Prisjakt
Annons
Amazon.se
  • Shoppa erbjudanden
  • Medlemsförmåner
  • Upptäck Amazons låga priser
2.9OK
154 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
R
Ryzen
1 omdöme
Utmärkt6 dagar sedan

Något jobbig sida att navigera men för det mesta så är det bra priser, snabba leveranser och att de har ofta produkter som är svåra att hitta på andra ställen.

T
TheGoodGuy
110 omdömen
DåligRedigerades 18 dagar sedan

Amazon = en svårnavigerad djungel av mestadels kinaskräp. Ganska värdelöst, jag har ändå handlat ca 10ggr vilket förvånar mig (varför gör jag det) Den största fördelen är deras kundtjänst som är snabb och löser problemen på ett någorlunda bra sätt. Men var varför handla på ett ställe där vartannat köp resulterar i att jag måste kontakta kundtjänsten för att det blivit fel hos deras underleverantörer eller för att den värdelösa varan gått sönder eller är för jäkla dålig? Handla någon annan stans istället! Det är ett under att denna värdelösa Internetaffär är den största som finns, den är ju faktiskt helt kass! Fördelarna: + Stort sortiment + Bra kundtjänst + Ibland bra priser + Det kan finnas unika varor som eljest är bökiga då de kanske bara finns utomlands och då kan Amazon.se vara ett bättre alternativ Nackdelarna: - Svårt att söka den vara jag vill ha, jag får alltid upp mängder irrelevanta objekt. Hur svårt skall det vara att ha vettiga sökfunktioner för att begränsa sökningen? - Mycket stor mängd totalt värdelösa varor. Rent Kinaskräp (sånt man inte ens tar emot gratis. Sånt som inte ens borde få tillverkas p.g.a. resursslöseri) - Flera gånger har jag åkt på att att betala moms för varorna p.g.a. att Amazons underleverantör befinner sig utanför EU (och de är fel och framstår inte vid köpet). Jag har dock alltid fått dessa pengar från Amazon efter att jag kontaktat kundtjänst. - Gratis frakt är sällan gratis. Utan vid köp måste jag välja leverans till dörren eftersom leverans till ombud inte längre går (av någon obegriplig anledning) och då läggs fraktkostnaden på. Extremfallet var en vara för ca 1500kr där de vile ha ca 1500kr i frakt för, istället för den "gratis frakt" de skyltade med när jag la varan i kundvagnen. - Det är väldigt svårt att veta vad som gäller angående köpvillkor t.ex. retur eftersom det finns oändligt med underleverantörer som har egna regler. - Priserna är ofta rätt dåliga. Finns i regel bättre pris på annat håll när det gäller märkesvaror. Jag väljer i regel kvalitetsprodukter, men ibland kan en billig produkt vara ok är det en billig skräpprodukter är det bättre att köpa på ex. IKEA, Jula, Biltema så vet man vad man får: billigt men ok (de har ett rykte att tänka på) istället för Amazon som ofta säljer billigt, men rent skräp. UPPDATERAD 2024-03-29 Jag har handlat ca 20-25 gånger hos Amazon. Återkommande problem med dåligt paketerade produkter som tagit skada under leveransen. Väldigt hög felfrekvens när jag handlar hos Amazon jämfört med andra onlineaffärer. Men deras kundtjänst löser i regel problemen på ett bra sätt. Lite oklart hur Amazon kan vara så framgångsrikt när de får sända ersättningsprodukter för att dyra varor inte skyddats under transporten. Skyddspapp/bubbelplast borde vara billigare än att sända nya varor för 1500kr tre gånger p.g.a. att två leveranser förstört produkten under transporten.

v
v0dka
5 omdömen
Usel23 dagar sedan

Fejk rabatterar produkter

l
logos
65 omdömen
Usel23 dagar sedan

Amazon bryter mot distansavtalslagen genom att inte lämna ut fullständig kontaktinformation (namn, organisationsnummer, telefonnummer, adress, epostadress) på sin webbplats. Handla hos en seriös aktör i stället.

h
hasseb64
71 omdömen
Dåligen månad sedan

har undvikit Amazon med framgång senaste 10 åren, men frångick princip genom att beställa två olika verktygs-satser. Den ena kom fram i okey, skick, kunde hämtas på Postnord, precis som jag ville ha det. Den andra skulle levereras från Fed-Ex, första försöket. kl 11.00 en vardag då jag givetvis inte var hemma. Andra försöket kl 17.00 när jag var 5min från hemmet. Ville inte ha detta leveranssätt och kunde inte ändra. Slutar med att jag måste lägga 4mil i bil och åka till Fex-ex hämt-bas. Lång historia men ångrar mig så klart djup. Inga mer chanser. Skryt om gigantiska logistiklager är bara myt. Artiklar skickas hur som helst utan min önskan. Aldrig mer!

R
Regna
4 omdömen
Uselen månad sedan

Tyvärr har jag handlat här flera gånger för att vissa produkter inte gick att få tag på annars. Ville verkligen undvika dem, men ett par gånger så fick jag den faktiska produkt som vi hade beställt. Nu på sistone så beställde vi badrumsdetaljer, parasoll och växtlampor för förodling inför vår och sommar. Parasollet som kom hade fel dimensioner, och växtlamporna var en helt annan sort än den på bilderna. Badrumshyllorna gick sönder vid montering enligt anvisningar (och hade andra dimensioner), och de rostfria kromade handdukstorkarna och ställen var redan skavda och repade från början. Det trista med att handla här är att man slår ut många lokala företag och att det är ett lotteri om vilken produkt som kommer. Det enda positiva är att vissa produkter är i stort sett omöjliga att få tag på via svenska kedjor och företag.

n
nörden
2 omdömen
UselRedigerades en månad sedan

Skickar fel varor och massa tjafs istället för att göra om och göra rätt. Vid ett annat tilfälle skicakde dom begagnad inkomplett supersliten vara . Var ett jävla tjafs innan köpet annulerades. Oseriöst! Undvik!

M
Mille2000
128 omdömen
UselRedigerades en månad sedan

Ett skämt till bolag. Det säljs så otroligt mycket skräp så det är inte klokt. Reklamerat 99/100 saker jag köpt. Leveranser som inte blir av. Produkter som inte stämmer överens med beskrivningar... Listan kan göras lång. Aldrig mer Amazon. Aldrig

F
Fredrik
1 omdöme
Uselen månad sedan

Oexisterande kundservice, vilket gör det omöjligt att lösa ett glasklart garantiärende. Tusentals kronor i sjön. Första och sista köpet någonsin via Amazon.

M
Matti
1 omdöme
Uselen månad sedan

Obefintlig kundservice. Ingen som helst produktsupport av de varor de saluför. Dåligt emballage. Produkt levererades trasig i papp-påse istället för i kartong med stötdämpande inneremballage som normala webbutiker använder. Personalen på Amazon arbetar enligt uppgift med usla arbetsvillkor dessutom. Näe. Nästa gång betalar jag gladeligen ett par tior extra och handlar av ett seriöst företag. Priset är inte det viktigaste.

Om butiken

Amazon.se

Amazon.se är en marknadsplats med säte i Luxemburg. Tänk på att erbjudande som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.amazon.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Amazon EU SARL

Organisationsnr: B-101818

Information hos allabolag.se