Prisjakt
Annons
Gasoltuben.se
  • Snabba & trygga leveranser
  • Fri frakt över 500 kr
  • 30 dagar öppet köp
3.4Bra
3 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 6 månader sedan

Köpte en gasolkamin och är mycket nöjd! Bra pris, snabb leverans men framförallt bra service. Mailade kundtjänst med en fråga om produkten och fick svar nästan direkt. Toppklass och bra produkt helt enkelt :)

Gästanvändare
Utmärkt7 månader sedan

Bra priser, snabb kundservice. Kan inte förstå vissa tidigare omdömen. Har handlat där tre gånger nu, en Napoleon grill, ett set med tillbehör och pc10, oslagbart pris även jämfört med jättar som Bauhaus. Senast en Muurikka, gicknoxå smidigt, och var billigare än andra stora butiker. Hade lite trassel med grillen, fel från fabrik. Vilket de löste exemplariskt. Deras gasolkiosker, är oxå kanon, trevligt folk, snabb hjälp.

l
larspen
2 omdömen
Usel10 månader sedan

Levererade en trasig grill. Det tog dem 1,5månader att lösa problemet. Det är svårt att få kontakt med kundtjänst som svarar på vartannat/var tredje mail ungefär. De ville heller inte lämna någon kompensation för att halva grillsäsongen gått innan de levererat en komplett grill.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Oseriöst företag går inte att nå via telefon samt svarar ej på mejl. Det går alltså inte att reklamera en trasig vara inom garantitiden!

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Bra pris och snabb service. Dock plingade de inte ens på, så när vi gick ut stod där två gasflaskor, men det är ändå ok tycker jag. 🙂

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Snabba leveranser! Suverän service. Väldigt trevlig och professionell behandling av kunderna. Är supernöjd helt enkelt. Kvalitet = Träffa men helst överträffa kundens förväntningar Det är Gasoltuben bra på

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Inget att klaga på. Utmärkt support. Gör allt för att upprätta högsta kundservice.

Gästanvändare
Bra4 år sedan

Snabb leverans: varorna skickades samma dag som jag beställde. Klart lägsta priset på produkten jag köpte.

Gästanvändare
Usel6 år sedan

Jag beställde en gasoltub PC10 från deras hemsida och leveransen gick snabbt och smidigt.Dock visade det sig att den var för stor för min grill så jag ville returnera den och försökte få kontakt med dem via mail men fick inget svar. Väntade någon vecka och försökte igen, fortfarande inget svar. När det kom betalningspåminnelser och brev från inkasso ringde jag dem ett antal gånger och pratade in på telefonsvararen men fortfarande inget kontakt. Då jag redan skickat tillbaka varan enligt deras regler på hemsidan trodde jag allt var utrett och klart men icke, fler brev från inkasso. När jag kontaktade inkasso och förklarade läget fick jag efter ett par veckor svar från inkassofirman att Gasoltuben.se hade avslutat ärendet mot dem, men fortfarande ingen kontakt från Gasoltuben.se med mig. Min upplevelse av Gasoltuben.se är att det är en totalt oseriös firma, men med snabb leverans.

l
lillemanllm
2 omdömen
DåligRedigerades 6 år sedan

Jag beställde en produkt men en dyrare produkt skickades felaktigt från deras lager. Vi kom överens om att skicka tillbaka den och att en korrekt produkt skulle levereras direkt hem till mig med expressfart. Det tog längre tid än överenskommet och jag fick själv åka och hämta produkten på ett utlämningsställe. Jag fick ingen kompensation. Detta har påtalats utan respons.

Om butiken

Gasoltuben.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.gasoltuben.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: i Invest AB

Organisationsnr: 556843-8757

Information hos allabolag.se