Deaton

Medlem sen 2019-10-24
5
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Animus Heart
3.5
(19)
1 690 kr
ett år sedan
Jag gjorde en flytt från tidigare telldus system till numera animus. Ville vara kvar hos ett svenskt bolag och eftersom båda var svenska bolag så känns det jävligt bra att inte behöva byta till något kinesiskt. Är väldigt nöjd med bytet och känner att Animus är mer rätt produkt för mig. Snyggare i design, bättre appar och användarvänlighet, mer funktionalitet i automationer och vill redan nu påstå att stabiliteten är bättre. Det sistnämnda kan komma att revideras eftersom jag inte suttit med animus lika länge som jag satt med tidigare system. + använder rätt mycket z-wave i mitt hem men även en hel del 433mhz samt en del belysning på IKEA. Den tar allt! + den fick nyligen en stor uppdatering också och det kom som en glad överraskning kort efter att jag gick över. + räckvidden känns bra på det jag har förutom mina termometrar på 433mhz. Där är det kasst, men dessa ska jag nog byta ut ändå. - bluetoothstöd verkar finnas också men finns inga produkter där ännu. Berör inte mig nu men kanske viktigt för andra att veta.
Aeotec Door/Window Sensor 7
3.3
(1)
394 kr
ett år sedan
Är väldigt nöjd med dessa, både den här nya och den tidigare modellen. Är mest nöjd över stabiliteten och batteriet. Har aldrig haft problem med dem och de gör det de ska. Varför den inte får full pott är för att de inte är supersnygga och känns lite klumpiga.
Telldus Thermo/Hygro Sensor (313160)
3.1
(5)
129 kr
ett år sedan
Fungerar inte alls bra. Om batterierna inte är helt nya och av högsta kvalité så blir signalen kass. Den rapporterar värdena ganska sällan och jag har testat med andra mer exakta mätare brevid, men fått för stora skillnader.
Telldus TellStick ZNet Lite V2
3.3
(40)
849 kr
ett år sedan
Jag gillar att det är en svensk produkt (+ för det) men den var för himla tråkig och servern la ner för ofta. Har blivit trött på den här fula lådan, otroligt ful! Kostade mig några hundralappar mer bytte upp mig till en annan svensk tillverkare Animus home. Enbart provat den i några veckor så kommentarer kring stabilitet kan komma att ändras, men än så länge verkar de ha bra utvecklingsfart och mycket roligare att leka med. Sen är det tråkigt att telldus ska ta betalt varje månad för funktioner andra produkter ger ut i inköpspriset.
JBL Charge 3
4.3
(35)
1 620 kr
ett år sedan
Det är en exceptionellt bra högtalare att ha med sig överallt. Man kan tro att den är större om man inte sett en sådan tidigare. Så det enda jag kan tycka är att priset är rätt högt för en så liten högtalare. Men ljudet är trots det wow!