins. Om de är hanteringsfärgade så är det väldigt svagt i så fall. Jag upplever dem som osynliga i vätskan de kommer i. Lagom lätta att hantera.
*Redigerades 2 år sedan
Bausch & Lomb SofLens Daily Disposable One Day (90-pack)
3.4
(7)
255 kr
2 år sedan*
Extremt mjuka och därför svåra att hantera samt sätta i. Det tillhör mer regel än undantag att jag fått göra om proceduren 2-3 gånger innan veck och bubblor avlägsnats, och linsen sitter jämnt på ögat. När de väl sitter där känner jag dem inte alls och kan ha dem på hela dagen. Jag skulle klassa dessa som ett budgetval, vilket också priset ger en antydan om. uppdatering 190529: Jag har provat andra linser med liknande pris, Biomedics 1 day extra. Helt ok, men utan SofLens svårhanterliga sladdrighet. SofLens är inte värda besväret. Jag kan inte rekommendera dem.
*Redigerades 2 år sedan
Apotek Hjärtat
Bra
(500+)
Dålig
3 år sedan*
Klarnas betaltjänst är utstuderat konstruerad för att leda kunder till det för kunden mest kostsamma alternativet och för dem själva det mest inkomstbringande. Processen är också onödigt komplicerad, i samma syfte. T.ex. är kortbetalning dold bakom ett extra klick. En drös spam- och övervakningsrelaterad javascript måste laddas för att tjänsten överhuvudtaget ska fungera. Allt för att profitera på intet anande kunders uppgifter och beteendemönster. Apoteket Hjärtat använder dessa slipade charlataners tjänst. Därav betyget. Ge oss tillgång till en annan och hederligare betaltjänst än den lurendrejeriverksamhet som Klarna är, så blir betyget högre.
*Redigerades 3 år sedan
Apotek Hjärtat
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan*
Klarnas betaltjänst är utstuderat konstruerad för att leda kunder till det mest kostsamma alternativet för kunden och det mest inkomstbringande för dem själva. Den är också onödigt komplicerad, i samma syfte. T.ex. är kortbetalning dolt bakom ett extra klick. En drös spam- och övervakningsrelaterad javascript måste också laddas för att tjänsten överhuvudtaget ska fungera. Allt för att profitera på intet anande kunders uppgifter och egenskaper. Apoteket Hjärtat använder dessa slipade charlataners tjänst. Därav betyget. Ge oss tillgång till en annan och hederligare betaltjänst än den lurendrejeriverksamhet som Klarna är så blir betyget högre.
*Redigerades 3 år sedan
Rapoo 7800P
3.8
(2)
4 år sedan*
En kopia av forna Logitech-modeller, och bra är det för Logitech tillverkar nästan inte några möss för stora händer längre. + kommunikation över 5 GHz-bandet vilket undviker störningar från de flesta andra enheter som är på 2,4 GHz samt störningsbenägna USB3-hubar. + knapp för DPI-byte 800/1600 DPI + utrymme för förvaring av mottagare - orgie i billig plast - ingen programvara till Mac, men knapparna går att programmera om med SteerMouse (http://plentycom.jp/en/steermouse/index.html). SteerMouse kostar dock $20.
*Redigerades 4 år sedan
Rapoo 3900P
3
(3)
4 år sedan*
Det är med viss sorg och besvikelse jag konstaterar att den här musen, tillika kopia av Logitechs M705, fungerar riktigt bra ihop med Mac men med en allvarlig brist. Mer om det nedan. Till skillnad från M705:an (den jag provat) speglas rörelserna på skärmen bra mycket bättre och jämnare med denna mus. Det som sänker den är ett designfel som är så uppenbart att det är en gåta att missen kunnat klara sig igenom kvalitetstester. Det är nämligen så att om man klickar på höger knapp så tippar hela musen märkbart (uppskattningsvis 0,5-1 mm) vilket är riktigt irriterande. Möjligtvis har jag fått ett skevt måndagsexemplar. I övrigt är musen riktigt fin, om än något plastig. Den är dessutom betydligt billigare än M705. I botten sitter två intilliggande laserlinser. Kommunikation sker över 5 GHz vilket kan vara till fördel om man upplever störningar på 2,4 GHz, t.ex. från störande USB3-hubbar (ett inte ovanligt fenomen). Den drivs av ett AA-batteri. Under batterilocket finns utrymme för förvaring av mottagaren. Rapoo tillhandahåller ingen programvara till Mac. Knapparna vänster, center (hjul), höger samt scrollning upp, ner, vänster och höger fungerar som förväntat. Sidoknapparna verkar däremot ha samma funktion som center-knappen. Ytterligare en knapp finns för att skifta mellan 800 och 1600 DPI, vilket också fungerar. För att kunna programmera om knapparna kan man använda SteerMouse (http://plentycom.jp/en/steermouse/index.html). Programvaran kostar dock $20, dvs ungefär lika mycket som musen. Å andra sidan fungerar den med alla möss och har många fler inställningsmöjligheter. Uppdatering: Jag provade ett exemplar till i hopp om att det var ett dåligt exemplar jag hade först. Dessvärre var det samma skevhetsproblem med den nya. Botten ligger inte plant mot bordsytan (jag har provat olika bord). Man kan se en glipa om man tittar i motljus. Bedrövligt. Det fick bli en Rapoo 7800P fast jag kanske hellre velat ha denna.
*Redigerades 4 år sedan
Logitech M705
3.1
(84)
349 kr
4 år sedan*
Som andra har rapporterat så har denna mus hopplöst dålig precision. Pekaren rycker fram, eller rör sig inte alls, särskilt vid små rörelser, och det är då man behöver precisionen. Den billigaste billiga mus från Rapoo har fullgod precision för navigering i fönster. Denna är undermålig och det verkar vara ett designfel. Jag hade svårt att tro att det var så dåligt men fick inse detta när jag själv hade köpt en. 1000 dpi är nonsens. Den går tillbaka omgående.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1