eij_

Medlem sen 2003-07-29
40
Bidrag
5
Hjälpsamröster
RH Logic 400 Kontorsstol
Full Star 1
3.8
(1)
9 985 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Denna är riktigt tung och stabil och inger kvalitetsintryck. Kan sitta i stolen många timmar helt still och upprätt. Mitt exemplar med läder är många år gammal. Det känns som att den kommer hänga med flera år till.

Orrefors Jernverk Kockkniv 20cm
Full Star 1
2.3
(1)
188 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Måste vässas ofta. Känns klumpig. Skulle inte spendera egna pengar på den.

Royalty Line RL-CB5 Knivset 5 Knivar (6)
Full Star 1
1.5
(1)
149 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 månader sedan

Fick setet gratis. Skräp - undvik.

Sony Xperia Z1 Compact D5503 2GB RAM 16GB
Full Star 1
3.6
(91)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Hållt i snart 8 år. Istället för att uppgradera telefon hela tiden som alla gör så uppgraderar jag Lineage OS istället, ett communitydrivet operativ. Behöver inte någon värsting-telefon. Istället för att titta ner på skärmen hela tiden så försöker jag se mig omkring i min omgivning. Med det sagt så är prestandan helt acceptabel för vardagsbruk.

Sportamore
Dålig
(500+)
Usel
Redigerades ett år sedan

Handlade ofta från webbshopen för par år sedan men nu är den en katastrof så unviker den oftast. Självspelande videos i storformat, på var och varannan sida. Svårnavigerat, förvirrat och sökfunktionen är krånglig. Mer irriterande sida får man leta efter, speciellt när den var bra förut.

Marmot Ether DriClime Hoody Jacket (Herr)
Full Star 1
3.8
(2)
995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Har två av dessa i olika årsmodeller. Använt dessa i flera år nu, året runt. - Extremt följsamma och sköna - Stilrena, inte påsiga, inte för tighta. - Insida av borstat funktionsmaterial - klistrar inte fast på huden. - Värmer bra trots tunnheten. - Andas mycket bra. - Passar mycket bra till cykling och vinterlöpning med "Angel Wings". - Huvan är precis rätt storlek och funkar bra när det blåser. Sluter tätt runt ansiktet. - Håller tvätt efter tvätt.

Lundhags Makke Pants (Herr)
Full Star 1
3.8
(7)
1 399 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Håller med att gylfen är för kort, men det är ingen dealbreaker i sig. Däremot tycker jag de lägre benfickorna sitter för långt ner, eller är för djupa. Med telefonen där så ligger den och slår mot knäet. Kanske inte ett problem om man har lite längre ben. Fickornas dragkedjor skaver också mot handen när man för in den i fickan. Inte så skönt för torra händer vintertid. Hade önskat annat sätt att tajta till vid bensluten än bara knappar. Annars verkar tyget och passform bra.

Orrefors Jernverk Aluminium Stekpanna 27cm
Full Star 1
2.4
(3)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Har använt den några ggr i veckan i 6 mån eller mer och ser inga tecken på slitage än. Som ny. Hur länge den kommer vara så återstår att se, men just nu känns det som 8 stjärnor. Den är välbyggd men ändå lätthanterlig. Uppdatering: sänker mitt betyg då ytan har börjat släppa, i ganska stora bitar. Kommer att kasta bort den. Har självklart bara använt stekspadar av plast eller trä vid användning. Trodde att den skulle hålla längre än ca 10 månader (använd ca två ggr per vecka).

Sportbrillor.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Specialbeställde reservdel till märkesglasögon. Denna butik var billigast och mycket hjälpsamma.

Bosch KGE36BI40 (Rostfri)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Inga irriterande oljud på detta jämfört med samsungskräpet jag köpte innan. Dyrt jämfört andra märken men jag tror detta har riktigt bra kvalité. Känns som maten håller sig fräsch längre. Har haft över ett år nu men inte avfrostat frysen ännu. Den enda "nackdelen" är fläkten som går igång 30 sek varje gång man stänger kyldörren, men då har jag ett dåligt kök sett ur ljudsynpunkt och fläkten hjälper förmodligen så detta behöver inte vara en nackdel för andra. Rekommenderas.