Kategorier
Prisjakt

FrostLDeacon

Medlem sen 2008-01-16
16
Bidrag
33
Hjälpsamröster
Livekort.se
Bra
(500+)
Utmärkt
4 månader sedan
För mig gick det hur bra som helst. Betalade och fick koden på mindre än 30 sekunder! Det kan inte bli bättre. Toppen!
Sony WH-1000XM4
3.5
(15)
3 829 kr
4 månader sedan*
De här är de bästa i sin klass. Jag använder dom när jag jobbar hemifrån nu kopplade till både min laptop och mobil. Den har funktionen att kunna ha två bluetooth kopplade till den samtidigt. Fungerar alldeles utmärkt och är en mycket praktisk funktion för mig. Jag var ute och gick lunch tid på en vältrafikerad gata och pratade i dom ett samtal med en kollega. Han sa att han hörde mig väldigt bra och utan problem. Det är verkligen en stor skillnad från den förra Sony WH-1000XM3:an som hade problem med samtal utomhus. Men Sony har alltså fixat det! Utmärkt Sony! Jag rekommenderar varmt dom här hörlurarna. Världsklass helt enkelt!
*Redigerades 4 månader sedan
Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB
4.2
(100)
3 990 kr
4 år sedan*
Vilket lyft från PS3 till PS4 Pro, otroligt! Så sjukt nöjd. Priset, inget att snacka om. Värd varenda krona.
*Redigerades 4 år sedan
Sony Xperia Z5 Premium E6853
4
(20)
1 990 kr
5 år sedan*
Det här är den bästa mobilen jag hittills haft. Sony är fantastiska, fler borde upptäcka det. HD ljud (Hi-Res) är helt otroligt och om man har bra lurar till kommer upplevelsen att vara grym! Batteri tiden är väl som alltid från Sony, bland det bästa man kan få på mobil marknaden. Skärmen med 4K är helt enkelt fenomenal. Nackdel...Sony kunde kanske ha inkluderat en "Quick charge" laddare, men det är ingen deal breaker, jag köpte till en sån och det var värt varenda krona.
*Redigerades 5 år sedan
Sony SRS-X99
4.3
(7)
8 366 kr
5 år sedan*
Fantastiskt ljud! Ett absolut kanon köp. Köpte under ett erbjudande på Media Markt där jag fick betala 4650 kr för den. Jag har gjort ganska mycket undersökning och googlat runt på nätet och jag är ganska säker på att det inte finns nån annan högtalare i den prisklassen som klår Sonys X99. Den är helt enkelt bäst för dom pengarna. Köp!
*Redigerades 5 år sedan
Sony SRS-X88
3.8
(6)
5 år sedan*
Kan inte förstå hur de lyckas få ut så mycket kvalitétsljud och kraft från ett så litet format. Rekommenderas starkt!
*Redigerades 5 år sedan
Sony Xperia Tablet Z4 SGP771
3.8
(5)
5 år sedan*
Hejsan! Har tidigare haft Nexus 7" plattan (2013) och senast Sony Xperia Tablert Z2 4G. Har varit riktigt nöjd med båda, speciellt Z2:an. Nu med Z4:an kan jag inte annat än att vara ännu mera nöd. Den är bättre på i princip alla punkter jag kan komma på. Byggkvalitén. Vattentålig. Snabbheten. Skärmupplösning . Möjlighet att bygga ut med mer minne. Micro-USB. Ljudet Lyxig känsla Tangentbordet Ljudet Vikten Jag säger så här, om priset inte spelar nån större roll, så är denna surfplatta den bästa som finns på Android marknaden. Rekommenderas VERKLIGEN! Köp, du kommer inte bli besviken. Hälsn. - Frost LD
*Redigerades 5 år sedan
Sony PlayStation 4 (PS4) 500GB
4.5
(310)
3 990 kr
6 år sedan*
Jag säger bara "Sopa mattan!"
*Redigerades 6 år sedan
Sony Xperia Z3 D6603
3.3
(78)
3 195 kr
6 år sedan*
GRYM prestanda och fantastisk kvalité. Otroligt bra kamera och riktigt fin skärm. Blixt snabb med minimalistisk design faller alla design intresserade i smaken. Så nära grund Android (Vanila) man kan komma, och VILKEN batteritid! En kanon upplevelse och ett rent nöje att äga. Bästa mobilen för dom pengarna helt enkelt. En Fantastiskt smartphone från Sony!
*Redigerades 6 år sedan
Sony Xperia Z3 Compact D5803
3.3
(145)
6 år sedan*
Mycket prestanda för pengarna och kvalitén är riktigt riktigt bra. Att det går att hantera mobilen med bara en hand utan några som helst problem är en grym känsla och extremt smidigt. Blixt snabb och dessutom enligt mig snygg design som alltid från Sony. En Fantastiskt bra mobil helt enkelt!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1