Prisjakt

JamJam

Medlem sen 2007-11-12
35
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Lars Bengtssons
Utmärkt
(405)
Usel
en månad sedan
Svarar inte på frågor via e-post.
Intersport
OK
(182)
OK
3 månader sedan
Snabb leverans när jag beställde online. Dåligt i dagsläget att det inte är fria leveranser och fria returer vid hemleverans.
Shavingroom.se
Usel
(2)
Usel
2 år sedan
Man får inget spår ID så man kan följa paketet samt inget svar när man mailar!
Apotea
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*
Tidigare har Apotea haft supersnabba leveranser men på sistone har det tagit 5 dagar. Senast beställde jag på söndag kväll hade fortfarande inte fått det på fredagen trots att allt fanns i lager. Annars är det bra priser och fri frakt är mycket trevligt, men mer än 5 dagar ska det inte behöva ta.
*Redigerades 4 år sedan
Dormy
Usel
(7)
Dålig
4 år sedan*
Mitt betyg är satt efter deras webbshop. Fri frakt och fria returer är det minsta man kan begära i dessa tider när webbhandeln har exploderat. Och betala med faktura ska vara gratis och inte kosta 29 kr. Att man ska handla för minst 1000 kr för att få fri frakt är inte ok.
*Redigerades 4 år sedan
Footway
OK
(310)
Utmärkt
5 år sedan*
Funkade väldigt bra. Snabb leverans och smidigt att returnera samt snabba med återbetalningen.
*Redigerades 5 år sedan
gents
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*
Funkade bra, snabb leverans. Det skulle vara trevligt med fri frakt, frakten blir en ganska stor del om bara beställer ett paket rakblad tex.
*Redigerades 5 år sedan
Made4men.se
Utmärkt
(42)
Usel
5 år sedan*
Riktigt dåligt. Beställde på söndagen. leverans skulle enligt hemsida ta 1-3 dagar. På torsdagen frågade jag dem om de hade skickat ordern. Får svar att det hade dem men att var vanligt att posten glömt skicka ut avi eller kod. Har aldrig hänt mig när jag har handlat tidigare och att jag får gå ner till mitt lokala postkontor och höra, vad de nu kan göra, ska det gå igenom varje paket med mitt namn?! Nej handla någon annanstans.
*Redigerades 5 år sedan
Apple TV (3rd Generation)
Full Star 1
4
(231)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Funkar jättebra. Har ingen intern lagring och stöder inte vanliga format men jag streamar via Itunes från datorn eller Airplay från iphonen och det funkar klockrent.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1