Prisjakt

en_slacker

Medlem sen 2008-01-15
38
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Logitech Pro Stream Webcam C922
Full Star 1
3.1
(11)
849 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan

Haft denna i ett antal månader och den har fungerat utmärkt. Mycket bra bild- och ljudkvalitet och mängder av bra funktioner i Logitechs egen mjukvara. Rekommenderas starkt.

Seagate Barracuda ST8000DM004 256MB 8TB
Full Star 1
2.4
(3)
1 893 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Supernöjd med denna. Köpt ffa pga låg ljudnivå.

Woods Cortina Silent 12K
Full Star 1
3
(22)
5 123 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Jag önskar att jag kunde ge ett högre betyg, men jag tycker den här produkten lämnar en del att önska. + Kylförmåga. Nog kyler den bra, inget att anmärka på här. + Support. Snabba och hjälpsamma både från Wood's och återförsäljaren Hemmy. Dock ett pågående ärende - får ev. återkomma när det är avklarat. - Bruksanvisningen. Mycket otydliga formuleringar och bilder. Känns slarvigt och inte riktigt genomtänkt. - Fönstersatsen. För kort för mitt fönster och saknar möjlighet att förlängas. Väldigt ranglig och i mitt tycke rätt tveksamt konstruerad. För 6000 kronor hade jag förväntat mig en lite mer finslipad konstruktion än detta. - Fjärrkontrollen. Enheten beter sig olika beroende på om en inställning görs på enheten eller fjärrkontrollen. Det handlar inte om att signalen inte når fram - samma information visas på båda displayerna, men kompressorn verkar bara bete sig enligt det man ställer in om det görs på huvudenheten. Pågående supportärende, förhoppningsvis visar det sig vara ett måndagsexemplar. - Design, finish och upplevd byggkvalitet överlag. - Priset. Jag har svårt att se att närmare 6000 kronor är motiverat när man väger in helheten. +/- Bullernivå - att sänka betyget pga bullernivå hos en portabel AC blir inte riktigt rättvist. Den här produktkategorin bullrar, så är det bara. Uppmätt nivå är helt i linje med vad som utlovas. Jag kan hålla med andra om att det möjligen är magstarkt att ha med ordet "silent" i produktnamnet, men det krävs inte mer än ett par minuters googlande för att inse att en portabel AC som på riktigt är tyst helt enkelt inte existerar.

*Redigerades 2 år sedan
FotoKungen
Utmärkt
(297)
Dålig
2 år sedan*

Tyvärr tveksamt bemötande och lämnar inga besked om när beställning är klar. Hade tänkt köpa en systemkamera i samma veva men efter detta besök får det bli hos en av deras konkurrenter.

*Redigerades 2 år sedan
ComHem
Dålig
(182)
Usel
2 år sedan

Nej, nej, nej. Får i bästa fall 10 Mbit/s nedströms - att streama något över 720p är bara att glömma.

Asus GeForce RTX 2060 Dual OC 2xHDMI DP 6GB
Full Star 1
4
(3)
4 306 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Mycket trevligt kort med rejäl kylning. Knäpptyst.

Cykelkedjan
Usel
(2)
Usel
4 år sedan*

Den här butiken har lyckats strula till någonting nytt varje gång jag varit i kontakt med dem. Efter påtryckningar har de gett sig, men handla på egen risk.

*Redigerades 4 år sedan
Canon EF 135/2,0 L USM
Full Star 1
4.8
(14)
10 818 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*

Oförskämt bra objektiv. Att zooma med fötterna gör man gärna när bilderna blir så fina. Skärpan är makalös, dessutom mycket vacker bokeh. Överkomligt pris. Det extra steget ljusinsläpp jämfört med en 70-200/2,8 gör den faktiskt trevlig även på APS-C, även om man ska vara medveten om att det blir en ganska lång brännvidd.

*Redigerades 7 år sedan
Sigma 18-35/1,8 DC HSM Art for Canon
Full Star 1
4.6
(6)
8 321 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*

Fantastiskt objektiv. Ger i princip prestandan hos förra generationen full frame-kameror till APS-C-segmentet, något som sparar många tusenlappar. Makalöst fin byggkvalitet. Till det kommer en skärpa överlägsen alla andra jämförbara objektiv. Skärpan är tillräckligt bra för att kompensera för det något begränsade omfånget - det går att beskära sig till högre brännvidder, givet att man har tillräckligt många pixlar för ändamålet. Extremt låga nivåer av aberrationer. Den bästa standardzoomen för APS-C. Kända begränsningar: Stor, tung, begränsat omfång, ingen vädertätning och ingen bildstabilisator.

*Redigerades 7 år sedan
Sigma 17-50/2,8 EX DC OS HSM for Canon
Full Star 1
3.6
(6)
4 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*

Mycket trevligt objektiv, speciellt med tanke på prislappen. Bra ljusinsläpp, skärpa och låg distorsion. Lite lustigt att den inte kallas makro någonstans trots att närgränsen är såpass kort att man bokstavligt talat kan trycka motljusskyddet på motivet man fotar. Det enda jag inte gillar är fokusringen, som roterar på utsidan när man använder AF - man får hålla fingrarna borta.

*Redigerades 9 år sedan
Sida 1