Mattias

Medlem sen 2020-01-22
1
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Skårebo
Bra
(4)
Dålig
7 månader sedan

I korthet: 1. Har bara fått en del av vad jag beställt. Trots att det nu gått fyra (4!) månader sedan beställning 2. Otroligt otydliga fakturor (hur kan man från deras ekonomiavdelning vara nöjd med detta och tycka man gör ett bra jobb?!?) 3. Hoppas du få "grönt skatteavdrag" för det du köpt hos Skårebo, önskar jag dig verkligen lycka till (det kommer du behöva). 4. Det kommer bli dyrare än vad dom skriver i webshopen. Skårebo känns som ett företag där "den ena handen inte vet riktigt vad den andra gör". Din lokala elektriker som helt plötsligt satsar på internetförsäljning utan att har erfarenhet av internet (eller försäljning!) :-)

NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
8 månader sedan

På fullaste allvar, hur överlever NetonNet?!? Visst, jag fick min vara som jag köpt. Till priset jag sett, men hela köpupplevelsen är ju ett skämt! Skitigt i lokalen, ointresserad och okunnig personal. Både var gäller prylarna dom säljer, och hur deras affärssystem fungerar. Jag hade beställt köpt på nätet och skulle hämta ut varan. Kom in i butiken och ställde mig vid kundtjänst. Där står det att man ska gå in i butiken om man "paxat" varan. Efter mycket om och men fick jag tag i någon som kunde hjälpa mig. Visade sig att jag inte alls hade paxat utan köpt varan redan. Så då skulle jag gå runt hela butiken, gå ut och ställa mig i kön till kundservicen ändå. Medan jag stod där, fylldes kön på bakifrån. När det blev min tur var det säkert en 6-7 personer i kö bakom mig. Och en person som man märkte knappt förstod vad det var han läste på datorskärmen bakom disken som skulle betjäna oss alla. Samtidigt gick det runt en annan anställd med ett par papper i handen och letade efter en häftapparat. I 10 minuter! Bakom på väggen hade NetonNet sina fyra kundlöften med stor text. Jag la särskilt märke till "löfte" 2 och 3 2. Vi krånglar inte till det 3. Vi vet vad vi pratar om Detta gäller NetonNet Helsingborg...

Tire Express Nordic
Utmärkt
(13)
Usel
9 månader sedan

Butiken vågar inte skriva ut telefonnummer, endast mejl. Här ringer det varningsklockor hos mig. Mejl kan man ju lite grann svara på när man själv vill (eller inte alls). Beställde ett par däck, men ville inom ett par timmar utnyttja ångerrätten. Mejlade således till dom om detta. Säljaren försöker då övertyga mig om att inom loppet av två timmar har ordern tagits emot, plockats, emballerats och lastats på lastbil i Holland och sedan skickats till mig. Så det är försent att avbeställa. Om det stämmer är dom ju världsmästare på logistik på Tirex och borde hålla kurser i logistikflöden för omvärlden. Den enkla sanningen är att dom istället försöker komma undan sina skyldigheter vad gäller konsumentköplagens avsnitt om ångerrätt för privatpersoner. Kommer inte handla mer från dom och uppmanar ingen annan att göra det heller. Synd att sådana aktörer får finnas kvar på däckmarknaden.

Verktygsproffsen
Utmärkt
(229)
Usel
ett år sedan

Avbeställde min vara som jag skulle få till ett lägre pris hos en annan leverantör, för att Verktygsproffsen skulle ha den hemma enligt sin hemsida. Lägger beställning och efter en vecka ringer jag för att försäkra mig om att jag kommer få min leverans. Jag får då beskedet att den skall levereras om ytterligare en vecka (enligt deras hemsida stod det ursprungligen 2-3 dagar). Nu får jag ett mail där det står att dom inte kan leverera varan alls! Nu står jag utan vara, pga deras inkompetens.

Parfym.se
OK
(500+)
Usel
3 år sedan

Kundtjänsten tar omständighet och krångel till en ny (botten)nivå. Köpte en flaska parfym. Försökte använda deras prisgaranti. Fick reda att den inte gällde. Bad att få uttnyttja ångerrätten. Då fick jag besked om att varan skickats men att jag kunde välja att inte hämta ut den. Så fort dom fick tillbaka den, skulle skicka tillbaka mina pengar. Nu fick jag precis ett meddelande (ungefär 1 månad efter mitt köp) att dom tagit emot returen. Och att dom kommer debitera mig 139 kr för ett outhämtat paket. Sista gången jag handlar där. Det finns många ställen man kan handla parfym och skönhetsprodukter på nätet. Rekommenderar starkt att ni väljer ett annat företag än detta att handla från.