Apple iPhone 4S 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Iphone 4S är en uppdaterad version av Apples storsäljare Iphone 4. Med en dubbelkärnig A5-processor på 1000 MHz ska prestandan vara betydligt bättre än i föreångaren. Mobilen presenterades 2011-10-04. Modell på 64 GB. Stäng
Iphone 4S är en uppdaterad version av Apples storsäljare Iphone 4. Med en dubbelkärnig A5-processor på 1000 MHz ska prestandan vara betydligt bättre än i föreångaren. Mobilen pres... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPhone 4S. 3 produkter i generationen. 4 föregångare och 7 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Sent omsider uppgraderade jag till Iphone 4s, och då till 64gb varianten, då jag har mycket bilder och musik i den.

  Byggkvaliteten i denna är helt otrolig, det får den gamla Iphone 3Gs att framstå som en lågprislur.

  Som vanligt är skärmen och dess touch känsla oöverträffad, ingen fordröjning överhuvud taget. Både det trådlösa nätverket och mobildata flyter på jättebra, och den snabbare processorn hjälper till att få surfen smidigare.

  Att man är låst till Itunes, det är det väl ingen som missat, sedan om det är bra eller dåligt, är upp till var och en att avgöra.

  Jag ser framemot den dag då SIRI fungerar med Svenska. Har provat med Engelska, och det fungerar över förväntan.

  Dock blev jag otroligt besviken när jag upptäckte att den ej gick att docka i en del dockningsstationer där min gamla 3Gs fungerade. Den passar alltså inte rent fysiskt i dockorna. Jag trodde först att det var fel på min telefon, men Apples support medger motvilligt det faktum att IP¤s ej passar överallt. Hade jag vetat detta, hade jag inte bytt, då det egentligen inte var ngt fel på min gamla lur.

  Så där står jag med tre musikanläggningar i huset, och på jobbet där min nya IP4s inte fungerar, tack för det ja.

  Det är faktiskt så, att en av de största anledningarna till valet av Iphone, är kompatibiliteten med alla tillbehör. Om man börjar bygga bort den, ja då har man inte tänkt till riktigt.
 • Dålig
  5 år sedan
  Tyvärr är batteritiden på den här värdelös, räcker inte ens en vanlig dag vid normal användning...
  Spelen till mobilen är jättebra och det finns ett stort utbud av appar. Tyvärr ser allt annat bokstavligen talat SKIT ut ifall man jämför med Android och speciellt Windows Phone!

  Nu gäller det Apple, ni ligger förmodligen på eran säljtopp just nu, har ni tänkt och behålla era kunder så gäller det att ÖKA TAKTEN. Annars kommer fler och fler hitta bättre alternativ...
 • Perfekt
  5 år sedan
  Efter att ha testat flera mobiler i minst en vecka var (bl.a. Samsung Galaxy S2, Nokia Lumia 800) så blir jag bara mer och mer säker på att det man ska välja är en iPhone. Hur kraftig en annan telefon kommer vara, kommer den fortfarande inte ha Apples system, som man inte kan konkurrera med. Har haft alla iPhones förutom 3GSen, och alltid har dessa varit bäst. Skärmen och systemet framför allt. Möjligheterna som Jailbreakning ger mig är enorma. Batteriet håller som det ska, lika länge som i 4:an. Med allt detta som 4S:en har, kan den inte få ett annat betyg än 10/10.
 • Bra
  5 år sedan
  Jag har tidigare använt Iphone 4 och har nu även skaffat 4S. Jag baserar detta på en jämförelse mellan 4 och 4S.

  Det är inte en tillräckligt bra uppgradering för att vara värt pengarna. Satsa på Iphone 4 om du vill ha en idag eller vänta in nästa generation.

  Du som behöver 4S behöver det för att
  - Du vill ha SIRI
  - Du vill ha bättre antenn/mobiltäckning
  - Du vill ha mer kraftfull processor
  - Du vill bara ha det senaste som Apple har.

  Det märks att Apple börjar glida efter i telefonvärlden igen. från att ha varit absolut ensam på toppen har nu Android kommit ikapp och enligt mig kommit förbi.

  Trots det kan jag inte undvika att tycka att Iphone 4S är en bra telefon. Framförallt en mer kraftfull processor tillåter streaming på ett bättre sätt och multitaskingen fungerar bättre. Det som Apple vinner på är telefonens enkelhet. Det är inte så mycket som kan gå fel och det är svårt att "konfigurera sönder" telefonen eftersom den är så hårt begränsad av Apple från början. Visst, utnyttjar du jailbreaking har du helt andra möjligheter, men det är inget jag tänker jämföra med.

  Så, köp en 4S om du verkligen vill ha just denna, har du en iphone 4 har du inget behov av 4s som normalanvändare.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Hej,

  har haft ett gäng turer med min 4S, första telefonen hade problem med täckning sög batteri samt att jag fick ogiltigt sim hela tiden.
  Reklamerade den och fick då en ny telefon.
  Även detta exemplar hade problem men inte samma, på denna fungerade inte högtalaren på 7 av 10 samtal ut.
  Började nu bli rätt less på apples senaste skapelse och reklamerade även denna lur och fick efter en vecka, mitt tredje exemplar som verkade fungera som det var tänkt....
  Så var fallet i c:a tre veckor, igår upptäckte jag att skärmen fått ett gult fält i nedre högra hörnet.
  Denna gång fick jag nog & traskade tillbaks till butiken en tredje gång för att reklamera köpet, efter en del dividerande med butikschefen gick hon med på att häva köpet och låta mig välja en annan telefon.

  Min slutsats är att detta är en produkt som inte håller måttet och som inte har den kvalitet som Apple alltid har inneburit för mig innan.

  Nu väntar jag på min första Android lur "Galaxy SII" får väl hoppas att den fungerar bättre.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bästa telefon jag haft, en stjärna går bort för den ej går jailbreaka ännu. Har säkert köpt program från cydia för tusenlappen som jag ej får tillgång till pga det. Så saknar jailbreak nått enormt. finns inte ens program av den sorten på app store som finns på cydia. undrar hur XBMC kommer funka på den när den väl jaiklbreakats för cpu'n är nått extra i denna. Har en Vit 64 GB model och jag är kär i denna phone, sålde min jailbreakade svarta 32 GB iphone 4 utan att ens blinka för en spottstyver, fast om denna inte jailbreakas snart kommer jag tjuta blod för saknar Haptic Pro nått enormt samt möjligheten att ha oändligt med program i mapparna samt även mappar i mapparna.....
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Finns i nuläget ingen bättre telefon.

  Har gått tillbaka till iPhone efter ett par år med android-telefoner (senast SG2) eftersom jag inte har tid med att saker och ting inte fungerar och att man ska behöva, tänka på att slå av och på WiFi, Bluetooth, GPS för att inte behöva ladda luren ständigt.

  +Byggkvalitet

  +Skärmen: Framförallt precisionen när man pekar och skriver.

  +Batteritid: Jag kör med ALLT påslaget alltid (WiFi, Bluetooth, Positionering osv) och har minst 50% kvar av batteriet på kvällen.
  (senaste uppdateringen gjorde susen med batteritiden)

  +Blixtsnabb: Menyer, Kamera, Program mm.

  +Siri: Ett jättekliv vad det gäller röststyrning. Dock fungerar hon bara med Engelska, Franska och tyska i nuläget.

  +Kamera: Bilder och videor blir suveräna även i inomhusmiljö.

  +Operativsystem: iOS 5 är visserligen inte lika flexibelt som Android vad det gäller att kustomisera telefonen efter egna önskemål. Men det är ett, snabbare och mer cleant gränssnitt som är lätt att förstå sig på. Allt bara funkar utan att behöva ställa in en million saker.

  - iTunes: Jag personligen gillar inte att behöva gå via iTunes på datorn (eller telefonen) för att synkronisera musik osv. Tycker inte om gränssnittet.

  -Siri: Har inga problem personligen med att styra telefonen på engelska. Men bristen ligger i att jag inte kan diktera ihop ett sms till vissa personer som inte kan engelska. Hon kan inte heller i nuläget ge färdbeskrivningar eller ge position i Sverige via maps.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Bra men lite dyr
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket bra telefon

  I vardaglig användning verkar iPhone fortfarande vara
  den enda pekskärmsmobilen som fungerar ordentligt, tyvärr.

  Sett till basfunktioner inger även 3GS större förtroende än de senaste Android-modellerna.

  (Bytt från Galaxy S, kollade på SII)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  jag har haft min telefon nu i några dagar och har bara positivt och säga. allt flyter på bra. kameran är riktigt bra. telefonen i sig är rapp och alert i det man gör. att surfa går otroligt bra. sebbläsare. funkar kanon. enda riktiga - jag kan ge telefonen är hörlurarna som följer med. dom e fan under all kritik.