Prisjakt

swoxx

Medlem sen 2008-02-04
9
Bidrag
0
Hjälpsamröster
24.se
Bra
(500+)
s
swoxx
9 omdömen
Dålig3 månader sedan

Produktbeskrivningen sa att produkten passade mina hörlurar. Detta stämde inte.

NÖRDIC 8K Certifierad HDMI - HDMI Ultra High Speed 3m
Full Star 1
5
(5)
150 kr
s
swoxx
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan

Hade lite problem med brus och störning i bildsignalen med de inkluderade kablarna från Sony och LG (soundbar och tv). Efter byte till dessa var allt frid och fröjd!

NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
s
swoxx
9 omdömen
Utmärkt3 månader sedan

Snabb leverans och bra kvalité på kablarna. Hade problem med brus i signalen på TVn så bytte ut de inkluderade hdmi kablarna mot två från NÖRDIC certifierade och vips var bildsignalen problemfri.

Inet
Utmärkt
(500+)
s
swoxx
9 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Snabba leveranser. Bra utbud. Snabb och hjälpsam kundtjänst. Gör informativa videor för att hjälpa sina kunder. Inget att klaga på överhuvudtaget!

Cykelkraft
Dålig
(500+)
s
swoxx
9 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Beställt flera gånger utan några problem. Snabb leverans och tydliga leveranstider på varje produkt.

Länna Sport
OK
(500+)
s
swoxx
9 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Mycket snabb leverans (Beställd 15:00 skickad dagen efter 14:00, hos posten på morgonen dagen efter det). Direkt när paketet skickats fick jag ett mail med kollinummer och information om att paketet aviserats. Bra priser och gratis frakt ger yttligare + Kanonbutik! Rekommenderas ++!

Grooming
s
swoxx
9 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Bra priser, stort sortiment och snabba leveranser där även gratisprover ingår. +Extra plus för supporten som var fantastiskt bra, posten bråkade men kundtjänsten ordnade upp det hela och höll hela tiden bra kontakt via telefon och mail, väldigt trevlig support också. Bättre support har jag nog aldrig fått av en webbutik, rekommenderas av hela mitt hjärta!

Bokus
Dålig
(500+)
s
swoxx
9 omdömen
UselRedigerades 16 år sedan

Bra priser, men helt sjukt långsam leverans, rekommenderar inte

Tretti
Bra
(500+)
s
swoxx
9 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Väldigt bra butik. Har beställt där tre gånger nu, en Philips Wake-up light som jag fick 2 dagar senare, en hårtrimmer som också kom inom ett par dagar, en Braun Oral-B Triumph PC9900 kom också två dagar senare. min Wake-up light gick sönder igår, idag fick jag reda på att de skickar ut en ny utan kostnad trots att jag använt den gamla i tre månader. jag behövde inte ens skicka in min trasiga för expektion. Kort och gott: Snabbt, billigt och mycket bra kundservice