Prisjakt

Dede

Medlem sen 2007-11-27
24
Bidrag
4
Hjälpsamröster
CDON
Bra
(500+)
D
Dede
24 omdömen
Usel6 månader sedan

Lockar med låga priser, antagligen för att hamna högt på prisjakt och andra jämförelsesidor. Lägger en order på en vara som finns i lager, får bekräftelsemail på köpet, pengarna dras men ett par timmar senare är ordern annullerad utan förklaring. Hänt mer än en gång på CDON. Svaret från dom är att de bara är en marknadsplats och tycker inte de har något ansvar alls.

Popp Z-Rain (700168)
Full Star 1
1.5
(2)
D
Dede
24 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Totalt meningslös då den reagerar extremt långsamt. Verkar krävas ganska rejält med regn för att den ska visa att det regnar.

TP-Link Archer C3200
Full Star 1
5
(15)
D
Dede
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Inte alls nöjd med denna router. När den väl fungerar så är det bra fart men ganska ofta är det som om WiFi:t låser sig under 20-30 sekunder innan det kommer igång igen. Har fått den utbytt en gång, testat köra två olika FW och återställt till fabriksinställningar med samma resultat. Sen saknas det en del möjligheter i mjukvaran och den går inte heller att byta till 3:e partsmjukvara. Sen är ju inte TP-Link direkt snabba med uppgraderingar eller implemtera nya funktioner. Supporten var inte heller bra då de "missade" att svara mig 4 gånger. Tether-appen till telefonen är inte hellre mycket att hänga i julgranen. Tappar ofta kontakten med routern. Verkar dessutom inte helt enkelt att sätta den som AP vilket jag hade tänkt göra när jag byter tillbaks till en Asus-router. Kikar du på ny router så hade jag lagt pengarna på en Asus istället.

m.nu
Utmärkt
(500+)
D
Dede
24 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Förutom att de har en mängd häftiga prylar så fungerar allt precis som det ska. Snabb orderhantering och snabba leveranser. Bra support om det skulle behövas. Hanterar eventuella reklamationer snabbt och enkelt. Har tvingats byta två enheter p.g.a. problem (inte M.nu:s fel) och båda gångerna har M.nu bytt ut dessa snabbt och enkelt.

Nilfisk Handy GRSTV25NO Sladdlös
Full Star 1
3.5
(2)
D
Dede
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har använt denna dammsugare nu ett tag och hittat både bra och mindre bra saker. Hade tidigare en Electrolux ErgoRapido 12V som jag jämför med. Positivt: Att den är riktigt kraftig. Klarar att suga upp även mindre grus, löv e.t.c. (dock inte allt). Kort laddtid Lång användningstid. Negativt: Tömningen/filter är inte alls lika smidiga som på E-lux. Fastnar päls i inloppet Behållaren verkar rymma mindre (spec. säger samma storlek som E-lux) Plasten blir statisk så damm fastnar lite överallt när man tömmer. Ingen "pip" på handdammsugaren så svårare att dammsuga upp saker med denna. Inga extra munstycke. Bättre än E-lux när man använder den (förutom handenheten) men jobbigare när man ska tömma den.

LG QuickWindow Folio Case for LG G2
Full Star 1
3.1
(11)
D
Dede
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Använt skyddet nu i några veckor och är överlag nöjd. Har än så länge inte märkt något slitage från ramen på displayskyddet (som jag anser man måste ha då den rektangulära öppningen saknar skydd). + Bygger inte mycket på höjden utan telefonen känns fortfarande hyfsat smidig. Lättare att hålla (inte lika hal) Ligger stabilare mot underlaget (vippar inte i sidled) Skönt att låsskärmen automatiskt startar när man lyfter på locket. Smidigt att kunna se och svara på samtal utan att behöva öppna locket. Telefonen sitter bra och locket ligger tight mot displayen. Tycker inte det finns behov av något magnetlås då locket ligger stabilt mot telefonen. - Väldigt begränsad användning av fönstret om man inte kör LG:s egna app:ar

m.nu
Utmärkt
(500+)
D
Dede
24 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Utan större problem

Sapphire Radeon R9 280X Dual-X OC HDMI DP 2xDVI 3GB
Full Star 1
4.7
(11)
D
Dede
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Valde att testa detta istället för nVidia som jag kört de senaste gångerna. Fungerar kanon till alla spel jag testat. Klarar inte max på allt men går att pressa på ganska duktigt innan det börjar tappa. De nackdelar jag hittat är: Fläktarna låter en del. Jag hade eftermarknadskylare på mitt förra grafikkort och det var tyst så kanske inte helt rättvist att jämföra. Missljud från plastchassit som riktar luftströmmen vid ett visst fläktvarvtal. Löstes med en liten bit plast på rätt ställe. Tycker fortfarande AMD:s drivrutiner och installationen är mindre smidiga än nVidias.

Conrad.se
Bra
(500+)
D
Dede
24 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Totalt värdelös. Långa leveranstider, långsam support och en lagerstatus man inte kan lita på.