Kategorier
Prisjakt
Prisjakt Experter

Bästa läppstiftet

  • Topplista
  • 31 mar 2021
  • 1 expert
Therese Parner
Therese Parner
6 788 har blivit hjälpta av Therese
Listan publicerades 31 mar 2021

Mitt hjärta bultar lite extra hårt för läppstift! Det går inte att ha för många läppstift enligt mig. Jag har alltid flera på gång samtidigt, jag går nämligen sällan hemifrån utan minst en färg med mig. Det finns en uppsjö av olika nyanser och färger. Dessutom kan man välja bland olika finish så som matt och satin.

Jag själv föredrar allt som oftast ett krämigt läppstift som har en satinfinish, eller ett med lite skimmer i. Mina läppar är nämligen lite torra och dessutom inte så stora, så ett skimmer ger en illusion av lite mera put.

1. Make Up Store Lipstick

fr. 47 kr

Jämför priser
Fina färger, krämigt, håller bra

Jag älskar Make Up Stores krämiga läppstift! Den sorten jag framförallt föredrar är den sorten som heter Cream. Dock tycker jag att alla är bra, men just denna sort är enligt mig den bästa.

Jag har under åren gått igenom många färger i deras stora utbud. Jag älskar att kunna välja nyans efter dagsform! Det finns allt från riktigt neutrala "my lips but better"-färger till knalliga korallfärger.

Själva läppstiftet känns krämigt mot läpparna utan att kännas klibbigt. Jag tycker att färgerna sitter riktigt bra, de lite mer färgstarka tycker jag syns lite längre. När färgen släpper tycker jag att det släpper ganska jämt och det blir inga direkta kanter kvar.

Själva förpackningen är riktigt snygg och mönstret på läppstiftet är riktigt nice.

För dig som vill ha ett riktigt härligt, krämigt läppstift som sitter bra!

2. Milani Color Statement Lipstick

fr. 67 kr

Jämför priser
Bra pris, bra hållbarhet, snyggt

Här har vi ytterligare ett riktigt bra läppstift! Egentligen skulle jag vilja sätta den på en delad förstaplats. För i ärlighetens namn så är min åsikt att de är lika bra.

Läppstiften från Milani finns även de i flera olika finish och här tycker jag mest om det som är krämigt. Det som har matt finish är också superbra, men mina torra läppar föredrar när jag använder mer krämiga läppstift.

Milanis läppstift är krämiga och härliga på läpparna, med en superfin neutral lyster. Färgutbudet är riktigt bra och jag skulle lätt kunna tänka mig ett i varje nyans som finns! Förpackningen är supersnygg och ser lyxig ut.

Jag upplever att färgerna sitter bra och precis som i föregående produkt så sitter de färgstarka lite bättre.

För dig som vill ha ett riktigt bra, snyggt läppstift som håller bra.

3. Maria Åkerberg Lip Care Color

fr. 99 kr

Jämför priser
Hållbarheten, snygga röda nyanser

Om man vill ha ett riktigt bra läppstift och föredrar ekologiska alternativ så tycker jag att vi har en vinnare i läppstiften från Maria Åkerberg.

I utbudet finns allt från riktigt neutrala färger till riktigt färgstarka. De flesta färgerna har en krämig, satinaktig finish, några enstaka nyanser har lite skimmer i sig och det finns även någon nyans som är mer matt. Förpackningarna är stilrena och snygga.

Om man är ute efter en riktigt snygg röd så tycker jag att man ska spana in färgerna Classic Red och Rock 'n Red. Förutom dessa två så finns det också en hel del andra fina nyanser att välja på. Färgerna sitter jättefint på läpparna och håller länge.

För dig som föredrar ekologiska produkter, eller bara vill ha ett riktigt bra läppstift!

4. Wet N Wild Silk Finish Lipstick

fr. 20 kr

Jämför priser
Bra produkt till bra pris
Lite plastig hylsa, litet utbud

Här har vi ett riktigt fint budgetalternativ.

De färger jag har är krämiga och lite lätt skimriga i nyanserna. Färgen sitter kvar rätt så bra på läpparna och lämnar inga skarpa kanter att tala om.

Färgutbudet kunde gärna fått vara lite större. De klassiska röda och bubbelgumsrosa nyanserna finns men sen är det inte så mycket mer.

Hylsan är inte så jätterolig, utan lite plastig. Så det är kanske inte läppstiftet jag låter stå framme för att jag tycker det är fint. Men då det endast kostar runt femtiolappen tycker jag att det är förlåtet. För produkten i sig är så pass bra att det väger upp.

Om du gillar lite skimriga läppar, utan att det för den delen blir metalliskt så tycker jag att du ska spana in detta läppstift. Min favorit till sommaren är den koralliga - superfin!