Prisjakt
Miinto.se
  • Brett sortiment
  • God service
  • Snabba leveranser
3.4Bra
3 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
T
Tonka
36 omdömen
UtmärktRedigerades 7 månader sedan

smidigt och snabbt leverans

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 10 månader sedan

Beställde en väska, kom efter 2 dagar.Blev mycket nöjd.

Gästanvändare
UselRedigerades ett år sedan

Bedragare! Har gått flera månader, sen jag skickade tillbaka mina sko utan att få mina pengar tillbaka.

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Jag har haft en såå bra upplevelse med Miinto. Har köpt många gånger från de och allt var bra och några produkter har haft snabbt leverans. De flesta jag köpte kom från Italien med DHL. Har nyligen köpt en Axel Arigato jacka pga jag hade en rabatt hos de (den jackan har jag aldrig sätt på rea på axelarigato.se) och jackan kom jättesnabbt direkt från Axels lager i Sverige precis som jag skulle ha handlat direkt från deras officiell hemsida. Har köpt produkter från Alexander McQueen, Prada, Gucci osv. och allt var bra. De var äkta och kom ganska snabbt i fina paket. :) Det enda jag inte tycker om med Miinto är att de har inte beskrivningar på alla produkter och ibland undrar man vilken storlek eller vilket material har produkterna osv.

Gästanvändare
Uselett år sedan

Läs recensionerna före beställning på Miinto. Denna site är inte kundorienterad. Okunnig kundtjänst. Långa leveranstider. Återbetalning pga retur sker om du tjatar. Varför använder butikerna denna tjänst när så många kunder är besvikna?

Gästanvändare
Uselett år sedan

Rekommenderar verkligen inte att någon handlar på denna sida. Tro mig det är inte värt det bara för att priserna är några kronor lägre. Är riktiga bedragare.

n
nattugglan
63 omdömen
Usel2 år sedan

Skulle kalla företagets ägare/anställde för kriminella. Bedrar sina partners o kunder. Usel attityd och de vill inte göra rätt för sig. De skapar konflikter och förstår inte alls värdet av att hålla god relation. Förvånad att företaget fortfarande finns kvar.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

KÖP ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG NÅGONTING FRÅN MIINTO! De anklagar dig för att ha smutsat ner kläder, när företaget inte vill ta emot din retur! När jag returnerade en dyr jacka på grund av fel storlek, så skickade Miinto mig en jacka i SAMMA storlek igen – och den jackan hade en fläck! Jag har försökt med massor av telefonsamtal och mejl under en månads tid för att få tillbaka mina pengar och kundtjänsten kanske låter trevlig ibland, men de löser ingenting utan låter bara ärendet dra ut på tiden så att man ska tröttna och ge upp. Sedan avslutar de med att skicka ett mejl att deras Dispute Center har stängt ärendet för att jackan ska ha haft en fläck, men jag har inte gjort denna, jag provade jackan och skickade tillbaka den efter 3 timmar, eftersom den var i fel storlek. När man läser andra recensioner/omdömen på nätet ser man att många, många andra kunder råkat ut för samma sak! Eftersom jag har beställt från den svenska Miinto-sidan och alltså det svenska Miinto-bolaget, så är ansvaret deras enligt svensk konsumentköplag, de kan inte gömma sig bakom att de bara ”förmedlat” en affär, ansvaret är deras. Punkt. Nu vill jag bara göra polisanmälan och anmälan till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden)! Min absolut SÄMSTA köpupplevelse på nätet någonsin! :(

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Skojare, kommer aldrig mer köpa därifrån. Värdelös service, kan inte returnera varor.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Sämsta skiten någonsin. Priserna stämmer inte överens och det är inte ens samma plagg när man går in på sidan.

Om butiken

Miinto.se

Miinto.se är en marknadsplats med säte i Sverige. Tänk på att erbjudande som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.miinto.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Miinto AB

Organisationsnr: 556825-8403

Information hos allabolag.se