Kategorier
Prisjakt

Unregistered30026

171
Bidrag
147
Hjälpsamröster
Nintendo Switch
4.2
(120)
4 011 kr
3 år sedan
Konsolen har nu funnits på marknaden ett bra tag men fortfarande är de sparsamt med exklusiva(och non re-releaser) top spel. Bästa tipset jag kan ge är att titta på spelutbudet och jämför med andra konsoler för att se om det är tillräckligt för dig.
Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Switch)
3.4
(7)
529 kr
3 år sedan*
Släpptes först 2014 till Wii U och var då en höjdare. Switch versionen som Nintendo nu valt att släppa i brist på annat är mer eller mindre samma som Wii U versionen. Det finns med andra ord ingen större anledning till att köpa det igen. För de som inte hade det till Wii U kan det såklart vara en intressant titel även om spelet i sig är vid detta laget gammalt. Nintendo hade gärna fått släppa ett nytt Donkey Kong till SWITCH istället för rota fram något gammalt.
*Redigerades 3 år sedan
Steamworld Dig 2 (Switch)
2.8
(1)
168 kr
3 år sedan*
Riktigt bra spel! Det är dock en port och personligen spelar jag detta hellre på annan platform.
*Redigerades 3 år sedan
Mario Kart 8 Deluxe (Switch)
4.7
(34)
498 kr
3 år sedan*
För visso en port vilket Nintendo verkar köra hårt på just nu men här har man lagt till det som saknades i Wii U versionen, nämligen Battle banor!
*Redigerades 3 år sedan
Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Switch)
4.3
(13)
217 kr
3 år sedan*
XCOM kopia för barn, vill man ta spelmodellen på allvar så finns det klart bättre alternativ.
*Redigerades 3 år sedan
Super Mario Odyssey (Switch)
4.6
(33)
526 kr
3 år sedan*
Det ända riktiga top spelet till Nintendo Switch! Nintendo måste göra fler spel som detta och skippa alla re-releaser och indygames.
*Redigerades 3 år sedan
Eon
Usel
(4)
Usel
3 år sedan*
Girigt företag, de tar ut många gånger mer för sitt elnät än vad man betalar för själva elen.
*Redigerades 3 år sedan
Nintendo Switch Joy-Con Pair (Switch) (Original)
2.5
(13)
739 kr
3 år sedan*
På tok för små för "normal" stora händer och joysticken har inte närheten av samma precision som pro controllern. När de är monterade i handtaget så är höger joystick ständigt ivägen. Förövrigt har de hög kvalité och de fungerar riktigt bra till mario odyssey då de gör gester mycket enklare. Att hålla en kontroll i varje hand ökar helt klart ergonomin. Priset är smått överdrivet.
*Redigerades 3 år sedan
Contour Design RollerMouse Red Plus
3.5
(6)
3 180 kr
4 år sedan*
Har använt denna på jobbet ett par månader och får säga att den fungerar riktigt bra! Tar ju ett tag att vänja sig och ibland väljer man den vanliga musen för vissa jobb. Stort plus är att den ger ett väldigt skönt handledsstöd också. Ända nackdelen är att den inte är så enkelt att hålla ren och att priset är långt över vad man skulle kunna förvänta sig vilket gör det svårt att motivera en för hemmet.
*Redigerades 4 år sedan
Neato Robotics BotVac 85
3.8
(27)
4 år sedan*
Ingen ersättare till dammsugning direkt! Men visst hjälper den till, sen om den är värd 5000 kr, det är upp till var och en. Roterande borst och mattor går inte ihop. Man måste se till att kontrollera på förhand om mattan man köper klarar av att dammsugas med roterande borst vilket oftast inte är fallet. Detta gäller även slätvävda mattor! Man kan sätta magnetlist runt mattan men när det gäller ryamattor så är vår erfarenhet att man måste sätta den fula magnetlisten ganska långt utanför mattan för att det ska fungera. Företaget är dessutom inte särskilt hjälpsamma när man stöter på problem, de kan inte peka ut var man får tag på reservdelar och felsökning kostar 600 kr!
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1