Natas_

Medlem sen 2007-12-03
11
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Easee U-Hook Cable Holder
Full Star 1
3.5
(2)
595 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan

Gör det den ska!

Easee Home Charging Station 1,4-22kW
Full Star 1
4.4
(16)
7 449 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan

Prisvärd och marknadens bästa. Extremt mkt ”Bang for the buck!” Kan fås i flera olika färger, bra app (speciellt efter uppdateringen i veckan), inbyggt gratis 4g mm Snabb support!

EFUEL
Bra
(3)
Utmärkt
10 månader sedan

Väldigt prisvärda och i min mening marknadens bästa laddbox i Easee Home laddbox (bäst i test i Aftonbladet nyligen). En bra support med, fick hjälp på några minuter utan väntetid!

ParfymOnline
Bra
(82)
Usel
Redigerades 4 år sedan

VARNING för lurendrejeri! Beställde 2 hårprodukter för 21 dagar sedan. Ingen leverans och kundtjänst svarar inte trots flera mail! (går inte att kontakta företaget via telefon - varningsklocka?). Hur får jag tillbaka mina pengar?

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 5 år sedan

Bra / lättnavigerad hemsida och snabb leverans MEN: På Dustins hemsidan under Fraktinformation står det klart och tydligt - ”För gods som levereras på pall (t.ex. TV-apparater över 32") debiteras 399 kr.” Beställde en 52” TV. Leverans med Postnord My Pack Home, dvs. Hempaket. Leveransen skedde som ett lösgående paket ståendes på högkant i en postbur - trots att jag har betalt 399 kr för frakt och således förväntar mig leverans PÅ PALL! Det är inte Postnords fel för den har fraktas korrekt i deras avseende. Det är helt och hållets Dustin som har brustit. Står det i villkoren att ”För gods som levereras på pall (t.ex. TV-apparater över 32") debiteras 399 kr.” så ska det banne mig levereras på pall också! Vem vet vilka stötar och slag denna TV har fått i pakethanteringen? Sker det leverans på pall (vilket det ska och bör göras) så minimeras riskerna. Har inte öppnat paketet än då jag precis fick hem det idag (tog bara 18 tim från beställning till leverans). Får be till gudarna att det är helt utan dolda skador! Det är läge att ändra i er fraktinformation för ni gör inte att vad ni tar betalt för.

Netgear A6210
Full Star 1
3.6
(22)
454 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fantastisk! På min HTPC hade jag ett uselt nätverkskort. Jag har 250/10 Mbit internet här hemma. Fick bara ut 40/10 Mbit (på 2.4 GHz n Wi-fi). Nu får jag ut hela 225/10 (på 5 GHz ac Wi-fi). Jag nästan maxar min hastighet trådlöst! En stjärnas avdrag för att den är något klumpig. Men är väl för att den ska ta emot bättre signal än enklare modeller....

Cykelkraft
OK
(500+)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Ja vad ska man säga? Det mesta gick fel! Hemsidan är väl helt okey och priset för min cykel var konkurrenskraftigt. Men det var väl det enda som får betecknas som positivt. Okej supporten med, ni får godkänt. Ordern lades 25:e juni, leverans 8 juli! Min beställda cykel skulle skickas inom 4-8 arbetsdagar. Frågade supporten på dag 4 om min cykel skulle skickas snart. "Jajamen den har kommit in på vårt laget idag och skickas imorgon dag 5" Dag 5 får jag ett mail sent på kvällen om att ordern är packad och ska skickas. Samma dag får jag faktura och cykelförsäkringserbjudandet. Dag 7 skickades cykeln! Nu kom dock nästa problem. Vid andra terminalen som passerats och loggats på PostNords hemsida kommer följande meddelande upp: "Försändelsen följer inte villkoren och kan bli försenad" Men undrar om Cykelkraft har något avtal med PostNord? Dag 10 levereras paketet efter denna försening. Cykeln packas upp och ser jättefin. Provkör den och OJ! Skivbromsarna fram ligger på där framme. Men nästa problem är direkt farligt! Vid en något kraftigare inbromsning rör sig framdäcket cirka 1 cm i sidled. Det visar sig att snabbkopplingen till hjulet fram inte var tillräckligt hårt ditsatt. Ingenting som har ändrats under transporten då den var stängd men alldeles för löst åtdragen. EDIT: Verkstadsbesök på min lokala verkstad för dessa problem - fortsättning följer!

TP-Link TL-WDN3200
Full Star 1
3.1
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Min älskling! Har en HTPC med sådär trådlöst nätverkskort. Har min router Asus RT-N56U på ovanvåningen. Med det inbyggda trådlösa nätverkskortet låg jag på 20/10 Mbit/s, ping 25ms (har 100/10 genom ComHem). Men min nya älskling når jag 40/11 Mbit/s, ping 13ms på 2.4 GhZ och hela 84/12 Mbit/s, ping 11ms på 5 Ghz. Helt okey då routern befinner sig en våning över och i andra delen av vårt 110 km2 "stora" hus. Allting har hitentills fungerat som det ska. Inga nerkopplingar. Har i och för sig inte försökt max med tunga nerladdningar etc. Prisvärd mannick, verkligen!

Jays a-Jays One+ In-ear Headset
Full Star 1
2.9
(56)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Vilket ljud! Fantastiskt pris/prestanda värde! Tycker det strålar svensk kvalité från Jays i alla led. Snygg förpackning. Bra ljud med fin bas men övriga ljudbilden är det inget fel på. Framför allt ingen diskant som skär i öronen. Rent och fint mellanregister. Samtal inga problem, låter som det ska. 5 oilka storlekar på propparna så passar nog alla tror jag. Trasselfri sladd Enda lilla negativa. Visst ljud i fall sladden rör sig mycket men ett köp av sladdklämma (3 st för 7 kr ink frakt på ebay) löste biffen och är inget problem längre. Mycket nöjd och jag säger hejdå till mina gamla lurar!