Kategorier
Prisjakt
Prisjakt Experter

Bästa robotdammsugaren

  • Topplista
  • 2 experter
Victor Svaleklint
Victor Svaleklint
1 285 har blivit hjälpta av Victor

Den bästa robotdammsugaren är inte nödvändigtvis den starkaste. För vardagligt bruk behöver den rensa upp dammråttor, smulor och allmänt småskräp. Således är det viktigt att välja en dammsugare som dammsuger noggrant - en smart dammsugare med andra ord. De riktigt billiga varianterna åker runt på måfå och suger där den råkar glida förbi, de bra dammsugarna skapar en karta över ditt hem och suger noggrant och metodiskt i såväl hörn som ytor. De sistnämnda är de som jag tipsar om i listan.

Funderar du på att köpa en robotdammsugare ska du tänka på att den inte riktigt kan ersätta en vanlig dammsugare, utan gör att du slipper det tunga arbetet. Komplettera med fördel med en handhållen dammsugare för de trånga ytorna och städningen blir inte lika arbetsam längre. Här är en lista på de robotdammsugare som jag tycker är bäst på marknaden just nu.

Richard Hagerwald
Richard Hagerwald
9 121 har blivit hjälpta av Richard

En robotdammsugare är allra bäst om den dammsuger rent, eller? Nja, i min värld handlar det minst lika mycket om vilka andra system den kan prata med, hur ofta den fastnar samt hur säker tillverkaren har gjort den rent nätverksmässigt. Jag började min karriär som robotdammsugeägare med en av de enklare modellerna. Men mycket vill ha mer, och allteftersom konstaterar jag att jag vill ha mer möjlighet till automatisering, och då växer naturligtvis behovet av en nyare och bättre modell. Idag har vår första Cleanmate fått lämna plats för en Neato Botvac Connected, eller ja, två stycken faktiskt!

Den här listan kommer att ta ovanstående i beaktande, och naturligtvis också vad man faktiskt får för pengarna - priset är ju alltid viktigt.