Kategorier
Prisjakt
Prisjakt Experter

Bästa schampot

  • Topplista
  • 2 experter
Therese Parner
Therese Parner
6 583 har blivit hjälpta av Therese

Jag har under åren testat massa olika sorters schampon. Allt från de du kan köpa i mataffären till de lite dyrare hos frisören. Det jag märkt är att det faktiskt lönat sig att lägga lite mer på ett bra schampo. Mitt hår har blivit mycket finare och mår så pass mycket bättre efter att jag började använda så kallade frisör-schampon för några år sedan. Men ibland tar ju schampot slut, och då har jag en favorit som du kan köpa i de flesta matbutiker.

Jag duschar nästan varje dag då jag är en hästtjej och tillbringar varje dag i stallet, så mitt schampo behöver tillföra håret fukt för att det inte ska bli torrt. Jag anser att man helst ska följa upp med balsam i samma serie för att få allra bäst resultat! Här listar jag mina favoritschampon, de två första är lite mer specialinriktade och resterande är vanliga schampon. Hoppas du ska hitta en egen favorit bland dessa!

Johanna Kvarnström
Johanna Kvarnström
7 791 har blivit hjälpta av Johanna

När det kommer till schampon så finns det några som jag alltid har hemma. Du kanske tänker att det räcker med ett schampo? Nej, nej, nej, inte för mig! Det är olika produkter som krävs beroende på hur kvalitén på mitt hår är, samt vad jag är ute efter för resultat. Ibland behöver jag ett extra vårdande schampo för skadat hår och ibland vill jag få till en kallare ton.

Jag vill med denna topplista servera er mina absoluta favoritschampon som jag måste ha tillgång till för att kunna ge mitt hår de bästa förutsättningarna för att det ska se friskt och fint ut. Varsågoda!