Kategorier
Prisjakt

steef5

Medlem sen 2008-01-19
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Logitech Bluetooth Audio Adapter
3.5
(9)
310 kr
5 år sedan*
Fungerar bra emellanåt, går snabbt och smidigt att synka ihop med dator eller telefon. Däremot upplever jag ibland att ljudet hackar till när jag streamar från datorn, vilket är väldigt irriterande.
*Redigerades 5 år sedan
Samsung UE46ES5505
3.8
(16)
8 år sedan*
Mycket nöjd med denna TV. Köpte den på sommarrean för 5990 kr, för det priset är den oslagbar. Bilden är mycket fin när man matar den med högupplöst material, knappt någon clouding syns heller. Den har ett snabbt och snyggt gränssnitt, tar nästan alla filmformat och designen är väldigt snygg. Smart-tv funktionen är inte speceillt användbar, ser den mer som en kul grej. Det enda negativa jag har att säga om TVn är att alla kontakter på baksidan inte är vinklade åt sidan, vilket gör att det går ej att köpa ett superslimmat väggfäste till, hade det varit så hade den fått full pott.
*Redigerades 8 år sedan
WD TV HD Media Player
4.2
(135)
12 år sedan*
Spelar upp allt jag vill, musik, filmer (1080p) och visar bilder. Den startar väldigt snabbt, bara ett par sekunder och har snabba menyer. Den är även snygg och väldigt liten, men det bästa av allt är priset! 1000 kr för denna är ett riktigt klipp! Det enda negativa jag kan komma på är att den inte visar undertexterna riktigt som jag vill.
*Redigerades 12 år sedan