Joline

Medlem sen 2019-09-28
3
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Supercat
Usel
2 år sedan

Jag valde leveransalternativet "närmaste utlämningsställe", men det otympliga paketet levererades till det fjärde närmaste - som ligger nästan 3 gånger så långt bort som det närmaste. När jag påtalade detta vägrade de göra något åt det och sade att jag får betala flytt om jag vill ha den till det utlämningsställe som var närmast - trots att det var det alternativet som jag hade valt i kassan.

Electrolux Home
OK
(500+)
Usel
3 år sedan

Electrolux anlitades som serviceföretag när min IKEA-diskmaskin läckte. Den första teknikern bytte översvämningsskyddet och monterade tillbaka luckan snett. Diskmaskinen läckte sedan igen, och förstörde golvet så att det måste bytas i hela köket, vardagsrummet och hallen. Då skickades en till tekniker från Electrolux, som hällde vatten i diskmaskinen (som rann ut på golvet utan att det torkades upp) och sade att det inte var något mer fel på diskmaskinen. Han sade åt mig att köra den tom några gånger, så jag körde den tom flera gånger varje dag i över en månad. När jag började köra den med disk så varnade den för att den inte kan tömma ut vatten. När jag kontaktade IKEA om att den gått sönder igen så svarade de att de väntar på svar från diskmaskinsteknikern som var hos mig för två månader sedan.

IKEA
OK
(321)
Usel
3 år sedan

Under garantitiden läckte min diskmaskin. IKEA skickade hit en tekniker som bytte översvämningsskyddet. Sedan läckte den igen, och förstörde då golvet så pass mycket att golvet i hela köket, vardagsrummet och hallen (samma golvyta) måste bytas helt. Då skickade de hit en tekniker som hällde vatten i diskmaskinen (som även rann ut på golvet utan att han torkade upp) och sade åt mig att köra den tom några gånger, men att det inte var något mer fel på den. Jag körde den tom flera gånger per dag i över en månad, och när jag efter det skulle köra disk i den så varnade den för att det inte gick att tömma ut vattnet. Jag har mailat IKEA två gånger de senaste två veckorna och har inte fått svar.