Prisjakt
  • Brett sortiment
  • Lägsta prisgaranti
  • Snabb frakt

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om SnowInn?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Uselett år sedan

Beställde ett par skidor och fick bekräftelse på ordern. Efter två dagar hade jag inte fått någon kommunikation och hörde av mig till kundtjänst som sa att varan inte fanns och att jag fick välja en alternativ produkt. Alternativet var en dam-skida i helt annat segment och C-märke. Värdelös service.

K
Klossen
5 omdömen
Usel2 år sedan

Uppdaterat priset för samma skidglasögon 9(!) gånger på en dag, från 1361kr, upp till 2119kr och ”ner” till 1582kr, allt angivet som sänkningar á några kronor åt gången. Kanske skulle #Prisjakt skärpa till vad som gäller vid prissänkningar? En marginell ändring pga valutakurser(?) á 2 promille är inte värd 9 mail på en dag.

M
MrStrumpan
8 omdömen
Bra2 år sedan

BRA PRIS PÅ PRODUKT! Leveranstid: ca 3.5 vecka (Beställde: 11 Februari, Kom: 3 Mars) Dock stod det att det var lång lev tid. Så hade inte förväntat mig så snabb leverans.

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Jag beställde ett par pjäxor som var tusen kronor billigare än bästa pris i Sverige. Det tog ett tag (en dryg vecka om jag inte minns fel) men jag fick det jag beställde, inga konstigheter. Har man inte bråttom kan jag rekommendera dem.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Väldigt dyr returavgift. Kommer aldrig beställa därifrån igen.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Usel leveranstid. väntat 11 dagar. Ingen uppdatering på spårningen på 4 dagar.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

En butik man inte kan lite på. Dom listar varor som lagervara men leveranstid på 2-3 dagar. Efter att väntat i en vecka så får jag en leveranstid ytterligare två veckor bort men förklaringen att det är fel i deras lager. Dock så fortsätter dom att lista produkten på hemsidan som lager vara och att om man beställer idag så laveras det inom 2-3 dagar. Tur man använde Klara och lätt kan avbokat. En butik som inte rekommenderas.

Gästanvändare
Bra3 år sedan

Köpte Burton bib byxor från snowinn.com mars 2020. Leveransen var lite längre än förväntat (7+ dagar) men priset var billigast på nätet så kunde inte klaga. Testade byxor men storlek (XS) var lite för tajt för mig. Var tvungen att skicka tillbaka, betalade 100+kr för frakt och det tog 3 veckor innan jag fick mejl av de att min retur bearbetas. Läste om negative recensioner på trustpilot och blev super nervös.. var tveksam om jag skulle få tillbaka pengarna.. men bam! idag kollade jag på mitt kort transaktioner och jag har fått tillbaka hela summan.. väldigt skönt.

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Detta skrev jag på trustpilot och därmed på engelska, undvik om möjligt! Jag köpte här då detta var det enda ställe jag kunde hitta en YES snowboard: Due to long delivery time my package didn´t make it in time for my trip to the mountains. The express delivery took place during my trip hence I choose to have DHL return the order after contacting snowinn on webpage. It took about 3 weeks after the return had arrived to snowinn to have the refund and then they had deducted 2000sek (200EUR) + the initial freight cost for the return. Snowinn proclaims this is the amount DHL have charged them for the return even if the initial express freight were only 670sek (67EUR). They never mentioned this extra return cost and the amount is unprecedentedly high, it´s more than twice as much as the initial freight. For an order of 580EUR in total they deducted 260EUR! I can definitely not recommend this site to anyone and will now contact the swedish consumer agency (legal assistance) to sort out if Snowinn is even allowed to deduct this return cost without mentioning it beforehand. Ordernumber: 21513546

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Efter att ha läst väldigt blandade omdömen så valda jag ändå att beställa ett par skidor. De kom fram i tid (7 arbetsdagar) och jag fick det jag betalade för. Överlag, väldigt nöjd, rekommenderar!

Om butiken

SnowInn

Butiken finns i Spanien. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

PayPal
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • Avbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.snowinn.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: TRADEINN RETAIL SERVICES S.L.

Organisationsnr: 502064-7201

Information hos allabolag.se