Kategorier
Prisjakt
Prisjakt Experter

Bästa true wireless-hörlurarna

  • Topplista
  • 2 experter
Björn Sige
Björn Sige
9 981 har blivit hjälpta av Björn

True wireless är hörlurar utan någon som helst fysisk förbindelse mellan vänster och höger enhet. De kommer troligtvis (tillsammans med fräcka brusreducerande lurar med olika implementeringar av 3D-ljud) att vara det hetaste på hörlursmarknaden de kommande åren. Supersuccén AirPods fick kategorin att explodera och alla vill ha en del av kakan.

Tillverkare satsar alltså järnet på true wireless-lurar och de bästa i dagsläget är inte bara fullproppade med funktionalitet - däribland allt oftare aktiv brusreducering - utan ljudkvalitén har även gått från att vara en kompromissfaktor till att nu ligga mycket mer i nivå med traditionella in-ears. Vi ser också allt fler starka alternativ i de lägre prisklasserna som en naturlig följd av teknikutvecklingen. Här får du en överblick av de bästa true wireless-lurarna på marknaden just nu. Listan uppdateras regelbundet.

Christian Mortensen
Christian Mortensen
3 207 har blivit hjälpta av Christian

När polarna tagit fram deras "trådlösa" hörlurar har jag alltid varit den som sagt att det där är verkligen inte trådlöst! Det finns ju sladdar som hänger! Därför är det sjukt spännande att det äntligen finns ett så stort utbud av True Wireless-tekniken på marknaden. Men det blir mer likt den vanliga hörlursmarknaden - det finns helt enkelt en hel djungel att välja bland, och det kan vara svårt att veta vilka hörlurar som ger mest för pengarna.

Jag som gillar att röra mig runt i rummet, tränar och ofta är ute på stan, tycker att det är alldeles för krångligt med sladdar hängandes och här har vi då lösningen på det. För mig är smidighet, ljudkvalitet och passform de absolut viktigaste faktorerna. De alternativ jag presenterar här är de som enligt mig erbjuder mest funktioner för en så smidig upplevelse som möjligt. Det här kommer bli intressant!