Prisjakt

v13

Medlem sen 2007-12-27
34
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Speltrollet
Utmärkt
(50)
v
v13
34 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Vet inte vad lemuren här nedanför har haft för traumatisk upplevelse vid sitt köp, men för min del var det inga problem alls. Beställde ett brädspel sent en tisdagskväll och kunde hämta ut det på torsdagen. Upplevde inga problem, och är inte heller "köpt" för att lägga det här omdömet.

TP-Link Archer TX3000E
Full Star 1
4.3
(13)
553 kr
v
v13
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Fungerar hur bra som helst! + WiFi 6 + Bluetooth 5 + Enkelt att installera + Får ut max av mitt bredband (250/250) utan problem + Rejäl magnetplatta för antennerna

WD My Passport V3 USB 3.0 5TB
Full Star 1
2.6
(5)
1 491 kr
v
v13
34 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Fungerade i c:a en timme, sen slutade den att svara, krashade och efter det så klickar den bara utan att spinna igång. Aldrig mer WD.

Philips 65PUS8102
Full Star 1
4.4
(30)
v
v13
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Använder apparaten ENBART för tv-spel och streamingtjänster, så mitt betyg reflekterar inte hur den fungerar som "vanlig" tv-mottagare. Upplever inte några direkta buggar eller problem som har rapporterats tidigare bland betygen, möjligtvis skulle det vara att fjärrkontrollen har uppträtt konstigt en eller två gånger. PS4 Pro: Fungerar väldigt bra med mitt playstation, väldigt skarpt och väldigt klara färger. Extra trevligt blir det när man drar igång något spel som har stöd för 4K och HDR. Streaming: Använder netflix, svt-play, youtube & kodi, fungerar även här väldigt bra. Bra bild och trevligt med ambilight.

Sony Xperia Tablet Z2 SGP512
Full Star 1
4.8
(5)
v
v13
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bra och funktionsduglig platta. Använder den till att streama film/serier/whatever, läsa serier och slösurfa. Fungerar mycket bra för det. Plus att den är vattentät, nu kan man ha med den i badrummet och kolla på något när man ligger i badet.

Logitech G9
Full Star 1
4.5
(41)
v
v13
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Uppdatering: Har haft den här musen sedan 2007-10-10 och den fungerar fortfarande hur bra som helst, vägrar gå sönder. Tog kanske en dag att vänja sig vid skönheten, men när man väl gjort det så blir det svårt att använda andra möss! Ergonomin är underbar, tummen ligger skönt på den lilla "rampen", och knapparna är väldigt stora, vilket är skönt. Sen att man kan lägga till och ta bort vikter lägger bara på ännu mer till den lyxiga känslan som ligger över musen! Robust är den också, köp om du vill ha en ny mus =)

Nintendo 3DS XL (inkl. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds) - Limited Ed.
Full Star 1
5
(2)
v
v13
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Tycker att det här är den enda snygga limited edition av 3ds xl. Verkligen skitsnygg, inte så plottrig som de andra LE-versionerna, utan mer stilistisk och ren.

Asus VivoBook X202E-CT085H
Full Star 1
4.4
(7)
v
v13
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har haft den i drygt en vecka nu, och är väldigt nöjd. Behövde köpa ny dator då min förra netbook inte riktigt höll måttet nu när jag ska skriva exjobb, behövde en dator som pallar med visual studio och lite multitasking utan att säcka ihop. + Touchskärm är kul, man vänjer sig rätt snabbt vid att kunna scrolla webbsidor och dokument genom att bara "flicka" lite med tummen på sidan av skärmen. + Designen, den är snygg och känns robust. + Storleken, perfekt för pendlande. + Prestandan känns helt ok, första helgen jag hade den så drog jag hem med den till en kompis och körde Company of Heroes över LAN, fungerade hur bra som helst. + 3 USB, HDMI & VGA. + Smidig nätadapter - Styrplattan var lite whack när jag fick den, löste den genom att avinstallera drivrutinerna och installera nya från Elantech, nu är den en fröjd att använda. - Fläkten låter lite väl mycket, man märker det dock inte om det är lite ljud i rummet, det beror också rätt mycket på hur man sitter positionerad framför datorn. - Känns att det inte är en SSD-disk i den, men å.a.s. så är den inte superslö heller, fungerar om man inte förväntar sig blixtsnabb start av program. - En sak som jag kan tycka är lite jobbig är det överdrivet höga klickandet från knapparna på pekplattan, låter nästan som om man spelar pingis när man klickar.

Netgear WN2000RPT
Full Star 1
3.2
(29)
280 kr
v
v13
34 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Fungerar hur bra som helst, mitt mål att eliminera så många tp-kablar som möjligt har kommit en lång väg nu. Kör den här tillsammans med en 3500L-router (med TomatoUSB-firmware), också från Netgear och det fungerar riktigt bra. Först blev det lite knas, men det var för att jag försökte få igång den via wifi, och när jag förstått att det var med kabel man skulle fixa inställningarna så har den rullat på galant! Bra pris, schysst funktionalitet. Uppdaterat: Fungerade ett tag, sen la den av. Fungerar några minuter i stöten. Köp inte. Undvik till varje pris.