d00mz

Medlem sen 2003-09-01
13
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Kamado SUMO Maxi 25"
4.1
(3)
12 995 kr
4 månader sedan*
Jag är nu inne på år 2 med grillen. Här finns några förbättringspunkter. De rostfria detaljerna är inte särskild rostfria, inget ovanligt när man bor vid kusten. Detta även fast den står under regnskyddet när den inte används. Det är framförallt skorstenen, gångjärnen och foten som är drabbade. Trädetaljerna är bland det sämsta jag har stött på, och klarade en halv säsong innan de blev missfärgade och fula. Jag ser dock att man redan verkar ha bytt ut dem för årets modeller. Det positiva är att i den prisklass som grillen är i, så är den fullständigt oslagbar. Måtten på den verkar vara identiska med Kamado Joe, vilket innebär att de mesta (om inte alla) tillbehör från den grillen passar. Så någon brist på tillbehör finns det inte. Kick Ash basket är det första ni bör skaffa er, för ett fenomenalt luftflöde över kolbädden. Jag hade lite problem med läckage baktill i packningen, men detta ordnades snabbt upp sig efter ett par grillsessioner.
*Redigerades 4 månader sedan
Kamado SUMO
OK
(5)
Dålig
4 månader sedan*
Otroligt förlegad och svårhanterlig hemsida. Delar av min beställning är även restnoterade, utan någon som helst information från handlaren. Vet fortfarande inte när/om mina resterande produkter kommer att skickas.
*Redigerades 4 månader sedan
Sony HT-NT5
2.9
(8)
3 år sedan*
Jag köpte min NT5 till fullpris. Är hittils nöjd med ljudet. Ren och fin dialog, ok bas. Jag antar att den senaste uppdateringen har löst klagomålen på den låga volymen, för det är ingenting som jag har upplevt. Volym 10 räcker gott och väl. Tänker i framtiden para ihop den med 2 trådlösa bakhögtalare för 4.1 ljud. Återkommer då med en uppdatering av betyget. Jag hade en hel del problem med installationen. Enheten var låst, så jag kunde inte stänga av den, eller komma åt någon meny. Det enda som fungerade på fjärrkontrollen/knapparna på enheten var source och volymen. Volymen verkade dock hoppa hoppa upp till 16 så fort man bytte källa. Detta löste sig med en factory reset (hålla in power + vol+)
*Redigerades 3 år sedan
Sony Bravia KD-55XE9005
4.4
(11)
3 år sedan*
Rapport efter 2 veckors användande; Jag tror aldrig jag har varit så nöjd med en tv förut, som nu. TVn är snabb, speciellt med fjärrkontrollsappen. Chromecast fungerar suveränt, och 4K med Amazon eller Netflix är en ren fröjd att titta på. Sportsändningar (i det här fallet hockey) är även det en fröjd att titta på. Ingen puck som försvinner eller smetas ut mot isen, som jag har upplevt på tidigare apparater. Mitt exemplar behövde en kalibrering, då den vita balansen var helt uppåt väggarna fel (snarare blå än vit). Om jag skall klaga på någonting så är det de inbyggda högtalarna, som ju som vanligt är skräp. Jag har även upplevt 1 spontan omstart av tvn, i samband med att jag chromecastade SFkidsappen. Utförligare rapport kommer senare.
*Redigerades 3 år sedan
Synology DiskStation DS212j
4.1
(35)
8 år sedan*
Köpte den med enda kravet att den skulle vara tyst. Och den levererar! Körs just nu med 2st 2.5" diskar, står i vardagsrummet och är knäpptyst. I övrigt så är den mycket smidig att ha att göra med, och allting som jag har testat hittills fungerar utan problem. Lättanvänd och bra prestanda.
*Redigerades 8 år sedan
Asus ROG G73JH-TY171V
3.6
(3)
10 år sedan*
Snygg dator, som ger vad den lovar. Gedigen och tyst kylning, överhettning bör inte vara något problem på denna. Bra högtalare. Jag upplever skalet som väldigt plastigt. Stor touchpad, vilket jag upplever som jobbigt om man scrollar mycket. Lätt åtgärdat med en vanlig mus. Uppdatering: 2011-04-01 Negativt: Touchpaden är av väldigt dålig kvalité, tyvärr så även min. Idag fungerar endast halva touchpaden. Creative mjukvaran som följer med är under all kritik, den genererar en hel del krasher i Windows 7. Långt ifrån alla som har problem, och min dator klarade sig i ca: 6 månader innan dessa uppstod. Enda lösningen, avinstallera Creative mjukvaran och lev utan basen från subwoofern. Läs mer: http://forum.notebookreview.com/asus-gaming-notebook-forum/516054-creative-audio-center-lock-up-fix.html Fungerar kanske för vissa, men inte för mig.. :-(
*Redigerades 10 år sedan
Canon EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
4.2
(29)
10 år sedan*
Mitt första teleobjektiv, och är nöjd. Som många andra har påpekat så missar den fokusen ibland, och jag upplever även ett visst oljud från bildstabilisatorn. Men ingenting som jag stör mig på.
*Redigerades 10 år sedan
Canon EOS 550D + 18-55/3,5-5,6 IS
4.5
(32)
6 600 kr
10 år sedan*
Lätthanterlig och bra kamera, väldigt nöjd med kitobjektivet.
*Redigerades 10 år sedan
ASRock Nettop ION 330HT-BD
4
(11)
11 år sedan*
Tyst, klarar än så länge det mesta som jag har provat att spela upp på den.
*Redigerades 11 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Bra
12 år sedan*
Vädligt snabb leverans. Leveransinformationen på delar som ej finns i lager stämmer väl överrens med verkligheten. Bra betalalternativ. Trevlig personal.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1