Prisjakt

DirtyDog

Medlem sen 2007-12-29
9
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Ebrix.se
Utmärkt
(83)
D
DirtyDog
9 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Fantastiskt utbud av Lego och bra priser. Fick snabbt hjälp via mail när jag råkat lägga en order felaktigt.

Catan EN (5th Edition)
Full Star 1
4.3
(7)
349 kr
D
DirtyDog
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Settlers kan rekommenderas som introduktion till lite mer avancerade brädspel. Problemet med Settlers tycker jag; är att man alltför tidigt märker vem eller vilka som har chans att vinna ett parti, starka spelare blir snabbt ännu starkare. Och vem tycker det är roligt att fortsätta när man halvvägs igenom vet att man inte kommer att vinna? På den här nivån; satsa på Ticket to Ride istället, spänning in till sista draget!

Elgiganten
Bra
(500+)
D
DirtyDog
9 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Efter snabb respons från Elgiganten och ytterligare kontakt med dem, har de mer än väl kompenserat mig. Tack, önskar detta bemötande var genomgående hos alla handlare! Ursprungligt omdöme: Läser "Kvällskampanj med 2000 kr rabatt på 55-tums TV-apparater ikväll". Försöker ringa butiken, men kan bara ringa central kundtjänst kl 11:02. Blir trevligt bemött av en kille som säger att det finns 1st UE55F6475 kvar i butiken. Jag ber honom bekräfta att den ingår i kampanjen; "Ja, 9990 kr minus 2000, alltså 7990 kr". Grymt, under dagen fixar jag släpvagn med kåpa och åker på kvällen ett par mil till butiken. Står och köar i regnet 20 minuter innan de öppnar. Skyndar mig in och haffar en försäljare som säger: "Nej, den där är det redan kampanj på, så den ingår inte i erbjudandet". Bara att vända hem. Surt när man tycker man gjort all research man kunnat... och definitivt ett bestående intryck.

Loh Electronics
Utmärkt
(500+)
D
DirtyDog
9 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Jag mailade frågor om en produkt. 5 minuter senare hade jag engagerat och professionellt svar. Lade sedan en beställning och det tog inte ens en kvart förrän ordern var färdigbehandlad och "på väg". Den låg i brevlådan nästa dag trots att jag gjort beställningen strax efter klockan 16.

Titan Fitness Roddmaskin SR650
Full Star 1
4
(1)
D
DirtyDog
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Helt okej roddmaskin för hemmabruk. Vill man ha en billig bas-maskin med magnetmotstånd är den ett bra val. Ger bra träning för Svensson som riktar in sig på all-round-träning. Men max-motståndet är kanske lite klent för den som är stark och vältränad. + Priset, för en roddmaskin med magnetmotstånd. + Inte så mycket oväsen. + Känns robust. - Lite krångel med montering då ett hål var felborrat, men funkar som den ska ändå. - Maxmotståndet inget för kroppsbyggare.

WorldofBoardGames
Utmärkt
(297)
D
DirtyDog
9 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Smidig och pålitlig hemsida och bra priser för det mesta. Trevlig och hjälpsam personal när jag varit i kontakt med dem.