Kategorier
Prisjakt

Zaq

Medlem sen 2008-02-02
104
Bidrag
173
Hjälpsamröster
Huawei FreeBuds 3i
2.9
(15)
878 kr
7 månader sedan
Bästa lurarna för priset. Har provat otaliga lurar och in ear, förutom att jag äger 10+ olika lurar, ända upp till 5000kr klassen. Dessa når upp till en kvalitet som är imponerande för sitt pris. Håller med tidningen mobil som ger dessa bästa betyget av alla in ear. trots det har de ett par nackdelar också. Ingen är perfekt. Men absolut de mest prisvärda jag hittar idag. Fördelar: Aktiv brusreducering, riktigt bra ljud både vid samtal och kanske framför allt musik, Ganska bekväma för att vara inear, trillar inte ut, som vissa. Priset, Nackdelar, Batteritiden kunde vara bättre, bara 3 snabbkomandon, måste stänga av brusreduceringen när det blåser. Totalt sett är det en klar rekomedation till köp.
Proshop
Utmärkt
(500+)
Dålig
9 månader sedan*
Så dåliga betalningsmetoder, Inte klarna eller Google pay. Har flera önskade order som inte gått igenom trots att jag öppnat för internet köp och öppnat bank id. Är och handlar ofta på nätet från alla möjliga länder, Men här strular det en hel del. De som skriver här har nästan alla lyckats betala hyfsat smidigt, men undrar hur många som får samma problem som mig? Som tur var är det i stort lika billigt att handla från Sverige nu.
*Redigerades 9 månader sedan
Jays q-Seven ANC Wireless
3.7
(6)
989 kr
ett år sedan
Riktigt bra brusreducerande hörlurar för sin peng. De når ju inte upp till Sonys rätt ljudmässigt överlägsna lurar så klart, men de klarar bilresan eller flygresan galant. Ljudet är godkänt och nära boses lurar, skulle jag säga. Hade de haft aptX så skulle de nog vara i paritet med bose. De måste i alla fall lyssnas på innan ni går hem med Sonys mästerverk. För hur mycket kommer de användas och hur mycket skillnad hör just du egentligen? Om du är konsertpianist, ja visst, då finns bara Sonys. Men som jag som ska ha de när jag klipper gräsmattan och flyger nån gång så räcker faktiskt dessa. Ändå är jag musiker och hör detaljer väldigt väl. Komforten är hyfsad, om än inte toppklass, det är väl enda ronden bose vinner med nått hårstrå. Dessa är nog en 4a av 5 i komfort. Det de däremot vinner är hållbarheten. De känns starka med sin metall i teleskop förlängningen. Utseendet är ju en smaksak. De är mera klassiska i sin utformning. Något som är lite eget är att låter mera grötigt när man stänger av brusreduceringen. För halva priset av de dyrare Sony/bose så är det ganska lätt att säga att de bör stå på provlyssnar listan. Jag sätter en 5a på dom enbart på grund av priset. De är väldigt prisvärda helt enkelt. Kanske mest prisvärda av alla just nu?
Huawei P30 Pro Dual SIM (8GB RAM) 128GB
3.7
(7)
5 654 kr
2 år sedan
Absolut bästa kameran idag. Samsung o Iphone ligger 1 år efter och är ändå dyrare. Sen har den överlägsen zoom och vidvinkel. Det i kombination med bästa batteritiden av dom 3 så måste den ses som väldigt prisvärd. Bäst i de flesta tester.
Advance Acoustic AIR 25
3.8
(1)
1 890 kr
3 år sedan*
Imponerande ljud ur denna högtalare. Den får en 10 tills vidare. Provlyssnade den mot Vifa Helsinki och AE Aego bt2. Utan tvekan skulle jag valt Air 25 oavsett pris. Den är väldigt trevlig och har ett öppet ljud med bra kropp i rösterna. Basen går hyfsat långt ner och trycket är acceptabelt. Måste kolla in den högalare mera när jag får chansen.
*Redigerades 3 år sedan
Sony MDR-1000X
3.7
(60)
3 870 kr
4 år sedan*
Efter att kört dessa mot Bose 35 i enbart ljudtest så kan jag konstatera att dessa låter bättre. De har förutom klarare ljud med mera separation, även en ljudbild som är mera komplex med mera omfång. Röster får mera naturligt ljud. Sen är det ju inte fel att de är billigare. Bose var marginellt bekvämare, men absolut inget som avgjorde för min del. Annars är komforten ofta direkt avgörande för oss som kan lyssna på lurar i timmar.
*Redigerades 4 år sedan
Bose QuietComfort 35
3.9
(85)
4 år sedan*
Körde dessa mot Sony mdr 1000x på en omgång som enbart handlade om musik. Det slutade med en ganska klar seger för Sonyn, Men det är inte värt att byta om man redan har dessa Bose. Sonyn vann på klarare ljud och bättre klangfärger. Vissa röster saknade en del kropp i Bose. Vi körde med samma ljudkälla och enbart trådlöst som tanken är med dessa lurar. Med tråd så finns andra alternativ som låter bättre, kanske då utan brusreducering. Till Boses försvar är väl att de sitter bättre om man har ett mindre huvud.
*Redigerades 4 år sedan
Honor 8 32GB
4.2
(90)
1 199 kr
5 år sedan*
Med tanke på att priset som jag fick betala är 2500kr så är det en klockren 10a. Skulle den kosta som andra premiumtelefoner ca 7500kr så skulle jag gett den 8poäng och Samsung S7 edge skulle fått högsta betyget av alla med 9 poäng av 10. Snabb och väldigt smidig med smarta funktioner, bra display, bra batteritid, snygg, välbyggd. Det negativa är väl att kameran är ett par snäpp efter i framför allt nattbilder och skum belysning. Men inget riktigt störande och helt ok för enkla semesterbilder att lägga upp på facebook och instagram. Sen är en Launcher som ger applåda och mera vanligt androidutseende ett måste för min del. Bäst är batteritiden och fingersensorn. Fingeravtrycksläsaren som även är en knapp kan så mycket mer och är riktigt praktisk med sina snabbfunktioner. Inte ovanligt med över 6 timmars skärmtid! ofta har jag skärmen på 5minuters släckning eftersom batteriet håller lätt ändå och jag har tid att byta låt när den första slutat efter 3-4 minuter och utan att låsa upp telefonen när den ligger ner. Vettigaste mobilen i Svenska butiker idag, utan tvekan! Men skynda innan Comviq och tele 2 tar bort rabatten. Eller vänta till det kommer en annan prisbomb.
*Redigerades 5 år sedan
HTC Titan
4.3
(15)
9 år sedan*
Bra telefon och skärm, Men!? Telefonen bryter resultatet för joggingrundan om det ringer tex. Vidare borde den ha stöd för minneskort så man kan ta in musik lättare. och att det inte går att ta emot från kompisar som det gått i alla tider med gamla Nokia. Däremot är sociala sider som facebook och twitter fantastiskt i wp. Fördelarna är en skön skärm med hyfsad upplösning. skönt flyt i systemet och storleken är faktiskt bara en vanesak. Den känns inte större än vilken som helst efter en stund. Svårt att rekomendera då nästan alla telefoner idag är duktiga. Men jag skulle inte vilja ha mindre skärm. wp utvecklas faktiskt ganska bra Uppdate, Idag ganska seg mot de nya telefonerna. att ligga kvar på hög p är orättvist.
*Redigerades 5 år sedan
Rubicson Round Kitchen Scale 3kg
3.5
(1)
5 år sedan*
Eftersom den är billigast på prisjakt och ändå uppfyller mina krav på en köksvåg så får den ett högt betyg. Men jag är ingen mästare på just vågar i sig. Den är dessutom lättskött med en glasskiva som lätt torkas av. Den är enkel och lätt att nollställa. Skulle det vara något negativt så är det väl att det är lätt att få den att börja på fel värde, men det syns när man tar av maten då den visar minusvärdet. Så egentligen är det bara slarv av mig. . + Enkel att hålla ren tack vare glasskivan Batteridrift (inga sladdar) Displayen är tydlig och praktiskt placerad Noggrannhet på 1 gram Enkelt handhavande upp till 3 kilo Negativt, Skulle kunna vara lite större för större tallrikar. Samtidigt vill jag ha en lite mindre våg. Perfekt för skålar och djupa tallrikar
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1