Kategorier
Prisjakt

Bletch

Medlem sen 2007-12-05
202
Bidrag
4
Hjälpsamröster
D-Link DIR-855
3.9
(42)
13 år sedan*
Mycket nöjd. Fungerar som förväntat. Rekommenderas
*Redigerades 13 år sedan
HTC Touch HD
4.3
(44)
13 år sedan*
Mitt bästa köp på länge! Jag är jättenöjd med denna, har hårdtestat den i två dagar nu och den lever upp till mina extremt höga förväntningar. Den är snabb och smidig. Skärmen är strålande bra- bra skärpa touchscreenen är riktigt vass. Det medföljande skärmskyddet var lätt att applicera och verkar vara av hög kvalitet. I början var Touch Flo lite ovant att använda men nu när jag vant mig så är det riktigt smidigt. Inget negativt att säga hittills. Rekommenderas varmt! Köpte min via förlängning hos Tele2/Comviq.
*Redigerades 13 år sedan
TViX HD M-6500A
4.3
(168)
13 år sedan*
Jag är jättenöjd med denna! Menyer och snabbheten är betydligt bättre än hos den Popcorn Hour a110 som jag returnerade. Spelar upp alla format jag testad utan problem. Rekommenderas varmt! extra + till Webhallen för snabb leverans!
*Redigerades 13 år sedan
Fyndbörsen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
13 år sedan*
Köpte flera saker från Fyndbörsen. Bl.a en Samsung 52A656 LCD skärm. Mycket nöjd med servicen och bemötande. Dem var villiga att matcha konkurrenters priser utan problem. Snabb leverans, välförpackade varor. Jag har inget direkt negativt att säga om Fyndbörsen- kan rekommendera dem varmt! För övrigt hade min Samsung skärm en S-panel. Svensk bruks och svenska menyer. Ingen gårimport således.
*Redigerades 13 år sedan
Sony Ericsson Xperia X1
3.6
(114)
13 år sedan*
Jag är jättenöjd, min bästa telefon hittills. Snabb, snygg och stabil. Har inte haft en enda hängning sedan två veckor. Bra batteritid jämfört mot min tidigare SE w960. Blåtand kopplar inte ifrån som vissa påstår, inte på min X1:a iallafall. 081213: en liten uppdatering av mitt omdöme. Har haft telefonen ett tag nu och jag är riktigt besviken på täckningen, mycket sämre än min gamla SE W960. Vad detta beror på vet jag ej. Bor rätt långt ut på landet men tycker ju att det borde vara samma prestanda som min gamla w960 eftersom det är samma abonemang :/ En framtida uppdatering kanske löser detta.
*Redigerades 13 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
13 år sedan*
Uppdatering 081120: Läser nedan att en del har problem med returer och reklamationer. Jag har ALDRIG haft sådana problem med Dustinhome. När jag velat reklamera en produkt så har det skett utan problem. En ny vara har alltid skickats ut. Hur som helst..jättenöjd, snabba leveranser och trevliga att prata med. TYVÄRR, så är det företag dom använder för sina avbetalninger riktigt otrevliga att ha å göra med---vilket drar ner helhetsbetyget. Jag ville ha svar på några frågor angående vissa oklarheter med deras krediter. Men tji...det fick jag inte. Företaget heter Kreditor och verkar en aning oseriösa.
*Redigerades 13 år sedan
Dell SE
Dålig
(108)
Utmärkt
13 år sedan*
Ja vad ska man säga mer än att jag är sååå nöjd med Dell. Aldrig strul, bra produkter!Jag har köpt två bärbara, fyra stationära datorer och alla har fungerat finfint. Dem senaste maskinerna är en Dell Vostro 1700 Laptop /syverän! En Dell XPS420 /Grym! en Dell Vostro 200 /Stabil kontorsdator! Håller i skrivande stund på att beställa en XPS 430. För övrigt är personalen jättetrevlig och tillmötesgående i alla avseenden. Rekommenderas varmt för ett tryggt och bra köp av toppen produkter!
*Redigerades 13 år sedan
Toshiba HD-EP35
4.4
(25)
13 år sedan*
Mycket nöjd! Spelar upp alla skivor utan några som helst problem! Snabb! ++++++++++++
*Redigerades 13 år sedan
Plextor PX-B920SA
3.8
(1)
13 år sedan*
Sjukt nöjd med denna. Retail versionen innehåller användbar programvara. Den är dessutom väldigt tyst och bränner 100% felfria skivor.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1