Prisjakt

Leffe_Lee

Medlem sen 2008-01-20
17
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Dior Homme Intense edp 50ml
Full Star 1
4.5
(9)
634 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Jag brukade inte bära parfym, förutom aftershave ibland, men nu kan jag inte sluta använda denna. Har fått många komplimanger om hur gott jag luktar. Det är ju kul, men viktigast att jag själv också gillar den, och det gör jag ju :)
*Redigerades 6 år sedan
Epson EH-TW6600
Full Star 1
3.5
(23)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Haft min i knappt 5 månader. Jag är helt nöjd med den. Jag har tidigare haft en Panasonic PT-AX100E i många år. Men jag började bli galen på ett tjutande ljud som inte fanns där i början, men som dök upp oftare ju längre tiden gick. Trodde det var en fläkt. Men alldeles nyss testade jag några knappar på fjärrkontrollen och tryckte på Volym ner, och då försvann ljudet! Projektorn har ju inbyggda högtalare i bak som jag inte använder, men volymen var påskruvad litegrann och därför tjöt de. Blev bra till slut. Finns inget att klaga på faktiskt. Jag kör film och sånt från datorn, och tv från digitalboxen, allt via hdmi. 3D har jag testat några ggr, dock bara en hel film än så länge, den levererar som det ska. tummen upp :) Har dock haft problem att behöva ändra inställningarna i datorn varje gång jag ska se 3D, men det kan man inte skylla på projjen för. + Upplösningen! Nu kan jag läsa text på duken jämfört med förra projjen. + Startup-tiden är ganska kort, och avstängingstiden för den delen som är kanske max 7 sek lång. På förra projjen så behövde den väldigt lång tid på att stänga ner sig för att den var så varm. Det för oss till nästa plus. + Den blir inte hypervarm, som t.ex. min Panasonic blev. De har gjort framsteg med lampvärmen. + Inte så svårt att ställa in och få rätt passning på bioduken. - Den dynamiska irisen, som bestämmer över ljusutsläppet så att svärtan blir så bra som möjligt, låter/klickar litegrann varje gång det blir svart på duken. Den justerar sig automatiskt. T.ex. mitt i filmer/serier när börjar den justera sig, mellan scener då det blir svart och samtidigt helt tyst, då hör man den extra lätt. - Tjutande högtalare om hdmi används och volymen är på.
*Redigerades 7 år sedan
Samsung Galaxy S III GT-i9300 16GB
Full Star 1
4.3
(252)
1 795 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Faktiskt min första smartphone. Dock har jag kört farsans S2:a en del. S3:an är snabbare och för min del behöver inte en telefon vara snabbare. Jag kunde inte vara nöjdare :) Har haft den i en vecka nu. Om man laddar batteriet via USB i datorn så tar det 5-6 timmar att ladda upp batteriet. Skitlångsamt, men kör via vanligt eluttag så går det snabbt. Jag laddade hem tangentbords-appen SwiftkKey 3. Även om man missar på tangenterna så ger den nästan alltid rätt ord iallafall. En massa plus! Minus: - USB-kabeln kunde ha varit mycket längre, det är knappt att den når från eluttaget till bordet där telefonen ligger. - Hörlurarna som kom med suger. Förfärligt ljud jämfört med andra hörlurar. Fast när brukar medföljande lurar vara bra? typ aldrig
*Redigerades 9 år sedan
Crucial m4 2.5" 64GB
Full Star 1
4.5
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 år sedan*
Kör 2st 64GB-diskar i RAID0 så det blir "en" disk på 128GB. Funkar finfint. Fruktansvärd snabbt i Win7 64bit jämfört med vanliga 7200RPM-diskar.
*Redigerades 10 år sedan
NordicInk
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Billigast jag hittade på nätet! Och snabbt! 24 minuter efter jag beställt så fick jag sms om att ordern var packad och blivit skickad.
*Redigerades 10 år sedan
Badrumsbutiken
Usel
(6)
Dålig
11 år sedan*
Bra utbud. Men att ta 200kr i frakt om man beställer för under 5000kr!?? Jag tänkte beställa ett duschdraperi. Den kostar 145kr. Frakten blir på 200. Borde ligga på ca 60-70:-. Har aldrig stött på nån nätbutik som haft ett så högt satt fast pris. De hade fått 8-9 i betyg om det inte var för fraktavgiften. Nu blev det inget köp därifrån för min del.
*Redigerades 11 år sedan
Panasonic DMR-EH59 250GB
Full Star 1
3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Har inget att jämföra med. Detta är min första dvd/hd-inspelare. Stor hårddisk. Även med högsta möjliga kvalité kan man spela in strax över 50 timmar. Många många fler timmar med normal eller lägre kvalité. Att ställa in inspelning är lätt. Menyerna är sisådär, funkar rätt smidigt. Jag saknar en "HDMI in". Jag har comhems hd-box och skulle gärna vilja spela in hd-kanaler med bästa möjliga kvalité, men antar att scart duger. Det finns 1st "HDMI ut" så det är guld värt. Jag är nöjd med EH-59:an. Såg att "billiga" Mediamarkt hade denna för 600kr dyrare. Köp på nätet :)
*Redigerades 12 år sedan
Battlefield: Bad Company 2 (PC)
Full Star 1
4.3
(64)
51 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Underbart roligt multiplayspel. Singelspelet spelas igenom på 6-7 timmar. Men det kryllar av barndomsbuggar och spelet kräver rätt mycket datorkraft. Spelet har funnits i en vecka nu och fortfarande strular servrarna för EA. En del folk har knappt fått spela nånting online. Förhoppningsvis blir det fixat inom kort. Det saknar väldigt mycket i spelet, och då menar jag brister i bl.a chatten. Man kan inte skriva när man är död. Man kan inte se poänglistan när man är död. M.m. M.m. Mycket mera.... Varför upptäcktes inte dessa brister i betan? De måste ju ha fått önskemål från användarna då. Jag är en av många som drabbats av ljudproblem. Det låter dovt och man kan inte höra vilket håll ljudet kommer ifrån. Förhoppningsvis lyssnar EA/DICE på oss användare. Det känns som om det är nybörjare som fått bestämma vilka funktioner som ska finnas med i spelet. En del grafik och ljudinställningar går inte att nå inne i spelet, utan man får leta reda på settings.ini-filen för manuell ändring. Om buggarna och funktionerna uppdateras så skulle spelet på en 10:a. Men inte nu när de skiter att släppa en fungerande PC-version.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1