Anton

Medlem sen 2019-07-24
2
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 månader sedan

Inga problem, allt funkade fint

Sportspec
Dålig
(9)
Bra
2 år sedan

Erkänner inte uppenbara fel på cykeln som jag köpte ny hos dom. Fick även höra att vissa åtgärder inte går att utföra, jag åkte hem och gjorde denna åtgärd själv efter att ha tittat på en youtube-video. Viss personal är trevlig, vissa inte. Fick ingen vidare hjälp att hitta rätt grejjer när jag kom in som nybörjare.

Oppo HA-2SE
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Låter grymt bra, fantastisk separation och klarhet. Bra med kräm, men driver ändå in-ears på endast 8 ohm utan brus. Byggkvalitén är grymt bra, och formatet är riktigt smidigt. Samma storlek som en iphone 7, så det blir en perfekt kombo för portabelt bruk. Det enda jag har att klaga på är att bas-boosten är lite väl aggressiv, men det är ju en smaksak. Att den kan agera batteripack är också en stor bonus. Para denna med ett par bra lurar, och du får audiofilt ljud som du kan ta med dig hur lätt som helst.

Audioquest NightHawk Over-ear
Full Star 1
3.6
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Har haft dessa I ett par år och kan starkt rekommendera dom. Ljudet passer inte alla, diskanten är utan tvekan tillbakadragen och dom saknar riv och energi. Rock och EDM gör sig därför inte bra med dessa lurar. En väldigt laid-back ljudkaraktär helt enkelt. Jag gillade dom inte när jag först provlyssnade, men lärde mig efter någon timme att se förbi den något skumma och mjuka ljudkaraktären, och förstod då att det lät riktigt bra. Det är ingen brist på detaljer, och ljudet är väldigt behagligt, blir aldrig ansträngande att lyssna på. Jag lyssnar på dessa när jag bara vill njuta av musiken istället för att analysera varenda nyans av ljudet, vilket ofta blir fallet med andra lurar. Komforten är sjukt bra, man föredrar nästan att ha dom på sig framför att inte ha på sig något alls. Kabeln är riktigt kass tyvärr, stel och tjock utan anledning.