Prisjakt
  • Onlinecykel

  • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Onlinecykel?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Usel3 år sedan

Köpte en Scott cykel till sonen, som redan vid leverans hade trasigt vevlager. Onlinecykel hänvisade mig till Scott Sverige som undrade varför jag ringer när Onlinecykel skall kontakta dem. Efter många mail så väljer Onlinecykel att häva köpet och skicka en retursedel, som aldrig kom. Nu har jag lämnat in cykel på rep och kommer debitera Onlinecykel.

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Värdelös kundtjänst, uruselt bemötande

k
kau
19 omdömen
Bra3 år sedan

Köpte en Scott scale 970 2021 modell. Tog en vecka utan att det hände nått sen mailade jag och 2minuter efter mailet var frakten bokad. Konstigt sammanträffande. Stod på hemsidan att pedaler inte ingick, men fick ändå pedaler och då hade jag redan hunnit beställa det från en annan sida. Men har inget att klaga på angående cykeln förutom att jag fick mixtra lite med ändlägena på växelhuset så inte kedjan skulle fortsätta hoppa.. Har inte behövt använda deras kundtjänst än och tur är väl det efter att ha läst kommentarerna här.

Gästanvändare
Usel3 år sedan

En cykellampa jag köpte av dem slutade att fungera. Så jag hör av mig till dem. De ber mig då gå till en random butik där jag bor med varan, istället för att själva ta hand om problemet. De själva får provision på att sälja produkten, men lämnar över problemen till andra fysiska butiker. Riktiga klåpartakter.

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Katastrof kundbemötade! Flera delar var trasiga som de bara ska diskutera med DHL med innan de kan ersätta. Kommer aldrig rekommendera dessa.

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Dyrare än att handla i butik och du får montera själv. Tar högst rekommenderade pris (för butik)!) Felaktig uppgift om färg, jag fick en aprikos cykel när jag beställt en röd, otrevlig kundtjänst inte lösningsinriktad överhuvudtaget. Rekommenderas ej!

Gästanvändare
Dålig3 år sedan

Beställde och fick hem min cykel i somras. Är nöjd med den, men det var lite skrapmärken på den och de lovade att skicka nya delar. Påminde efter en månad men de hänvisade att de tog tid pgr Corona. Påminde igen efter tre månader. Dom bad om ursäkt och skulle titta på det. Nu har det gått tre månader till, sååå mitt ärende är nog släppt.. kommer inte rekommendera detta förtag tyvärr.

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Oseriöst företag, skulle inte rekommendera någon att handla här. Köpte Bontragen cyckellysen. Varan visade sig vara trasiga, glapp i ladningskontakten. Försökte reklamera, fick ingen hjälp blev hänvisad till tillverkaren

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 3 år sedan

+ Blixtsnabb leverans för att vara beställd online, bra pris och som förväntat så kom den i kartong. Inga problem med montering då jag gjort det många gånger tidigare. Bra köp så tummen upp för min nya Scott Aspect 970.

Gästanvändare
OK4 år sedan

Obs! Cykeln kommer ej monterad! Kan påverka garantin. Ville ändra min order innan den gick iväg. Dem svarade inte förrens på mail på eftermiddagen och då skrev den att det var försent. Sedan kunde dem ändå stoppa beställningen men hann ändå få panik över att den inte svarade. Dessutom inget trevligt svar direkt. Är hyfsat nöjd men hade väl kunnat lägga 500kr extra och få montering och kunnat rulla ut cykeln dorekt från affär.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

Klarna
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Onlinecykel i Sverige AB

Organisationsnr: 556947-6152