Prisjakt
Annons

Pro Evolution Soccer 2008 (PS3)

Pro Evolution Soccer 2008 (PS3)

Genre: Sport, Simulator, Lanseringsår: 2007, Rek. åldersgräns: 3 år
Jämför

Pro Evolution Soccer 2008 (PS3)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.8
(8)
  • Visa 2 stBegagnade produkter
    Begagnad
    fr. 19 kr
Vi har hittat produkten i totalt 2 butiker, varav 2 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Grafik (6/10): Animationerna ser riktigt bra ut och spelarna är ofta lika sina avbilder, men så gott som allt annat är dåligt eller till och med uselt. Mellansekvenserna har dessutom dålig bilduppdatering.
Spelkänsla (8/10): Jag kan gnälla mig blå över allt som saknas, men jag är fortfarande fascinerad över hur extremt välgjort allt är i matcherna. Och jag är innerst inne tacksam för minsta lilla nyhet i master league. Minus för den dåliga bilduppdateringen.
Varaktighet (8/10): Jag kommer spela det till nästa version släpps, men egentligen innehåller det alltför få spellägen och alternativ online.
Slutsats (8/10): Det går inte att dela ut en nia i år. Nog för att det är långt bättre än den versionen som Xbox 360-ägarna fick nöja sig med i fjol, men det krävs mer än de vanliga förfiningarna i matcherna, en obligatorisk edit-funktion och lite småsaker i master league för att det ska bli godkänt. Överlägset bäst på plan i år igen, men allt runt omkring är en ren förolämpning mot alla oss som genom åren köpt PES-spel för tusentals kronor.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från 2 butiker.

Genre
Sport, Simulator
Lanseringsår
2007
Rek. åldersgräns
3 år
Max antal spelare (oavsett spelsätt)
4 spelare
Online multiplayer
Ja
Lokal multiplayer
Ja
Annons
Annons