Prisjakt

Johnny

Medlem sen 2020-01-17
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 dagar sedan
Beställningar går alltid snabbt och med statusinfo. Var tvungen att returnera en produkt. Mailkontakten var bra och aktiv och de betalade tillbaka hela summan på ett 8 månader gammalt köp. Tack computersalg!
Creative Labs T60
Full Star 1
3.8
(1)
838 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan*
Ny produkt släppt i mitten av 2021, och ersätter T20, T40 och även T100 (den sistnämnda kan man tro är bättre men den är äldre och har mindre funktioner och sämre ljud). Creative T60 har extremt bra ljud. Välbalanserat. Krispig diskant. Rent mellanregister. Djup bas. Låter bättre än alla 2.1 subwoofer system jag har testat. Ljudet låter nästan lika bra som mina 16000krs musikproduktionshögtalare. Creative T60 har välkodade DSP-effekter såsom Phantom Bass (bas-synth) och Crystallizer (förbättrar höga frekvenser), Clear Dialog, virtuell Surround, etc. Och faktum är - de fungerar. Otroligt bred stereobild som låter nästan som när jag hade 5.1 surroundhögtalare. De stödjer Bluetooth (uppnådde typ 10 meter med min smartphone), en extern (stereo) ingång, och USB-C från dator, och man kan skifta mellan alla 3 ingångar med en enkel knapp. De har även en cool "passthrough" för headphones så att man kan skifta datorn mellan headphones och högtalare utan avbrott med ett simpelt tryck på en knapp på högtalarna. Den har även DSP för mic-passthrough (t.ex. de-noising) så att din headsets mikrofon låter renare om den passerar genom högtalarnas ingång. Högtalarna är dessutom snygga med pianosvart framsida. Det finns inget negativt med de här högtalarna överhuvudtaget. Önskar dock USB-kabeln och strömkabeln var längre, men man kan byta ut/förlänga dem själv om det är ett problem för en. Jag kör dem med Crystallizer på, Phantom Bass av, EQ av, Clear Dialog på, Surround på. Det finns en bra videorecension här: https://www.youtube.com/watch?v=GVe8HLBt67g
*Redigerades 2 månader sedan
NÖRDIC 8K Certifierad HDMI - HDMI Ultra High Speed 5m
Full Star 1
3.8
(1)
300 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan*
Denna kabel håller vad den lovar: NÖRDIC CERTIFIED CABLES Certifierad 5m Ultra High Speed HDMI 2.1 8K 60Hz 4K 120Hz 48Gbps Dynamic HDR eARC VRR nylonflätad kabel guldpläterad Verifierat med RTX 3090 direkt till en LG OLED TV. Full RGB 10Bb [email protected] (40Gbps) Riktigt bra för bara 300kr. Obs de har 2st varianter av EXAKT samma kabel, ena heter HDMI-N1051 med svarta plastkontakter för 300kr, och andra heter HDMI-N1053 med röda metallkontakter för 360kr. Varianten med metall skyddar lite mer mot elektromagnetiska störningar. I övrigt är resten av själva kablarna totalt identiska. Jag köpte den med plastkontakter. Obs: De här kablarna har TRIPPEL metallsköld i själva kabeln, för att undvika störningar, eftersom äkta HDMI 2.1 48Gbit är väldigt känsligt för störningar. Det gör att kabeln är ganska tjock och styv. Men sluta inte läsa här nu! För OM ni VILL ha HDMI 2.1 48 Gbit hastighet så har ni INGET ALTERNATIV. Det KRÄVS sådan metallskärmning för att skydda en sådan avancerad signal. Kablar som är mjukare fungerar ej för HDMI 2.1 48 Gbit. Dock kan ni ju fundera på om ni verkligen vill ha 48 Gbit, eller om ni nöjer er med en gammal basic HDMI 2.0b kabel som isåfall går att få i mjukare varianter. Valet är erat! Vill man ha HDMI 2.1 48Gbit's galna hastigheter (48 000 000 000 dvs 48 MILJARDER elektriska signaler PER SEKUND), så tror jag att man är smart nog att förstå att det krävs en väl-skärmad kabel som denna, eftersom minsta lilla störning kan förvränga elsignalen när det rör sig om sådana hastigheter. :-) PS vad gäller HDMI 2.1: Tittade först på aningen billigare alternativ som Goobay och iigloo, som påstår vara HDMI 2.1, men flera recensioner sa att de inte ens klarar saker som HDMI 2.0 ska klara. De konkurrenterna saknar dessutom HDMI-certifiering, vilket betyder att de ej har bevisat officiellt att stödja vad de påstår. Det var enbart NÖRDIC som hade certifikat som bevisar att de klarar hastigheten, och det visade sig att deras påstående stämmer. Jag är nu ett fan av detta märke och kommer handla hos dem igen. De startade år 2019 och det är första gången jag handlar hos dem. De verkar vara Sveriges nya "Deltaco" men av högsta kvalitet till lågt pris!
*Redigerades 2 månader sedan
Köksaffären.se
OK
(23)
OK
7 månader sedan*
Förstår inte varför de inte skriver någon kontaktinformation, adress, telefonnummer eller företagsnamn på sidan. Varför vill de vara anonyma? Kollade upp vem som registrerat webbdomänen. Det var "Kallbergs I Stenungsund AB" "[SE]556600-1912". Som ägs av "Magnus Christian Kallberg" som i sin tur driver 9 stora bolag inom webbhandel, fastighetsbolag och annat. En riktig entreprenör som omsätter flera hundra miljoner om man tittar på alla bolagen. Förstår då verkligen inte varför man försöker vara anonym på webbsidan eftersom det får en att se ut som vilken liten scam som helst. Hoppas ni tar till er detta och skriver ut erat företagsnamn osv på webbsidan. Annars går röda flaggor och ni riskerar att förlora kunder som tycker ni ser skumma ut. Alla butiker i Sverige ska tydligt skriva ut sitt organisationsnummer, företagsnamn, adress etc längst ner på sidan eller på en separat kontaktsida.
*Redigerades 7 månader sedan
ZyXEL Multy U AC2100 (3-pack)
Full Star 1
2.6
(6)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Funkar jättebra på alla sätt! :)))
*Redigerades ett år sedan
ZyXEL Multy U AC2100 (2-pack)
Full Star 1
3.4
(3)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Funkar jättebra på alla sätt! :))
*Redigerades ett år sedan
ZyXEL Multy U AC2100 (1-pack)
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Funkar jättebra på alla sätt! :)
*Redigerades ett år sedan
Zagg Limitless Universal Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Tangenter lossnar, som i denna recension: https://youtube.com/watch?v=WlCHXPs3shE