Gibbah

Medlem sen 2003-08-02
42
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Xiaomi MiJia M365 El-scooter
3.8
(17)
3 989 kr
ett år sedan
Klockren el-spark till sonen. Känns gedigen och bra kvalitet. Lite tung men hellre det än någon plastskit. Ångrar inte att jag lade lite extra och köpte denna än den allra billigaste skiten. Reservdäck följde med.
Outwell Whitecove (6)
3.5
(1)
2 år sedan
Vi är en familj med 2 barn (6 och 9) som campade för första gången med detta tält. Jag ångrar INTE att vi valde det här "stora" 6-manna tältet för oss 4. Har svårt att förstå att det ska rymma 6 pers =) Perfekt för att sitta och mysa i "vardagsrummet". Myggnät för båda dörrarna och bra ventilation med distanser som håller ventilationen öppen. Innertältet för sovrummet känns lite skört men inget som stör. När tältet är monterat känns det mycket stabilt. Har inte provat i regn dock.Väldigt nöjd med detta tält.
Samsung U28E590D
3.2
(13)
2 785 kr
3 år sedan
Kört den nu en dag och man slås ju av hur stort 4k är t.ex om man inte skalar om gränssnittet i windows. Allt blir skit-litet och ytan är enorm utan skalning. 150% skalning känns väldigt lagom. Detaljrikedomen är även den slående och jag kan sitta i timmar och beundra 4k-videos. När jag första gången satt igång skärmen reagerade jag dock på hur blek och dassig kontrasten var, men efter lite pillande i inställningarna så känns det nu helt ok. Jag har bara kört skärmen i 24 och 30Hz hittills för jag har inte hunnit få min nya dator med grafikkort som har displayport (som krävs för UHD i 60Hz). Jag har spelat lite men endast i upplösningar långt under 4k och som sagt endast i 30Hz. Det lilla jag kört känns det bra. Flyter på och har inga anmärkningar Återkommer efter jag fått nya datorn så jag kan testa spela i 4k. Överlag så får vad man betalar för, allt är alltså inte tiptop, men det är en helt ok budget-4k-skärm för pixelgalna som jag och som vill köra UHD för en billig peng.
nVidia Shield Android TV 16GB
4.4
(42)
4 år sedan
Grym apparat! Presterar utöver mina förväntningar. Jag var endast ute efter en maskin som kan köra Plex Media Server med encoding-kapacitet som inte är en dator och på köpet fick jag smart-tv funktionalitet med appar (Plex, Netflix och Kodi etc.), 4k-uppspelning, spelkonsol (spelen streamas från server som funkar faktiskt riktig bra med bra uppkoppling). Känns inte som att jag behöver köpa PS4 eller Xbox längre (är ingen hardcore-gamer). Funkar klockrent som mediaspelare. Har kört både HTPC och Rasberry Pi innan men det blev för mycket meckande med det. Här funkar allt direkt utan strula. Liten är den också, typ 1/4 av en PS3. Tänker köpa den smidiga fjärrkontrollen snart också.
Sony VPL-HW40ES
4.3
(15)
21 890 kr
6 år sedan
Precis samma top-prestanda som en HW55 utan iris.
Pacific Rim
2
(1)
98 kr
7 år sedan
Guillermo del Torro vad gör du??? Visst är det spektakulärt med jätterobotar som slåss mot dinosaurier, men ack vad lama karraktärer, förutsägbar och klicheaktig story. Och som grödde på moset dåliga skådespelare, framför allt huvudrollsinnehavaren. Suck.1
Sida 1