Thornton

Medlem sen 2007-11-09
13
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Philips Avance Collection HR3653
Full Star 1
3.8
(16)
1 443 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Hyfsat bra maskin, men bägaren är gjord av tritan - ett hormonstörande plast, som skapats för att ersätta BPA-plaster, men visat sig vara värre (Philips har valt att ändå fortsätta med materialet). Undvik absolut om du har eller ska skaffa barn. Utöver det, väldigt högljudd och man måste ofta skrapa ner t.ex. bär mot bladen för att de ska mixas. Kommer ersättas med en maskin med glasbehållare omgående.

Teknikdelar
Bra
(500+)
Dålig
3 år sedan

1-3 dagars leveranstid, möjligen lite längre vid Black Friday. Beställde 30/11 fick varorna 19/12, nästan tre veckor för varor som skickas inom samma stad. Ingen information gavs under tiden, exempelvis "ursäkta dröjsmålet", "vi har inte glömt bort dig". Nej, det enda som dök upp var fakturor från Klarna. Förhoppningsvis har jag inga problem med produkterna, så jag slipper ha någon fortsatt koppling det här mögföretaget. Kommer aldrig använda igen och kommer alltid avråda ifrån.

Shopping4net
Utmärkt
(500+)
Dålig
4 år sedan

"Fri frakt"? Istället tar man en administrativ avgift på 19:- vid köp under 150:-. Ännu ett nätbaserat skurkföretag med falska löften.

Thorn
0
Usel
Redigerades 6 år sedan

Luddigt, rörigt, omständligt, DYRT! 3500:- för en lur? Absolut! Men sen tillkommer installation och frakt på minst 400:-. Du kan ju alltid ta det på avbetalning, bara 119:-/mån - i FEM ÅR MED 21% RÄNTA! Stay away från det här blufföretaget - riktiga ärkeskurkar!

Logitech UltraX Media Keyboard (SV)
Full Star 1
4.3
(29)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

I år har jag haft det här tangentbordet i tio år. Med jämna mellanrum gör jag sökningar för att hitta ett nytt, om i fall att Logidiots skulle få för sig att göra en nyrelease på deras kanske mest älskade produkt. Som sagt, har haft det i tio år och det funkar fortfarande felfritt. Har inte spelat mycket de senaste åren, så vet inte hur väl det funkar med nyare spel, men var utmärkt med mmorpg och fps för 5-10 år sen. Knapparna är underbara och ger perfekt motstånd och respons. Vad mer kan man begära? Om någon känner till ett tangentbord som ens kan börja mäta sig med detta...?

Logitech UltraX Flat Keyboard (SV)
Full Star 1
4.5
(51)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Utan tvekan det bästa tangentbordet jag haft. Har köpt andra modeller, men alltid fallit tillbaka till det jag köpte 2005 på Stygga Pojken. Det är nu så slitet att jag verkligen behöver ett nyt, men de verkar helt omöjliga att få tag på...?

LensOn
OK
(500+)
Usel
Redigerades 7 år sedan

Intressant att majoriteten av toppbetyg kommer från "webbutiken". Framförallt med tanke på företagets högst tveksamma kampanjer via mail och groupon-"erbjudanden". Råder potentiella kunder att enbart utnyttja "ny kund"-erbjudanden och därefter aldrig nånsin återvända till LensScam.

Cooler Master Elite 430 (Svart/Blå/Transparent)
Full Star 1
4.1
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Skapligt chassi. Lite trångt att bygga i och bra kabelhantering saknas. + pris, antal fläktplatser, hyfsad luftgenomströmning med tanke på storleken, enkel design... - trångt, kabelhantering, fläktplatsen i botten täcks delvis om man inte har ett minimalt nätagg., medföljande 120mm-fläkt är högludd och har ett störande, blått sken (vet inte om det går att stänga av, jag har åtminstone inte löst än) = prisvärt och bra för den som inte ska pilla mycket inuti, men gissar på att det finns bättre/billigare alternativ för de som är ute efter enklare gaming el. surf-/skoldator.

Philips Aluminium Collection HR1861
Full Star 1
4.5
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Funkar riktigt bra. Tycker tipset med påse för avfallet är bra för de som ändå slänger sina gamla plastpåsar direkt i soptunnan. Personligen föredrar jag att inte använda plastpåsar till frukt, men om man ändå har hemma och inte har möjlighet att lämna till återvinning så... I övrigt, javisst mycket disk, men det tar typ 10-20 sek. att diska allt för hand om man gör det direkt. Däremot har jag fortfarande ingen aning om vad jag ska göra av avfallet, jävligt slösigt att slänga allt, ffa. med tanke på hur mycket av näringen som faktiskt sitter i kött och skal. Resterna funkar bra i bröd, men bakar inte tillräckligt för att täcka upp allt "avfall". Så mitt enda negativa inslag bortsett från tidigare nämnda avsaknad av "droppstopp" är att det inte medföljer tips på vad "avfallet" kan användas till.