Prisjakt

blackhaz

Medlem sen 2008-01-04
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Litenleker.se
OK
(27)
Dålig
2 år sedan
Köpte en barnsäng. Dropshippades från Holland med TNT som valde att dela upp leveransen i fem separata leveranser. Dessa planerades sen in på fem olika dagar där jag ombads vara hemma hela samtliga dagar. Lyckades till slut få ner det till två dagar. När paketen sen kom var de helt förstörda. Det var nästan inget i paketen som inte var skadat. Personen jag pratade med bad mig att packa upp samtliga paket, gå igenom alla delar, ta reda på vilket nummer dessa har i manualen och skicka numret till dem. Slutade med att en helt ny säng skickades. Tog ungefär 30 dagar att få en ny sändning. Denna var också skadad men vi byggde ihop den med delar från båda och fick en i OK skick, dock fortfarande med skadade delar.
Britax Jockey 2 Comfort
Full Star 1
2.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Väldigt bra stol när det gäller komfort och justeringsmöjligheter. Min 18-månaders öppnar dock säkerhetsbältet själv utan problem vilket gör att han riskerar att trilla ur. Mekanismen är helt under all kritik på just den delen.
Alina
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
En av de bästa butikerna att ha att göra med.
*Redigerades 10 år sedan
Dune BD Prime
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Som filmspelare är den rätt så bra. Browsern funkar acceptabelt men torrentklienten är inte alls särskilt bra och låser sig ofta om man har ett stort antal filer eller seeds. Jag har valt att inte använda varken torrentklienten eller webbrowsern alls. När det gäller firmware tar det lång tid innan nya och ofta viktiga funktioner kommer ut. Man kan definitivt bygga en bättre HTPC för samma mängd pengar om man orkar ha en något större och ljudligare låda stående. När det gäller uppspelning av musik skulle jag ge spelaren det lägsta möjliga betyget jag kan ge. Interfacet är riktigt riktigt kasst. Det enda som skulle kunna sänka betyget ytterligare är om den inte spelade filer alls :D Över lag så är jag rätt nöjd ändå. Skulle säga att den är runt 1500 - 2000 för dyr vid 6500. Men konkurrensen från stora tillverkare lär ju aldrig komma eftersom mycket av formaten den stödjer inte direkt är för uppspelning av licensierat material. Dune BD Prime 2 är dessutom på väg ut så svårt att säga hur mycket energi HDI lägger på den här spelaren.
*Redigerades 12 år sedan