Prisjakt
Annons

Samsung Gear S3 Frontier

Samsung Gear S3 Frontier

Operativsystem: Tizen OS, Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Kompass, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
PrishistorikNu 79 kr
Jämför
Samsung

Samsung Gear S3 Frontier

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.4
(109)

Produktinformation

Samsung Gear S3 Frontier är en smart klocka som släpptes under 2016. Fungerar endast med Android-telefoner och är vädertålig med IP68-klassning. Är något större än föregångaren Gear S2, använder klockarmband i storleken 22 millimeter och har inbyggd GPS. Samsung Gear S3 Frontier är några gram tyngre än syskonet Classic, har en tuffare design och armband i ett gummimaterial (Classic har ett i läder). Interna komponenter är identiska i båda modellerna.

Det billigaste priset för Samsung Gear S3 Frontier just nu är 79 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Smarta klockor med ett genomsnittligt betyg på 4.1 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 3 butiker.

Varumärke
Operativsystem
Funktioner
Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Kompass, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer
Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Ja
Bluetooth
Ja
Inbyggd satellitnavigering
Ja
Lanseringsår
2016
Annons
Annons